dorota_b
Fanka BB :)
dziewczyny, ja też nie widzę wskazań, ale zasugerował lekarz może się w końcu uda
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kurde zabolało no nie usłyszeć takdorota jak nie placisz za to IUI to rob, nawet sie nie zastanawiaj
lopop kahaka czesc!!! kahaka oszczedzaj sie teraz i rozpieszczaj
lopop ja tez dostalam prosto w ryj info ze tylko IVF
no widzisz.. niczego nie można być pewnym. żadne IUI ani IVF nie daje pewności że się uda.Ale dziewczyny ja slyszalam ze IUI sie robi wlasnie jak wszystko jest ok zwlaszcza armia jest w miare dobra ale i tak sie nie zachodzi, moje kumpele, takie prywatne kumpele nie forumowe mialy wlasnie IUI bo nie zachodza a u nich wyniki sa ok, po IUI zreszta tez sie nie udalo, jedna z nich bedzie robic IVF a druga jeszcze stawia na natural
Dziewczyny pomożecie zinterpretować wyniki mojego męża??
*wygląd prawidłowy
* czas upłynnienia 40 norma <60
*objętość 2,1 ml norma >2
*lepkość +
* ph 8,2 norma >7,2
Martwi mnie liczba plemników bo zamiast 20 mln jest 5. Co z tym zrobić??
ruchliwość:
*ogólny % ruchliwych 81% norma >50
*szybkość linearna 74% norma >25
*wolna linearna i nielinearna 2%
*brak ruchliwości postępowej 5%
*brak ruchu 19%
Żywotność
*żywych 97%
*liczba plemników 5.75 mln/ml norma >20
Morfologia:
*główki prawidłowe 75%
*duże 1%