reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

Bree, a gdzie Ty mieszkasz? Długo już jesteście po ślubie? Weź wstaw jakieś zdjęcie swoje! My na początku wątku wstawiałyśmy, ale Ciebie chyba jeszcze nie było. Ciekawa jestem, jak wyglądasz ;-):-D

reklama
dziewczynki to ja wpadlam przekazac wam fluidki co by ten czerwiec zaowocowal ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Bree, a gdzie Ty mieszkasz? Długo już jesteście po ślubie? Weź wstaw jakieś zdjęcie swoje! My na początku wątku wstawiałyśmy, ale Ciebie chyba jeszcze nie było. Ciekawa jestem, jak wyglądasz ;-):-D

Kahaka, ja mieszkam w lubuskim. W małym mieście - 30 tys. mieszkańców. Niedaleko Zielonej Góry (tam studiowałam). Ślub wzięliśmy 31 maja 2008. Właśnie mieliśmy 3 rocznicę (trochę smutną bo był to dzień pogrzebu taty).
Zaraz poszukam jakiegoś zdjęcia :-)

Dzień dobry wszytkim:-)
Kasiu to strasznie późno ta Komunia jak ty o 11 się dopiero z domu wybierasz ;/ Ja już nie pamiętam kiedy byłam na jakiejś, a poszłabym sobie-zawsze to jakaś wyżerka :D

Dziś wstałam o 11 :D Ale chciałam się wyspać bo dziś znów na nockę idę...

suzi, ale po suwaczku widzę, że już bardzo dużo schudłaś! Na jakiej diecie byłaś?
Martusiu byłam na diecie Dukana:tak:dla mnie rewelacja, tylko że brakuje mi wytrwałości:wściekła/y: i przerywam dietę :zawstydzona/y:...potem zaczynam od nowa! WIem że jest to złe...ale brak mi motywacji bo wyskoczyło wesele, urlop no i jakoś tak od dłuższego czasu miałam mega obżarstwo :wściekła/y:i teraz mam 5kg do przodu. No i dodatkowo mam straszną tendencję do tycie więc jak tylko sobie pofolguję to zaraz kg idą w górę:wściekła/y:
Dziś mam już 4 dc dietki:-)

Cześć dziewczynki.
Jestem. Właśnie wróciliśmy z M. z wycieczki rowerowej. Palić słońce zaczęło niemiłosiernie a my bez czapek.

Kahaka u mnie też @ w tym miesiącu mega dziwna!! Dwa dni niby normalnie, w trzecim dniu plamienie i cisza. Ja mam dziś 7 dc (zaraz zrobię suwaka). Cholera jak tak dalej pójdzie to mnie tu zaraz owulka zaskoczy. ;-)

Co do robótek to zaczęłam chłopięce buciki. Trochę się pomęczyłam, bo chciałam zrobić trampeczki a nie znalazłam schematu i sama kombinowałam. W sumie udało się. Zaraz zrobię zdjęcie.

No to wklejam.
Do tego planuję jeszcze czapeczkę i bezrękawnik.

Zobacz załącznik 360554

Zobacz załącznik 360555

Kolorki to taka soczysta limonka i jasny popiel - nie wiem czy widać na zdjęciach.

Lecę na obiad do mamy. Życzę wszystkim udanej niedzieli. :-)

Ja bym mogła patrzeć, patrzeć i jeszcze raz patrzeć na Twoje prace!!! Sa boskie!

Hej,
wrócilismy z Komunii. Znowu się objadłam :sorry2: Od jutra powrót do diety.
suzi, widzę po suwaczku, że na diecie jesteś. Dużo juz schudłaś, gratulacje! Ja byłam też w kwietniu-maju na diecie i schudłam 6 kilo. I teraz się muszę pilnować, żeby nie wróciły kilogramy. Babo kochana, ja mam 4 dc, to co TY mi tu o testach piszesz :-D
Bree, mama, kurde, wszystkie miałysmy jakieś dziwne cykle. U mnie tak sam0-2 dni @, trzeci dzień plamienie, a dzis nic!
Bree, jakie cuda te butki!!! Ja też chcę takie!!!!
mari, jeera,amalfi witajcie!

No właśnie ja też pierwszy raz brałam Acard.
Też oglądam X-Factor nie wiem w sumie za kim jestem Ada ładnie śpiewa ale tak jak wiele innych wokalistek. Brakuje jej wyrazistości. Ja w sumie chyba jestem z Gienkiem. Bo Michał to jak dla mnie zbyt dużo wyrazu... ;-)

Chodziło mi czy robiłyście testy bo właśnie wiem że pisałyście o dziwnej@...a wiem że u niektórych kobitek to się zdarza ;-)
Ja też byłam za Gienkiem ale podoba mi się jak Ada śpiewała:tak: Co do Michała to jestem w tej połowie ludzkości która woli go NIE OGLĄDAĆ:-D
Ja dziś znów idę do pracy i wolne mam dopiero w weekend :dry:

Hej witam sie i ja:)
Ja jestem rocznik 82 i też staram sie o pierwsze bobo.

Jestem poz wizycie sobotniej, sa dwa pecherzyki tylko jeszcze małe dosyć 12 i 11mm i dla odmiany na prawej stronie, endo też trzeba jeszcze dokarmić:)
Spróbuje sie umówic dzis na monitoring.

te buciki muszę obejrzeć zaraz.
Lilith, mama,bree przykro mi z powodu@ ale skoro takie krótkie były to już niedługo nowe starania. Oczywiście oprócz mamy bo ona sie nie stara;( z nami
Buzi buzi

witajcie ;)
Tymonka- &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wzrost pecholi :))

Beatka witaj kochana,jak tam Hania się czuje-masz jakieś ciążowe dolegliwości???

