reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
właściwie nie wiadomo jaka była przyczyna, obydwoje zdrowi, wyniki ok., w naszym przypadku wystarczyły 2 IUI, pewnie dlatego, że dr postaraszył mnie badaniem drożności jajowodów w kolejnym cyklu, a koleżanka po takim zabiegu mówiła, że jest baaardzo bolesny
oj jest bardzo ja miałam i mam małą nie drożność w lewym jajowodzie tam też usadowiła się ciążą pierwsza :-(ale drugi drożny...

no i mi już brak siły jeszcze mi nery dokuczają dzisiaj usg zobaczymy co powie i czy coś się dzieje mam nadzieję ,że nic Ewcia81 ja nie mam już teściowej ,moja mama daleko więc na mojej głowie jest,w sumie jakbym nie chciała to bym nie robiła ,ale mój M strasznie lubi ogórki kiszone ,a chili to i ja uwielbiam tak na zagrychę ;-) ale i on pomaga też przy nich :-)kiszone to i do sałatek używam i do zupki .......ale tylko ogórki w tym roku robię bo dżemiki mam jeszcze z tamtego roku.....

witaj kinga85 :-)

zuzanka no to fajnie jak razem robicie ogórasy..ja tez lubie,ale nie robie...hehe...
Kinga ruch to zdrowie,ale nie przeginaj,bo na noc ci sily nie starczy..

moj wpadl,wypil bronia,zaraz kumpel po niego zajechal no i pojechal do mamusi na iwes,a ja tam nie lubie jeździć..wioska taka,ze wszyscy plotkuja-brak słów-wyzywaja sie tamw domu non stop i leja,,to po cholerke tam mam jezdzic...

Witam po małej przerwie :-D Pańszczyznę już odstawiliśmy :-Di spokojnie mogę isć do pracy hehehe:)
Dziś mam nockę, ale to wyjątkowo :tak:
Ale jestem ciekawa co jutro tam zobaczę na usg :happy: oby było dobrze;)
Ja też mam spoko teściów aczkolwiek wolę ich na odległość :tak:ogóry tez dostaję od teściowej :tak:

no to macie fajnie z tymi teściowymi ,przynajmniej na coś się przydają :-D
ja spadam do lekarza na usg układu moczowego ,jestem głodna bo od 6 h nic nie jadłam bo nie można ,za to dużo pić... i tak biegam głodna co 5 min do toalety :wściekła/y:pózniej kąpiel zaplanowana ,stópki do zrobienia i depilacja(jakby ktoś chciała w wolnych chwilach robię stópki ,pazurki- manicure ) dzisiaj znowu skradne się do męża :laugh2:
no to do juterka dziewczyny miłego wieczoru.....

reklama
Zuzanka &&&&&& za wizytę i oby skradanko do mężulka było owocne;)&&&&&&
Ewcia ja mojej też nie trawiłam jak razem mieszkaliśmy :wściekła/y:ojj aż nie chcę sobie przypominać. A tak jak się widzimy raz w miesiącu to jest git:)
Ale mi się nie chce iśc do pracy :wściekła/y:

Do góry