reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Weteranki...

hej

Ja tylko z zyczeniami:)
Niech magiczna noc Wigilijnego Wieczoru przyniesie Wam spokój i radość.
Niech każda chwila Świąt Bożego Narodzenia żyje własnym pięknem,
a Nowy Rok obdaruje Was pomyślnością i szczęściem.
Najpiękniejszych Świąt Bożego Narodzenia, niech spełniają się wszystkie Wasze marzenia.

bce150dc-5d29-442e-8d72-88c63a36e068_20121207012021_Zyczenia-swiateczne-na-boze-narodzenie-63.jpg

reklama
Heja...
Wpadam bo jak ostatnio zaglądałam to pusto, nikt nie pisał :no:...
Ja dziś 29 tydz. WIĘC OGROMNA RADOCHA. :tak:

Mama - bardzo mi przykro z powodu odejścia babci.
Błonia - zdrówka dla Ciebie i Zosi!!!
Lilith - GRATULACJE OGROMNE!!!

U mnie czas szybko leci, Domi dokazuje w brzuszku czasem tak fika, że aż boli..ALE KOCHAM TEN BÓL...toż tyle lat czekania :tak:

Z OKAZJI ŚWIĄT....WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE DLA WAS...A PRZE DE WSZYSTKIM SPEŁNIENIA MARZEŃ!

mama - dziekuje :) Zawzielismy sie, skorzystalismy z mozliwosci doplaty rzadowej i pierwsze IVF się udało. Jestem przeszczesliwa! :)
Niestety troche mamy klopotów z krwiakiem i leze wlasciwie od zaplodnienia, ale powoli sytuacja sie stabilizuje :), wiec mam nadzieje, ze sie wszystko dobrze skonczy.
Milo, gdy na pogrzebie sporo ludzi i wszyscy miło wspominają.

Nikusia - ale czas leci, 29tc :). &&&&&&&&& oby szybko czas zleciał i reszta ciąży była przyjemna

Heja

Faktycznie cisza.

Ja dalej w dwupaku,moj maly chyba w styczniu juy przyjdzie na swiat.
Mam skier do szpitala,najpozniej mam sie zglosic w piatek.
A poza tym zero oznak porodu.

A u was co?

reklama
Do góry