reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

Zjola udanego urlopu kochana- wyszalej się:))))
Mama my właśnie kupujemy bramę i robimy ogrodzenie , tez m robi sam słupki a potem piaskowcem mój brat obłoży. Narazie nie wiemy jak sie za to zabrać i czytamy wszystkie muratory:)
Lece zaraz do domku bo schody mi się robią, wczoraj do sypialni wchodzilismy po drabinie hahhahaahaa

reklama
jestem wściekła :wściekła/y: jak mam zapomnieć o tym poronieniu i się cieszyć chwilą i znowu zaciążyć jak mam co chwilę małych dzieci od szwagierki jest córka a w weekend będzie roczniak fajny no ale od tygodnia mam depresję bo jedna babka znowu prawiła że jedno to źle i takie tam ku..a myślałam że ją z.....ję a wkurzona chodze cały tydzień i niestety jestem wrogo nastawiona do małych dzieci
a potem moja teściowa stęka że nie może i mi go podrzuca a ja bym najlepiej weszła do łóżka i wyła z rozpaczy... jeszcze pogoda do dupy dzisiaj cały dzień deszcz

Lopop-
a055.gif
a055.gif
a055.gif
a055.gif

mam to samo...dokładnie...
i z dziecmi i z pogodą.......powiem Ci,że praca mnie uratowała przed kocem i wyciem bo inaczej pewnie tak by sie skończyło....
raz jeszcze
a055.gif

Wikula- Ciebie również
h030.gif
...
ehhhh życie..

Zjola- urlopujesz się ????? to przyjemności miłych chwil z mężem
k015.gif

Tymonka - po drabinie do sypialni ;))
c006.gif

my płot bedziemy murować tym tynkiem ozdobnym na bazie żywicy ,żeby woda nie wsiąkała...chciałam kamień ozdobny zewnętrzny przyklejać ale nie bardzo to się chyba komponuje z drewnianymi elementami płotu ...tak więc bedzie jasny tynk z takimi drobinkami jakby małe kamyczki-taki piaseczek..

bikini wywoskowane-jestem gładka i gotowa:))) dzis 5d.c. może w tym cyklu podziałamy..

Mama - jak jestes taka gładka, to na pewno podziałacie, hehehe

tymonka - to dobrze, że wczoraj jakiejś imprezki nie mieliście, bo cięzko by bylo po tej drabinie do sypilani trafić:)

Dzisiaj mąż szykuje mi romantyczną kolacją, tak bez okazji:)) Miłe prawda??!
A jutro rano jedziemy na weekend do rodzinki, będzie, grill, piwko, imprezka i cudowni ludzie, nic mi więcej nie potrzeba, hehe (no prawie nic..)

Jestem nieciężarna,sprawdziłam sikaczem następnym a @ wciąż nie ma...
Robię makaronik z krewetkami,czosnkiem,pomidorkami i gruszką,mniam

amalfi fakt najlepiej pytać lekarzy .Ja o tyle miałam i mam P dr że mi wszystko tłumaczy tylko teraz trafiłam na zołzę :wściekła/y:moja była zajęta już.Nie byłam do crio stymulowana podchodziłam normalnie (przynajmniej miałam) bo stało się jak się stało i d.... ,do ICSI byłam na krótkim protokole encorton,gonal,clexane.luteina i wiele,wiele innych hormonów (moje badania idealne wszystko jak należy mojego M też i jak widać jakaś blokada),bo ja już mam poza sobą ciążę pozamaciczną z naturalnego poczęci po 4 latach starań :-( teraz przez 2 lata i nic, dlatego in vitro podjęliśmy ....jutro akupunktura może pomoże :)

amalfi fakt najlepiej pytać lekarzy .Ja o tyle miałam i mam P dr że mi wszystko tłumaczy tylko teraz trafiłam na zołzę :wściekła/y:moja była zajęta już.Nie byłam do crio stymulowana podchodziłam normalnie (przynajmniej miałam) bo stało się jak się stało i d.... ,do ICSI byłam na krótkim protokole encorton,gonal,clexane.luteina i wiele,wiele innych hormonów (moje badania idealne wszystko jak należy mojego M też i jak widać jakaś blokada),bo ja już mam poza sobą ciążę pozamaciczną z naturalnego poczęci po 4 latach starań :-( teraz przez 2 lata i nic, dlatego in vitro podjęliśmy ....jutro akupunktura może pomoże :)
Hej,też miałam krótki protokół i te same leki.Planujecie 3-cie podejście do In vitro?Mogę zapytać gdzie robiliście?

witam się
poczytam Was troszkę i jak nie zasne to odpiszę... ;]

zuzanka życzę powodzenia z całego serducha! musi sie w końcu udać po takich przejściach
Oliwka ciekawe jak z Tobą.. testy negatywne @ brak hmmm....
wikula miły weekend sie zapowiada:) fajnie masz! :)) miłego..
mama działajcie! ;) pewnie że tak! u mnie za 4dni zaczynają sie dni płodne, narazie sucho wiec nie zaciągam męża do łóżka nawet..wczoraj troszkę się mizialiśmy ale to jeszcze nie to.... może yutro! ;P

Miłego wieczorku for all

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Niemożliwe jestem pierwsza:))
wszystkie jeszcze śpicie???
Ale co tam macie weekend to wam wolno, heheh
Amalfi Ty też masz teraz "weekend"???
Miłego dnia wszystkim życze i zmykam:)

reklama
Wikula witaj:)
ja własnie wstałam..i siedzę z koleżanka kawę ,dzieci kończa śniadanko.

u nas pogoda do tak zwanej dooopy więc dzis znowu bedzie dzień na przepękanie;/byle do wieczora....

pozdrawiam ;)

Do góry