reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

heloł ;)))

Kahaka
co ja paczę :):) gra-tu-lu-ję ;) rosnij zdrowo :tak:

Zjola
cześć kochana ..moja Zu też była owinieta 2 razy pepowiną ..miała sine paznokcie po urodzeniu więc lekkie niedotlenienie było ,ale ..rosnie zdrowo i nie było żadnych komplikacji--> &&&&&&&&&&&&&& za Niunie Twojej koleżanki .

pozdrawiam wszystkie stare dooopy:-D w sensie ekipę weteranek ;-)

reklama
Kahaka
u mnie smutno-babcia nam odchodzi na raka-złośliwy...dał przeżuty na wszystkie narządy wewnętrzne:-(...w zasadzie ......czekam na telefon od mamy...
także póki co mało mnie wszędzie bo smutno na serduchu.

za Twoja dzidzię brzuszkową &&&&& mega mocno zaciskam!

Zjoluś-jak koleżanki dzidzia????

Lilith dziekuję ..

nawet nie wiesz jak się cieszę ,że znów jesteś na bb...że jesteś w ciąży.
no po prostu super ;*

Błonkaaaa
zaglądasz jeszcze??rosniesz zdrowo??

u mnie póki co wieści od mamy brak ..wiec tym sie "pocieszam"..

hej kochane

Ja tam nadalw dwupaku :-)
Chcialam na swieta juz byc z malusziem,no ale chyba nie bede,,hee..pewnie znajac zycie w swieta urodze:)

zjolus slonko trzymam kciuki za niunie &&&&&&&&& na pewno bedzie dobrze kochana....juz sama oddycha to juz duzy postep....

emalia teraz spkojnie wszystko trzeba pewnie przemyslec i od nowa,,,inne badania itp,,grunt to sie nie poddawac kochana:))

lilith kasia bloznka nasze ciekzaroweczki:)))
nikusia a ty gdzie??? ty juz masz daleko chyba co,ok 30tyg chyba??? daj znac co u was???

mamita wspolczuje takiego stanu babci i waszych przejsc....
u mnie dzis mija 2 rocznica smierci babci:(((

halo halo :D jestem jestem :D rosne ale dzis nie zdrowo bo rano katar.. nos zawalony, gardlo boli, piecze, goraczka no ale wstac trzeba, Zoska litosci nie ma :p em wroci z roboty o 21 wiec po caaaałym dniu szalenstwa w domu :p o tej godzinie to mi juz potzrebny nie bedzie hehe

mama :( no wstretne choróbsko... u nas pol rodziny zabrało to wstretne raczysko ;/ tesciu mial kosci.. nerke my wycieli.. ale przeszlo na reszte i zmarl przed slubem zaraz

Nie wiem jak to zrobiłam, ze przegapiłam wpisy :D

Koralikowa a jak sie czujesz? Wspomagasz sie jakos? ;> Czy spokojnie czekasz?
Błonka kuruj sie kobieto by sie nie pogorszylo czasem, tule mocno :*
Mama kochana, chyba dobrze, ze wiesci nadal nie ma ale z drugiej strony, choc przykro mi to mowic, babcia na pewno cierpi :( W takim wypadku nie wiadomo juz co lepsze.. czy zyczyc jeszcze dni/ miesiecy wielu czy tez nie.. przykro mi:(

reklama
cześc kobietki..

Lilith,Błonka,Koralikowa
dziękuję za wsparcie.....babunia odeszła wczoraj o 21.05..zaraz minie doba -wiem ,nie cierpi i to jest najważniejsze..my cierpimy bo kochamy i będzie nam Jej brakowało..ale najważniejsze ,że Ja już nic nie boli-zniosła z godnością to co choroba Jej zgotowała..nie narzekała,nie szukała winnych.
miała dobre życie-odeszła dobra i wartościowa osoba ,ale zostawiła nam cenne dziedzictwo-człowieczeństwo!

w sobotę jedziemy na pogrzeb.

przepraszam ,że tylko o sobie-wiem ,że mnie rozumiecie....

Błoneczko-zdrówka dla Ciebie!
Koralikowa,Lilith-pogłaskac brzusie.

Do góry