reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Weteranki...

heloł ;)))

Kahaka
co ja paczę :):) gra-tu-lu-ję ;) rosnij zdrowo :tak:

Zjola
cześć kochana ..moja Zu też była owinieta 2 razy pepowiną ..miała sine paznokcie po urodzeniu więc lekkie niedotlenienie było ,ale ..rosnie zdrowo i nie było żadnych komplikacji--> &&&&&&&&&&&&&& za Niunie Twojej koleżanki .

pozdrawiam wszystkie stare dooopy:-D w sensie ekipę weteranek ;-)

reklama
Kahaka
u mnie smutno-babcia nam odchodzi na raka-złośliwy...dał przeżuty na wszystkie narządy wewnętrzne:-(...w zasadzie ......czekam na telefon od mamy...
także póki co mało mnie wszędzie bo smutno na serduchu.

za Twoja dzidzię brzuszkową &&&&& mega mocno zaciskam!

Zjoluś-jak koleżanki dzidzia????

Lilith dziekuję ..

nawet nie wiesz jak się cieszę ,że znów jesteś na bb...że jesteś w ciąży.
no po prostu super ;*

Błonkaaaa
zaglądasz jeszcze??rosniesz zdrowo??

u mnie póki co wieści od mamy brak ..wiec tym sie "pocieszam"..

hej kochane

Ja tam nadalw dwupaku :-)
Chcialam na swieta juz byc z malusziem,no ale chyba nie bede,,hee..pewnie znajac zycie w swieta urodze:)

zjolus slonko trzymam kciuki za niunie &&&&&&&&& na pewno bedzie dobrze kochana....juz sama oddycha to juz duzy postep....

emalia teraz spkojnie wszystko trzeba pewnie przemyslec i od nowa,,,inne badania itp,,grunt to sie nie poddawac kochana:))

lilith kasia bloznka nasze ciekzaroweczki:)))
nikusia a ty gdzie??? ty juz masz daleko chyba co,ok 30tyg chyba??? daj znac co u was???

mamita wspolczuje takiego stanu babci i waszych przejsc....
u mnie dzis mija 2 rocznica smierci babci:(((

halo halo :D jestem jestem :D rosne ale dzis nie zdrowo bo rano katar.. nos zawalony, gardlo boli, piecze, goraczka no ale wstac trzeba, Zoska litosci nie ma :p em wroci z roboty o 21 wiec po caaaałym dniu szalenstwa w domu :p o tej godzinie to mi juz potzrebny nie bedzie hehe

mama :( no wstretne choróbsko... u nas pol rodziny zabrało to wstretne raczysko ;/ tesciu mial kosci.. nerke my wycieli.. ale przeszlo na reszte i zmarl przed slubem zaraz

Nie wiem jak to zrobiłam, ze przegapiłam wpisy :D

Koralikowa a jak sie czujesz? Wspomagasz sie jakos? ;> Czy spokojnie czekasz?
Błonka kuruj sie kobieto by sie nie pogorszylo czasem, tule mocno :*
Mama kochana, chyba dobrze, ze wiesci nadal nie ma ale z drugiej strony, choc przykro mi to mowic, babcia na pewno cierpi :( W takim wypadku nie wiadomo juz co lepsze.. czy zyczyc jeszcze dni/ miesiecy wielu czy tez nie.. przykro mi:(

reklama
cześc kobietki..

Lilith,Błonka,Koralikowa
dziękuję za wsparcie.....babunia odeszła wczoraj o 21.05..zaraz minie doba -wiem ,nie cierpi i to jest najważniejsze..my cierpimy bo kochamy i będzie nam Jej brakowało..ale najważniejsze ,że Ja już nic nie boli-zniosła z godnością to co choroba Jej zgotowała..nie narzekała,nie szukała winnych.
miała dobre życie-odeszła dobra i wartościowa osoba ,ale zostawiła nam cenne dziedzictwo-człowieczeństwo!

w sobotę jedziemy na pogrzeb.

przepraszam ,że tylko o sobie-wiem ,że mnie rozumiecie....

Błoneczko-zdrówka dla Ciebie!
Koralikowa,Lilith-pogłaskac brzusie.

Do góry