reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

Lilith- papaśki :)

Palemka- pewnie,ze możesz....a gdzie chcesz iśc kochana ...:(
wlatuj chociaż raz dziennie...

Amalfi- cześć babeczko :)
Ty weekendowo??

reklama
No mama weekend weekend, ja juz po silownii,po spacerku z kumpela i jej coreczka, po obiedzie, po deserku i ide zaraz spac chyba...

Amalfi- jak to spać a co bedziesz w nocy robić ???? :)))

a Palemka nie miała hsg...wszystkie badania,hormony -wszystko co robiła miała w normie i to był problem-wszystko si a dzidzi brak...no i teraz w tym cyklu działali 2 razy i ...skutecznie bo fasolla kiełkuje:))

Wróciłam...
Ale skwar u nas, masakra.
Połaziłam po mieście z mama trochę, spotkałam koleżankę z poprzedniej pracy i pogadałyśmy też.
palemka, Ty nigdzie nie uciekaj, kto nam tu będzie fluidy posyłał i poprawiał humor dobrymi wiadomościami? :tak:
LILITH, mnie chodziło o to, że nie wiem co to znaczy długa czy krótka szyjka...
mama, pilnuj swoich róż, pilnuj :-D

Dzieki mama, no wlasnie nie moglam sobie przypomniec co u niej, a to pewnie dlatego, ze nie miala problemu zadnego hehehe. Czyli to jeszcze gorzej jak nie ma problemu a fasolki tez nie ma, moje dwie kumpele tak maja

Amalfi- no własnie-u Palemki kasa na badania szła a wszystkie wyniki si...i co tu leczyć jak wszystko dobrze a dzidzi brak...

Kahaka- wstawiłam wykres szyjki-widziałas?? po owu do @ szyjka "powinna" być nisko...

masz rację skwar niemiłosierny....
a róże juz są bezpieczne-może wiać :)))

Kahaka, właśnie dlatego napisałam byś sprawdziła w innej pozycji bo wtedy może sama to zobaczysz. Jak jest długa no to będzie taki długi grubszy paluszek a jak krótka to jak ją dosięgniesz i spróbujesz od boku sprawdzić to raczej nie będzie co.
U mnie w tym cyklu ani razu szyjka na dół nie zeszła, ciągle w górze jest ;/

Mój jednak skończył godzinę temu, dobrze, że Jud telefon odebrała bo bym nawet nie wiedziała. Ale zdążyłam ufff i obiadek już się robi :)

O prąd mi się skończył i net padł ;/ mam nadzieję, że wyślę wiadomość.
Mój wrócił akurat to skoczył załączyć :D ale cyrki, mała krzyku narobiła bo w wannie siedzi a tu nagle ciemnośc, bidulka.

Lecę nakładać obiada :)

Lilith- ale przygody u Was :))

smacznego-ja biorę sie za kolacje i kąpanie głodomorów tylko muszę na ogrodzie zbiórkę zrobic i zebrac towarzystwo do domu:))

reklama
Do góry