reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
O, troszkę ożył wątek.

mama - czesto o Tobie mysle. Przykro mi z powodu babci. Wiem co to zlosliwy rak, w pol roku zabral mi tate,

emalia - my sie chyba nie znamy, bo na jakis czas zamilklam, ale podczytuje i 3mam za Ciebie kciuki

Lilith - wspaniałe wieści!! Gratulacje!!! Bardzo się cieszę, że Wam się udało!

Ostatnia edycja:
hej

mama bardzo mi przykro z powodu babci
[*]

mi mineła 2 rocznica smierci 19,12.:(

lilith jak mam sie wspomagac??? ja remont malowanie mycie okien szrowanie pdlog,wieszanie firanek,,no nie dziala

mama trzymaj sie tam dzisiaj....wiem co to znaczy pogrzeb przed swietami...

Ja tam dalej w dwupaku...czekam cierpliwie...i czuje ze w swieta pojade na porodowke....

mama tule Cie mocno :*

Koralikowa, widze ze juz to robisz :D Miałam podobnie z cora.. tragedia :D
Sexiku wiecej, pij herbatke z lisci malin, chyba tylko tego jeszcze nie wymienilas ;p

witam się ponownie
dawno nie pisałam
miło widziec stare 'twarze'
mama :-(
lilith gratuluje
koralikowa
ty to chyba rozpakujesz sie w przyszłym roku :D
kahaka
rośnij zdrowo
Błonka
3maj sie tam

reklama
jestem kobietki...
lekko nie było ..duzo ludzi przyszło pożegnac babcię ..dużo.rodzina też dopisała-dalekooo niektórzy mieli,ale dotarli..
wieczorem znów poszliśmy z całą rodziną na grób.

do poźna oglądalismy zdjęcia ,rozmawialiśmy...

dzis po obiedzie wracalismy i od 2 h jesteśmy w domku.
wlatuję na chwile bo jutro caały dzień w pracy.

Kora
:szok::-p
GRA-TU-LU-JĘ!!!! nic nie wiedziałam...baardzo się cieszę ,rośnij zdrowo:tak:

Lilith,Emalia,Kahaka,Koralikowa,Anuszka i reszta babeczek-bardzo! dziękuję! za wsparcie.doceniam.

ściskam i do napisania.

Do góry