reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

hej

Ja tylko z zyczeniami:)
Niech magiczna noc Wigilijnego Wieczoru przyniesie Wam spokój i radość.
Niech każda chwila Świąt Bożego Narodzenia żyje własnym pięknem,
a Nowy Rok obdaruje Was pomyślnością i szczęściem.
Najpiękniejszych Świąt Bożego Narodzenia, niech spełniają się wszystkie Wasze marzenia.

bce150dc-5d29-442e-8d72-88c63a36e068_20121207012021_Zyczenia-swiateczne-na-boze-narodzenie-63.jpg

reklama
Heja...
Wpadam bo jak ostatnio zaglądałam to pusto, nikt nie pisał :no:...
Ja dziś 29 tydz. WIĘC OGROMNA RADOCHA. :tak:

Mama - bardzo mi przykro z powodu odejścia babci.
Błonia - zdrówka dla Ciebie i Zosi!!!
Lilith - GRATULACJE OGROMNE!!!

U mnie czas szybko leci, Domi dokazuje w brzuszku czasem tak fika, że aż boli..ALE KOCHAM TEN BÓL...toż tyle lat czekania :tak:

Z OKAZJI ŚWIĄT....WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE DLA WAS...A PRZE DE WSZYSTKIM SPEŁNIENIA MARZEŃ!

mama - dziekuje :) Zawzielismy sie, skorzystalismy z mozliwosci doplaty rzadowej i pierwsze IVF się udało. Jestem przeszczesliwa! :)
Niestety troche mamy klopotów z krwiakiem i leze wlasciwie od zaplodnienia, ale powoli sytuacja sie stabilizuje :), wiec mam nadzieje, ze sie wszystko dobrze skonczy.
Milo, gdy na pogrzebie sporo ludzi i wszyscy miło wspominają.

Nikusia - ale czas leci, 29tc :). &&&&&&&&& oby szybko czas zleciał i reszta ciąży była przyjemna

Heja

Faktycznie cisza.

Ja dalej w dwupaku,moj maly chyba w styczniu juy przyjdzie na swiat.
Mam skier do szpitala,najpozniej mam sie zglosic w piatek.
A poza tym zero oznak porodu.

A u was co?

reklama
Do góry