Kahaka- super,ze Gieno wygrał-ja rzadko ogladałam,ale on ma charyzmę a to bardzo dużo...
no i kawał głosu :)

Bree-ja brałam acard w tamtym i w tym cyklu owszem,ale ja od ponad roku mam takie 2-3 dniowe @....

Suzi-ja test robiłam i była I krecha,więc u mnie na pewno nie ma dzidzi...

my wczoraj zaszalelismy-gościu od płotu powiedział,ze zanim zamówimy przęsła odrodowe to lepiej miec wcześniej słupki i całą resztę...więc zadzwoniłam wczoraj do znajomego i pytam czy ma jakieś plany....
skończyła osię na tym ,ze przyjechał po 2 godzinach z przyczepka i betoniarką:))
z 2 synami-jeden z dziewczyną ..
potem dojechała jego żona-3 lipca ma termin porodu :)))

pojechalismy do Leroy M.po zaprawę i zaczeli robic te słupki i całę konstrukcje do ogrodzenia:))))))

ja z Krysią i Kamilą przygotowałysmy grilla-nakupiłam kiełbach,boczku...zrobiłysmy sałatki...był mięciutki chlebus i morze piwa :)))))))))

chłopaki robili,my rozmowy,dzieci w basenie...ale po 18 Domi dostał wysokiej goraczki ...dałam leki i zasnął mi na rękach...
spał od 18.oo wczoraj do 9 dziś.....ale juz się dobrze czuje...nie dałam Go dzis do przedszkola...

w między czasie zabrakło zaprawy a że wszyscy pili piwo to ...ja musiałam jechać-matka polka jechała autem z dużą przyczepką....pierwszy raz w życiu...ale dałam rade dowiozłam co trzeba(pojechałam z jednych chłopakiem co by sama worków po 25 kg nie dzwigać a było tego w sumie 50szt!!!

potem odwoziłam przyczepkę z betoniarką-jeszcze lepszy hardcore :)))

ale juz nam ładnie schnie podstaa płotu ..w srode zaczniemy dalsze prace bo wcześniej nie mozna...
potem 3 tyg sie czeka na drewniane przęsła czyli na początku lipca mamy piękny płot-fotkę wstawię :)))

tak więc ja wczoraj bez bb..
@ już nie ma od wczoraj od popołudnia...

teraz jade po moje wyniki,po spożywkę i po kwiaty do doniczek na parapety zewnętrzne...

miłego dnia kochane i do napisania :)))

Lilith- jak tam na froncie???

Ostatnia edycja:
Witam ;) Widzę, że sporo tu się dzieje u Was ;) Co niektórym ciekawie czas minął, to Komunia, to grille, wizyty znajomych ;) mama05 jak już będzie wszystko gotowe to czekamy na fotkę zniecierpliwością ;) Co to xfactor, wszystko mi jedno któ wygrał, i tak ta cała trójka była super ;) a ja tam lubię jak michał śpiewa, zwłaszcza po polsku fajnie mu to wychodzi, tak z uczuciem, ale jak zaczyna się wypowiadać to cały czar pryska, lubię go jako wokalistę, nie jako osobę :p Aha n0o i co do ciekawych zajęć , i hobby.. ja właściwie to się strasznie nudzę ostatnio, nie mam cierpliwości do takich rzeczy jak szycie, a co dopiero robótki ręczne, szydełkowanie..więc nie wiem co mogłabym robić w wolnym czasie, czym się zająć, ale podziwiam osoby tu na forum które to robią, bo robią to naprawdę super^^ i naprawdę uwielbiam podziwiać piękno ;) to jest naprawdę sztuka, żeby coś takiego stworzyć :)

hello!!

Mnie wczoraj nie było, bo najpierw byliśmy z teściami na obiedzie na mieści, potem lody, spacerek, a wieczorem pojechalismy do kina na "piratów z Karaibów" ( ja uwielbiam ten film:)))

Mama - oj to niezłe szaleństwa wczoraj byly, ale takie spontaniczne spotkania, prace zawsze wychodza najlepiej:) Fajne też jest to , że macie takich znajomych, bo nie każdy by przyjechal, teraz dużo ludzi to egoiści, niestety...

Tymonka - na lepsze endo to ja proponuje winko, lampka wieczorkiem i będzie dobrze)) Bo pęcherzyki to jeszcze podrosną:))

Suzi - mi na tej deicie tez ladnie waga spadała, a teraz mam 2kg na plusie i coś nie mogę się ich pozbyć, ale i tak już nie jest źle:)

Bree- ja tam w zyciu bym się nie nauczyły dzirgania, jestem totalnym beztalenciem i cierpliwości mi brakuje...
Najlepszze zyczenia z oazji rocznicy!!!!

reklama
ogólnie to nudzi mi się, teraz taka ładna pogoda, nie powinno, siedzę w domu i tylko się dołuję, bo myślę o tym wszystkim, wiecie, że już mogło by być maleństwo, mogła bym chodzić z wózeczkiem, zajmować się, eh... muszę się czymś konkretnym zająć, dobra koniec tematu, a powiedzcie czemu bierzecie acard?? w czym to pomaga? to na serce? Ja widzę, że tutaj wszystkie takie doświadczone jesteście na temat tych badań, monitoringów itp.. chyba trochę za późno się zabieram za to wszystko, dopiero niedawno z tym problemem poszłam do lekarza, no i teraz zanim ta machina ruszy, mój mąż nawet jeszcze nie umówił się na to badanie ;/ mało ma czasu, sporo pracuje, wiecie..jeszcze któraś z Was mówiła że po 3 miesiącach trezba powtórzyć, no to jeszcze długo zanim się wyjaśni w czym tkwi problem u nas..

Do góry