reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

Mmm ale Wam dobrze...!
Ja mam urlop od 22 ale mój M nie ma wiec du pa :-:)wściekła/y: Będę kisić się w domu;/

Dziewczynki co sądzicie o tym moim pęcherzyku w 9 dc? nie jest on za maly? no i to endo...:wściekła/y: A tak liczyłam na ten cykl:(

Uciekam do pracy:) Milego popołudnia:*

Ostatnia edycja:
reklama
mmm ale wam fajnie!!! :)
suzi ja się tak nie znam ryba... mam nadzieje że bedzie dobrze i ten cykl bedzie twoim szczęśliwym.zycze ci tego! jak każdej z was

lus blues dziewczynki, tylko to nas moze uratowac, stresy do niczego nie sa wskazane, tym bardziej dla przyszlych mamus.

U mnie cisza na morzu, tylko jakies blade beze w srodku.

no jestem,moj o 14 wrocil,obiadek i pojechal auto odebrac czy cos zawiezc do mechanika...sama nie wiem,,zaraz bedzie...

oliwka dzieks..ja nie wiem czy dizała,bo ostatnio z mama nie moglysmy to wogole wlaczyc,tzn nastawilysmy,ale nie grzało...a bez tv to masakra...wspolczuje przejsc z mama,oj niewesolo masz,ale nie daj sie...
ech wyjezdzajace na wakacj Kinga i mmm e jak ja wam zazdroszcze kochane.....ja w domu non stop,to moje najgorsze wakacje zyciowe chyba sa:(

Gwiazdeczko uwielbiam czytac twoje posty z usmiechem i radoscia takie sa dla mnie...
suzi bedzie gucio...
kasiu kochana nie martw sie,,ja w pierwszej ciazy nie mialam wogole mdlosci..bedzie dobrze...

ja zmykam kochana,milego popoludnia,,nie wiem czy bede jeszzce dzisiaj....buziaki
co ja jeszcze hmmm

oliwka masz podobną sytuację jak ja ,myślałam,że tylko u nas tak może być ...ja od 3 lat wychowuje swoją siostrę (już na stałe ją zabrałam od rodziców) przykre jest jak daje się dom i tworzy się rodzinę własnej siostrze a matka rodzona nie dostrzega plusów sytuacji :-(
Ja próbuję zabrać,narazie tymczasowo jesteśmy rodziną zastępczą,czekamy na badania i drugą rozprawę...
Ona dalej nie widzi,że to nie ja jestem winna tylko ona...ona pije a nie ja.
Ile lat ma Twoja siostra?:)

oj mój M byłby wniebowzięty za taki obiadek a u nas zupka pomidorowa :tak:

A mnie wzięło na makaron z twarożkiem i owocami:)))

Kupiłam dzisiaj kran do łazienki i kibelek:)

Ja próbuję zabrać,narazie tymczasowo jesteśmy rodziną zastępczą,czekamy na badania i drugą rozprawę...
Ona dalej nie widzi,że to nie ja jestem winna tylko ona...ona pije a nie ja.
Ile lat ma Twoja siostra?:)

Karolina ma już 15 lat ,a zabraliśmy ją to miała 12 lat...ale utrzymujemy z rodzicami kontakt ,ojciec często u nas bywa bo pracuje u mojego brata ,który ma w naszych rejonach zlecenia a prowadzi budowlankę więc go przyjął do pracy ,żeby przynajmniej przyzwoicie żyli (on jest po zawale moi rodzice mają po 50 lat)już nie pije tak jak dawniej piła bo już jej zdrowie nie pozwala,ale szkoda gadać bo inaczej to mogło wyglądać......

oliwka nieciekawa sytuacja z Twoja mamą

był u mnie kurirr, przyszły mi 2 pary butów trekkinngowych, gbla mnie i dla mojego i 2 bluzy,
jeszcze tylko na książkę czekam, jak jutro nie przyjdzie pojde na pocztę i zrobię awanturę

reklama
Zuza ale oficjalnie poprzez sąd?
Oliwka ma niecałe 10,ciężki okres ma bo nie wszystko rozumie i jak to u DA (dziecko alkoholika) wypiera to co się stało,nie pamięta często wielu rzeczy.
Nasz matka nie pije codziennie,ona ma ciągi alkoholowe,potrafi wtedy pić przez 7dni do 2tygodni non stop,bez ograniczeń i kontroli jakiejkolwiek.Nie chcę opisywać szczegółów bo to niesmaczne...A jak nie pije to nawet 5miesięcy potrafi ale jest nerwowa,szuka powodu itp itd,pewnie znasz to z autopsji...niestety:(
Rozprawa była w czerwcu,czekamy na termin badań Oliwki,potem 2 rozprawa...Same stresy...

My po obiedzie już i zaraz idę z nimi na plac zabaw.

Do góry