reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

myslisz że już po owu? może jeszcze dziś się poprzytulajcie... nigdy nic nie wiadomo. a przesunięcie może być i wiesz :yes:

ja ten cykl i tak uważam moj za stracony już,ale to nic bo od przyszłego mam poważne plany. Tabsy i temperaturka. zawzięłam się na maksa teraz. W tym roku zajdę w ciążę!!! zobaczycie!!! :-D:wink:
wiem że zajdziesz:-D

u mnie owu jest zawsze tak samo bądź 1/2 dni szybciej nidgy nie ma później
cykl stracony na 1000000% wiem co mówię

reklama
lopciu jak nie ten to w nas bedziemy działać razem! :yes: :* buzia i głowa do góry. nie poddajemy się prawda.

ja puki co znikam bo bede miała gości o 10.
mam co robić teraz.
pozdrawiam WAS

Jestem:)
Ale zaraz muszę znikać,wykąpać się i do pracy.
Mam dzisiaj za zadanie przekazania mojej mamie,że od teraz stosujemy się sztywno do wyroku sądowego i od dzisiaj musi się kontaktować z moim mężem w sprawach Oliwii.

hejki

Ja wczoraj zniknęłam,bo kumpela zadzwoniła,ze jest na miescie i zebysmy sie spotkały,wiec polazłam,no i po dwa piwka wypiłyśmy...
Potem wrocilam,szybko obiadek i P wrocil i siedzielismy w domu sami...

oliwka super foty,,oo widze balkon,,,heee...masz prosbe do ciebie ogromna,moglabyc mi zmierzyc w pokoju te biurko trojkatne ile ma cm??, jesli tam stoi,te duzo z nadstawka...
suzi co za gin,,naprawde jakis nie z tej ery...idź do innego..
oliwka super tort...
lopop nigdy nic nie wiadomo..
Kinga to milego goszczenia

ja czekam na mame,kolezanka mnie ciagnie do siebie na akwe,,ale mam lenia,jest tak goraco,ze ufff

Witam Was drogie Panie ;-)
Co do gina to mam dziś dzwonić po 15 czy mnie przyjmie i zobaczymy...
A tak ogólnie to jakoś brak weny :zawstydzona/y: a tu do pracy trzeba iść :sorry:

wskoczyłam na bazarek
załatwiłam lekarza i mam skierowanie na antygen hbs jutro z ranca na badanie znowu:-(
mam już dosyć chyba doła łapię i to dużego

ewcia ty normalnie rozrywana jesteś i przez mamę i koleżanki:laugh2:

lopop nom tak,,tylko ne chce mi sie dupy ruszac..mama byla na kawie..sprzedala mi 14 par kolczykow,,,hehee... 10tego mam duzo zrobic, bo beda ludzie mieli wyplaty,,,
nie dołkuj sie kochana....

reklama
lopop ja wiem...ile można... ja to doskonale rozumiem tak jak i Ty ale musimy wierzyć i chcieć bardzo. chociaż na to mamy wpływ.
3mam kciuki!

ja już po goszczeniu
teraz jade do lekarza z młodym.

Do góry