reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki Weteranki...

Nie znam ewuli, ale gratuluję! :-D Oby to był dobry znak dla nas wszystkich ;-)
Magda, jak piszesz post, to masz na górze taka ikonkę z drzewkiem. I tam możesz wstawić zdjęcie prosto z komputera.
pok, hop hop, gdzie jesteś?
mama, u nas tez pogoda do bani, też sama siedzę (tzn. z prosiakiem), później pewnie na miasto się przejdę, bo nie chce mi się siedzieć. A humorek lepszy masz chyba dziś?

reklama
Kahaka- tak,dzis już lepiej psychicznie...
poza tym jestem sama z dziecmi to nie moge sie rozklejać..
dzieki za wsparcie i zrozumienie..
a Ewula wleciała do nas kilka razy-też długo walczyła o maluszka...

ale super sie ten maj zaczął..oby u Pok pokazały sie wyrazniejsze krechy to mamy 3 fasolki:
Ewula
Magda
Pok

to teraz na nas kolej lejdis:))))))

Cóż za miłe wieści z samego rana :-)

Ewula - w ciązy ? gratki !!!!

MAgda - gratuluję Tobie również !!!!

Pok - kciuki zaciskam &&&&&&&&&&&&&&&&&& musi się udać !!!

Mama -ja dziś tez sama, zresztą wczoraj i przedwczoraj i jutro też będę sama ... praca mojego męża mnie dobija, jestem wiecznie sama, święta nie święta ... :-( wiesz co, jak masz ochote to wpadaj do mnie posiedzimy razem. Sol do mnie dzwoniła, muszę dziś do niej oddzwonić, bo sie pogniewa ... Ah .... wiesz co, zdecydowałąm, ze ide na laparo, do tego szpitala do Bytomia, normlanie na tydzien, jelita utrudnijaą mi życie , wciąz mnie wszystko boli, leki na niby moją depresję oraz dojelitowe też nie pomagają, czyli coś musi być na rzeczy. Zaraz zadzwonię do Provity i umówię wizytę do ginki, pojade i poproszę o skierowanie ... nie mam wyjscia, pozatym dwa lata staran , to już trochę za dużo ...
A co do Twoich przeżyć sprzedlat, z całego serca jestem myślami z Tobą :) szkoda, że tak daleko mieszkamy ...

test ciążowy 2.jpgtest ciążowy 1.jpg testy pozytywne, ale ja jeszcze nie wierzę, musi mi lekarz to potwierdzić, bo tak to nie dociera do mnie

Palemka- cieszę sie ,ze pojdziesz na laparo!!!!!
szkoda mi Ciebie ,ze tak cierpisz z tym brzuchem...

dzwoń ,umawiaj sie i jedz do Bytomia,zrobią co trzeba i bedzie si-musi być..

dzięki za wsparcie..no szkoda bardzo ,ze tak daleko mieszkamy od siebie:sorry2::sorry2:szkoda,ale dobrze ,ze tu sie poznałysmy:tak::tak:
ściskam Cie kochana i jestem z Tobą tak jak Ty ze mną!!!

ja jeśli teraz dostanę @ to robię badanie rezerwy jajnikowej..

Dzien doberek kochane

Ja śniadanko pałaszuje,wczorajszego McDonalda...kawusie też juz mam,wiec zasiadam na BB...
U mnie wieje i chłodno...

kahaka mebelki wymieniałaś?? fajnie,ze powinkowałał,,jak tam badanka byłaś??..no juz bylas wiem...
magda88 to powtorz test....masz na kompie zdjecie??
mama wiesz co ja bym ich chyba zaskarzyla..masakra to co przezyłaś....a ja jestem rozwiedziona i mam drugiego faceta zleksza młodszego od emnie...a czy pogodzona,no chyba tak...ale on wiecznie u rodzicow,a ja sama wczorajszy i przedwczorajszy dzine,,a mnie o dobija..

nie znam Ewuli,ale gratuluje....

Słuchajcie majówka nam sie tak ładnie zaczyna.....:):):) zapowiedzi ciążowe....czekamy i byłoby bombowo...

mama05 staraliśmy się z mężem 1,5 roku, miałam robione w tym cyklu HSG i może to mi pomogło, może udrożniło jajowody... nie wiem ewcia81 wstawiłam zdjęcia testów, ale poczekam z radowaniem się jak mi lekarz potwierdzi, bo nie wierzę

reklama
na razie dziewczyny nie dziękuję, bo boję się że to może być nie prawda... nie chcę się bardzo nakręcać a później to przeżywać

Do góry