reklama
Jestem i już nie umieram, ale było kiepsko w pewnym momencie ;/ do bóli krzyża i lekkich podbrzusza doszły mdłości, zawroty głowy, paliła mnie jakby macica [ nie wiem jak wyjaśnić ] bolały pachwiny plus głowa i ciągle myślałam, że przylezie @.
No ale nie ma a mi już lepiej..
Jutro się okaże co i jak, pewnie spadek będzie ogromny..
Zobaczymy ale jak co to proszę trzymajcie kciukasy
Mama, za Ciebie też mocniutko trzymam!!
No ale nie ma a mi już lepiej..
Jutro się okaże co i jak, pewnie spadek będzie ogromny..
Zobaczymy ale jak co to proszę trzymajcie kciukasy
Mama, za Ciebie też mocniutko trzymam!!
amalfi
Fanka BB :)
Dobry wieczor! Ja z pracy przylazlam tu jak zwykle nikogo nie ma:-(
suzi ja na dukanie bylam moze ze 3 dni....
lilith ciekawe te Twoje dzisiejsze dolegliwosci zaciskam wiec&&&&&
I reszte zapomnialam co do kogo mialam napisac
A jeszcze jedno, fajna byla nasza nowa staraczka weteranka hehhe;-), ale sie usmialam...spoko i z duza rozwaga
wybrany watek heheheeheheh, nie moge. A oczy to mialam takie jak to czytalam
Zapomnialabym, jeszcze mam pytanko do mamy: zakupilas juz gumki?? Bo niestaraniom musi sie stac zadosc heheeh;-)
suzi ja na dukanie bylam moze ze 3 dni....
lilith ciekawe te Twoje dzisiejsze dolegliwosci zaciskam wiec&&&&&
I reszte zapomnialam co do kogo mialam napisac
A jeszcze jedno, fajna byla nasza nowa staraczka weteranka hehhe;-), ale sie usmialam...spoko i z duza rozwaga
wybrany watek heheheeheheh, nie moge. A oczy to mialam takie jak to czytalam
Zapomnialabym, jeszcze mam pytanko do mamy: zakupilas juz gumki?? Bo niestaraniom musi sie stac zadosc heheeh;-)
Ostatnia edycja:
Lilith trzymam mocno kciuki:-)
Amalfi no ciekawe czy mama sie już przygotowała do niestarania
Myslę że Rucia pomyliła wątki, nikomu nie życze żeby stał sie weteranką- niech każdy zachodzi jak najszybciej a my w pierwszej kolejności teraz
Kahaka jest@ jak rozumiem...
Jestem po fryzjerze, mam krótsze włosy i kilka jasnych pasemek na grzywie. m zachwycony, a najważniejsze że nie obraża sie na mnie za te humorki.
ja mam jutro wizyte w klinice, ciekawe co tam urosło i kiedy bedzie IUI.
Chyba sobie wyskoczymy na Mazury po tej IUI, z warszawy to mamy już połowe drogi za sobą a u m luźniej w pracy to możemy wybywać na kilka dni.
Amalfi no ciekawe czy mama sie już przygotowała do niestarania
Myslę że Rucia pomyliła wątki, nikomu nie życze żeby stał sie weteranką- niech każdy zachodzi jak najszybciej a my w pierwszej kolejności teraz
Kahaka jest@ jak rozumiem...
Jestem po fryzjerze, mam krótsze włosy i kilka jasnych pasemek na grzywie. m zachwycony, a najważniejsze że nie obraża sie na mnie za te humorki.
ja mam jutro wizyte w klinice, ciekawe co tam urosło i kiedy bedzie IUI.
Chyba sobie wyskoczymy na Mazury po tej IUI, z warszawy to mamy już połowe drogi za sobą a u m luźniej w pracy to możemy wybywać na kilka dni.
Ostatnia edycja:
reklama
witam się porannie
mama - sms ;-)
Tymonka - pewnie, że skoczcie na MAzury, zrelaksujcie się trochę, zapomniałam Wam wspomniec, że mój T, miał teraz 2 tygodnie urlopu jak się udało Aha i poprosze o fotencję w nowej fryzurce
Mnie korci,żeby się obciąć, bo od 2 tyg wypadają mi bardzo włosy, podobno to norma na początku ciąży ... ?
kahaka - hej !!!:-)
Lilith - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
mama - sms ;-)
Tymonka - pewnie, że skoczcie na MAzury, zrelaksujcie się trochę, zapomniałam Wam wspomniec, że mój T, miał teraz 2 tygodnie urlopu jak się udało Aha i poprosze o fotencję w nowej fryzurce
Mnie korci,żeby się obciąć, bo od 2 tyg wypadają mi bardzo włosy, podobno to norma na początku ciąży ... ?
kahaka - hej !!!:-)
Lilith - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Podziel się: