reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Ewcia no masakra co przeżyłam ,a najgorzej ,ze 7 lat mineło a niewiele mniej boli....

mój mąż za to starszy ode mnie i to o 7 lat:)
dobrze,ze juz pogodzeni..

ide pranie rozwiesić..

magda gratki, mozliwe ze hsg pomoglo, tu niektore dziewczyny tak mialy juz np bafinka
pok
testowalas dzis????
mama juz czytalam to Twoja smutne historie i nadal mnie ona smuci, masakra!
nagapalma napraw te jelita wreszcie, potem juz na luzie rob dzidzie!
kahaka wstaw zdjecie mebli

mama wierze,ze to w twojej pamieci długo zostanie..bo to masakra co tam przeszłas..wiesz ja to chyba bym im tam do wiwatu tak dąła,ze moj krzyk by bylo słychać na drugim końcu polski....

a gdzie poczek???

magda, uwierz, uwierz, naprawdę JESTEŚ W CIĄŻY :-D:-D:-D:-D Ale suuuuper! Te Twoje teściki piękne,kreseczki bardzo wyraźne. Zrób sobie betę na początek, a z lekarzem wstrzymaj się jeszcze chwilę, bo teraz to niewiele zobaczy. GRATULUJĘ!!!! I oby się teraz fasolki posypały!
Ewcia, tak poszłam na badania, ale tylko hormonów. Te pozostałe, co mi gin zleciła zrobię w następny poniedziałek-bo muszę do innego miasta jechać, no i po @ muszę być. A co do mebli, to nie wymieniamy, tylko dopiero kupiliśmy pierwsze do salonu :-) rok pusty pokój stał.
amalfi, wstawię zdjęcie, jak już złożymy, bo na razie same ramy złożone-bez półek, drzwi, szuflad, no i nie ustawione.
palemko, współczuję Ci z tymi jelitami :confused: to okropnie musi działać na psychikę, to że ciągle się z czymś męczysz. No i gratuluje decyzji o laparo, oby coś wyjaśniła!

Ja jeszcze się pochwalę, że dziś waga pokazała cudowne 55 kg :-):-):-)

zaciążonym gratuluję :)&&&&
mama mnie też do zabiegu przypięli pasami bo wiadomo nawet jak uśpiny jesteś to możesz się ruszyć:(
DLATEGO TO CO NA PISZĘ BĘDZIE MOŻE TYPOWYM STWIERDZENIEM ALE TEZ I PRAWDĄ

NIDGY ALE TO PRZENIGDY ŻADNA KOBIETA NIE POWINNA STARCIĆ SWOJEGO MALEŃSTWA I JEST MI OKROPNIE PRZYKRO ŻE MUSIMY PRZEZ TO PRZECHODZIĆ MÓWIĘ WAM NAWET SWOJEMU NAJWIĘKSZEMU WROGOWI BYM TEGO NIE ŻYCZYŁA:-(

U MNIE wczoraj była szwagierka z rocznym maluszkiem cięzko było sie przełamać wziąść go w ramiona i nie wybuchnąć płaczem :zawstydzona/y: ale sie udało tylko że jak pojechali to czułam się bardzo wypompowana dużo mnie to jednak kosztowało i tak jak mama piszesz może upłynąć dużo czasu i przejść ale zawsze będzie siedzieć w głowie jak jakiś cierń i nidgy się tego nie pozbędziemy :(

kahaka to pochwal się mebelkami:)
lopop ja tego nie prezyłam,,nie chciałabym,,i wierze ze to jest okropny ból w sercu,które peka...wierze...wspolczuje tym,coto wszystko musiały przejsc...

lopop masz rację, że te pasy sa tak profilaktycznie, ale moja przyjaciółka jest ratownikiem medycznym i pielęgniarką i powiedziała mi, że pasy powinni przypinać dopiero PO uśpieniu pacjenta! Żeby nie miał właśnie tej traumy i nie czuł się jak koń na uwięzi. Jakby nas przywiązali dopiero po podaniu narkozy, to nawet byśmy o tym nie pamiętały.

Co do tego, że wczoraj mocno przeżyłas spotkanie z maluszkiem, to rozumiem. Moja koleżanka urodziła córeczkę w terminie mojego pierwszego porodu. Mała ma teraz 9 m-cy, tak jak moje dziecko powinno mieć. Za każdym razem jak ją widzę, to wszystko wraca...

Amalfi-cześc kochana:)
Kahaka- Ty szczęściaro-55 kilosów.....gratki!!!:tak::tak::tak::tak::tak:

ja juz tyle nigdy nie zobaczę;-)

Lopop- ale chodzi o to ,ze ja nie miałam zabiegu-po tym badaniu i usg stwierdzili ,ze "sama sie oczyściłam"...

i masz rację-straty nie życzy sie nikomu!!!!
doczekamy sie tu wszystkie-nie ma innej opcji...

reklama
pok nie mial sily wstac z lozka po tym jak zmierzyl temp... spadla bardzo. na tescie nic.

Do góry