reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

amalfi no wiesz,jasne ze pammietamy,,fajnie ze zaraz masz urlopik...
oliwka wysłałam PW do cibeie...
lopop tez weny dzisija nie mam...

znowu mi sie dzisija snilo,ze moj mnie zdradził,tzn miał juz nowa dziewczyne...grr

suzi ja liczne zawsze od krwwawienia,a nie od planmienia..
oliwka nie maltretuj sie...
tymonka dobrze,ze sie wykłociłas...

reklama
Witam kobietki!
Pamietacie mnie jeszcze? Ja juz zyje urlopem i w srode fryzjer, w piatek rzęsy i bedzie git.

zjola zaciskam &&&&&& za wizyte w PROVICIE, daj znac jak bylo, bo wiesz ze tez mnie to czeka niedlugo, bilety juz do Polski kupilam na wrezsien, nie da sie odwolac;-)
amalfi zazdroszczę fryzjera ja od miesiąca nie mogę sie do niego wybrać:(

ja mam szwagierkę fryzjerkę ale do niej nie jeżdże bo się z nią pokłóciłam

własnie piekę sernik :-Dkinga wcale się nie dziwię, mam dość takiej pogody, mam nadzieję że do czasu jak będę miała urlop trochę się poprawi

zna któraś z was jakieś fajne miejsce w bieszczasach, kwatere albo domki letniskowe?

kurcze
spieprz.... ciasto
zapomniałam dodać pianę z białek
wyjdzie mi ciasto ma samych żółtkach?

pomocy!!!

mmm wyjdzie, tylko bedzie plaskie, pewnie, chyba
lopop nie ma czego zazdroscic, nienawidze chodzic do fryzjera, 3 godz nudzenia sie, bede czytac raczej ksiazke, zleci jakos, trzeba cierpiec, jak sie chce miec blond wlosy ;-)
ewcia ja tez miewalam podobne sny w moim poprzednim zwiazku, i niestety nie pociesze cie, rozstalismy sie, ja wiedzialam,ze sie rozstaniemy czulam to i snilam o tym nawet, bez przerwy snilam, no i wysnilam...
kinga czesc! W koncu musi zaswiecic slonce...

no ja juz wrocilam,obiadek mojemu zrobiłam,,pojechał auto składać,ja tam nie chcialam jechac

szukam mieszkania na zamiane,bo nie trawie sasiadow,,wykoncza mnie staruchy jedne...grrr

nic na miescie nie zalatwilam,bo zapomnialam dokumentow zabrac ze soba:((

Kinga u mnie sie rozpogodziło,,cieplutko jest..zycze tobie weny i słonka:)
mmm ja nie znam,a ciasto hmmmm....jakos pewnie ebdzie smakowalo...wyszlo??

amalfi ale ze sie ochajtalismy wiecej razy mi sie snilo..z reguly nie pamietam snow,,ale te o nas jakos amm w glowie...

reklama
Do góry