reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

Haha no ładnie Mama już kombinację jakieś? ;>

No to ja wyszłam jak słońce świeciło i lać przestało w końcu.. doszłam do sklepu nr1 i lunęło. U nas niestety nie ma aż tak ciepłego deszczyku.. bo jak słońce zajdzie to jest zimno.. teraz za to zaś skwar.
A czemu Mama u Ciebie ogrodów nie można podlewać? :szok:
@ mi się już skończyła, fajno :) Jeszcze po powrocie ze sklepu odkryłam że mi spodnie na tyłku pękły haha :D to jeszcze nic, bo niedawno moje ukochane jeansy przetarły się na pośladkach i nawet nie zauważyłam kiedy pękły z obu stron i wszystko odsłoniły :-D
Sałatkę już zrobiłam na obiad kluski/pierogi z cebulką i boczusiem i do tego barszczyk. A później ciacho robie. Mój to zjadą na dzień blache tego Kahakowego ciasta :-D

reklama
LILITH, chciałabym Cię zobaczyć w tych pękniętych dżinsach :-D cieszę się, że ciasto smakuje!
mmm, zjadłabym takie muffinki, ale muszę sie pilnować, żeby znowu nie przytyć :baffled:

U nas burza mała przeszła a teraz od nowa grzmi.

hej
Lilith ładne pośladki masz to mozesz je pokazywać:)
palu przykro mi ale nie poddawaj się znam dziewczynę co z takim samym jak ty przypadkiem zaszła po pierszym IUI:)
mama a warzywniak też masz???? czy nie bawisz się w takie rzeczy

u mnie wczoraj popadało dzisiaj znowu burza krąży:) może mocniej zleje ziemię:):)

jestem ..dzieci odebrane-lody wcinamy..
taras otwartu-grzmi i pada-to znaczy taki kapusniaczek..

Lopop-miałam warzywniak ,ale....mrówki przeżerają wszystko-żodkiewka wygladała jak sitko to odcedzania makaronu:szok:i dałam sobie spokój..

mmm-mówisz,ze nie trzeba się na kontrast zgadzać?????????

Lilith- hahaha-no tak,poslady ładne to pokazuj:)

Martusia..:)))))) powiadasz,ze mnie znajdziesz jak sie nie zapiszę :))

nie,no z taka ekipą nie ma co zadzierać...

no ja nie mogę jestem genialna!! czegoś lepszego w życiu nie jadłam!!

mama nie trzeba, ja się nie zgodziłam bo boję się igieł :)

reklama
Do góry