reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

hejka wam
Zasiadam z kawą...mam synia juz,wczoraj mi go przywieźli...

O urodzinach lepiej nic nie gadac,szkoda słów...

U mnie dzisiaj ciepło,wczoraj tez goraco było,a miało padac..hee

Kingusia

oliwka no remont very poważny
kasiu jutro masz gina??
suzi :)
lopop katarek ząłapałaś?/
esmeralda no nikt na te pytania jakos odp nie moze na 100%...
mama co tak mało jestes??

reklama
Ewcia od poniedziałku do czwartku była moja mama do dzieci bo opiek.była na urlopie a ja do pracy..to na bb nie wchodziłam..weekend rodzinnie i tak widzisz jak odpale to kurka nie wiem co u Was a na nadrabianie nie ma szans bo komp na karte orange i strona się otwiera pół godziny to nie mam nerwów i czasu...ale myslę o Was!!

mmm-oby te syski cos dobrego znaczyły......&&&&&&&&&

lopop-ja ostatnio miałam takie uczucie z prawą piersią-nie wiem może to na owu....my działaliśmy(jak później policzyłam ) w 13 dniu cyklu więc liczę,że może do tego czasu owu nie było i się ~~~~o dostanie do jajka:))

ewcia po drinkach już przeszło:)
mama no my działaliśmy w 11dc i 14 ciekawe czy coś da a owu chyba miałam później niż normalnie
&&&& za Ciebie i złoty strzał

Kinga - Wszystkiego NAJ NAj NAjlepszego!!!

Mama - no wreszcie się pojawiłaś, już mialam na ciebie porządnie krzyczeć!

esmeralda - pamiętaj, że tak do końca owulację może potwierdzić tylko gin przy pomocy usg!

Mnie też dzisiaj cycki bolą, bola mnie już od dwoch dni, coś szybko, bo ja dopiero kilka dni po owulce jestem....

mama no jestes,,to fajnie,ze mialas wizyte mamy...a w pracy jak dobrze??
lopop no nie ma jak to domowy sposob alkoholowy zwalczania kataru,hee

gdzie ta moja paczka...cholerkaa

u mnie sie zachmurzyło cos..

Cześć!
Kinga, STO LAT I SPEŁNIENIA MARZEŃ! wiesz jakich... ;-)
Oliwka, Ewcia, tak, mam jutro gina. Może jakoś dotrwam bez zawału serca...Dziewczyny, pocieszcie!

Ide se zastrzyk zrobić.

Wikula - nie krzycz
c007.gif

a u Ciebie jak na froncie??

Lopop- jeśli to bedzie złoty strzał to bedzie synuś bo w sama owu działalismy:))))
dzieki za &&& ja za Ciebie też zaciskam ;)

Ewcia w pracy super :)) juz pierwsza wypłata była ;)
no i szefowa zaproponowała mi 3/4 etatu-teraz jestem na 1/2...ale musze pomyśleć bo choć bardzo chcę to jednak Zunia idzie do szkoły i tzreba dopilnować to nie to co w przedszkolu-że zabawa..teraz już się zacznie..więc pewnie zostanę na 1/2 etatu..

a na jaka przesyłkę czekasz??

Kahaka jutro bedzie dobry dzień-Ty masz usg :))mój mąż wypłatę:-D:-Dbedzie dobrze kochana-niecierpliwie czekamy na info-na która wizyta??

kasiu kochana wikula ma racje..na pewno bedzie dobrze,,dzidzius rosnie i jutro zobaczysz jak sie rozwija i rosnie....
mama czekam na koraliki moje,bo juz nie mam z czego robic kolczykow,a mam zamowienie na srode duze...
no tak pierwsza klasa,moj mlay tez bedzie w pierwszej,wiec wiem co to znaczy...raczej sie dowiem...
musze zakupy w tym tyg zrobic do skzoly dziecku,,rany jakpomysle,ze z 500zl pojdzie to az mi słabo..

reklama
Do góry