reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

cześć dziewczyny ja się ogarnęłam już z ogórkami do końca, sprzątnęłam kuchnię,założyłam siatkę w kuchni na okno bo przecież te podłe suuu.... wlatają jak tylko poczują jakieś żarcie wrrrr........zupka się pichci .....tylko pazur złamałam
realmad2.gif
i to w jaki sposób otwierając zmywarkę ,masakra a miałam takie ładne długie miałam tylko pomalować i heja na urlop a teraz muszę podjechać żeby mi zrobiły ,dosztukowały hihihi

fajnie masz ewcia ja to z Wami jedynie co mogę kawkę wypić bo tak to wszyscy pochowani w biurach i czasu nie ma a siostry mam daleko
unhappy.gif

suzi1 daj znaka czy jedziesz do tego gina i się na zapas nie stresuj się kochana

ooo kinguś no 4 dni przed to jak plemniczki dziewczynki mogą czekać :-)
lopop ja nie wiem jak Ty ale ja zawsze 14-15 dc to mam owu i zawsze mi lekarze mówią ,że trzeba i przed i po kilka godzin też warto.Nie wiem ile prawdy w tym ale dziewczyny czasem piszą ,że nawet w 22 dc pozachodziły więc suzi1 ja bym próbowała na Twoim miejscu i się poddawała,

Oliwka ja tak mówię o swoim brzuniu ,a moja koleżanka po porodzie swojego syna mówi ,że jej została torba kangurka

reklama
zuzanka to koniecznie dorob pazurka,,kiedy jedziesz na urlop??
kinga a co malemu??

jutro kochana wieczorem zmykamy ja mam jeszcze 2 tygodnie urlopu i mój zaległego chyba miesiąc z tamtego roku więc trzeba wykorzystać :-)
na tydzień na mazury do siostry jedziemy ,ale bierzemy namiot i będziemy pod namiotem ,hmmmm oj będzie się działo ;-)

esmeralda - oj to sporo was będzie ta kuracja kosztowała, ale najwazniejsze, żeby przyniosla pożądany efekt:)

Oliwka - super zdjęcia!!! Ty strasznie opalona jesteś, ekstra!

Oliwka super foteczki:) Piękne dziewczyny z Was :tak:
Ewcia widzę że rozchwytywana jesteś:) no ładnie ;)
Kinga to dziewczynka będzie jak nic :tak:
Ja też usiluję wstrzelić się w dziewczynkę :-D ale jakoś kiepsko idzie :wściekła/y:
Lopciu wiem co czujesz, ja wczoraj jak wyszłam z gabinetu zlapałam mega doła :-( Tak mi smutno bylo! ale wciąż wierzę że bedziemy szczęśliwymi posiadaczkami bobasów (Ty 2go Bobaska:tak:)
Zzuzanka to super wakacje Wam się szykują:) oj pojechała bym pod namiot :tak: Aż zazdroszczę ;-)
Hej Wikusia :*

Hmmm jeszcze się zastanawiam czy oby te pęcherzyki nie są za małe jak na 9dc (przy braniu clo)???

A ja szykuje się do pracy;/

Wikula ja dzień wcześniej na solarium byłam:) I tak wyszłam na zdjęciu,naturalnie nie jestem aż tak ciemna:)))

Ewcia,nie ma problemu,wieczorkiem zmierzę jak będę.
A powiedz mi czy piekarnik działa?Bo nie sprawdziłam a mam owoce i ciasto bym zrobiła w końcu:)
Doskwiera mi brak tv...przywiozłam dvd swoje ale mam zły kabel i nie da się podłączyć:(((
Byłam na rozmowie z mamą...nawyzywała nas:( Jak to miło

Cześć babeczki, widzę, że dalej walczycie. Dzielne jesteście, dacie radę!

U mnie..hmm..tak sobie. Czekam na wtorek jak na zbawienie, nogami przebieram, a czas leci wolnoooooooooo.
Fizycznie ok, mdłości się skończyły (why? :-(), psychicznie kiepawo.

Mam nadzieję, że dobre humory chociaż Was nie opuszczają.
Miłego dnia!

reklama
Cześć babeczki, widzę, że dalej walczycie. Dzielne jesteście, dacie radę!

U mnie..hmm..tak sobie. Czekam na wtorek jak na zbawienie, nogami przebieram, a czas leci wolnoooooooooo.
Fizycznie ok, mdłości się skończyły (why? :-(), psychicznie kiepawo.

Mam nadzieję, że dobre humory chociaż Was nie opuszczają.
Miłego dnia!
Kasieńko kochan bedzie wszystko dobrze!!! Zobaczysz:tak: Na usg będzie już pięknie bijące serduszko :tak: Strach jest normalny więc nic się nie przejmuj! Dużo odpoczywaj i będzie si ;-)
Za wizytkę&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Ps. szkoda że nie da się przyspieszyć biegnącego czasu :zawstydzona/y: Ja bym przestawiła na 13 września :-D

Oliwka ale wszystko zostało ustalone??? Myślałam że to twoja naruralna karnacja :zawstydzona/y:

Do góry