Mama no tak to jest z tymi zakupami
Czesto tak miewam z ubraniami dla malej, idziemy na zwykle zakupy spożywka etc, a tu mi mignie taka kiecka, takie gatki i jeszcze lepsze butki. To mysle, nie ucieknie, kupie pozniej a pozniej to co? Juz nie ma..
Ale zakupy i tak chyba udane masz a waga przeciez idealna. U Nas rowniez pogoda wspaniala, nic mi po niej bo i tak nie wiele z lozka wychodze, za to jutro akurat jak Jud ma konie zas sztorm bedzie
to pewnie zas w gnojarni wyladuje
Blonka a jakbys w recepcji powiedziala, ze na taka date Ci ginka kazala przyjsc i tyle? Albo przyjdz i udawaj zdziwiona, ze przeciez dzis 10, tak sie zapisalas jak lekarka kazala
Widziałam malucha, oczywiscie serca bijącego znowu nie zobaczylam od razu
Usg swietne, nie zaluje ani grosza. Byłam z mezem i mala. Super warunki, ja sobie leze, oni wygodnie siedza obok a przed nami wielki tv z fasolka. Posprawdzala babeczka jajniki, macice i wsio co mozna, zadnych problemow, zadnych krwawien czy innych wyciekow w srodku, na jajnikach nie ma torbieli. Serce pieknie bije, pokazala mi przeplyw na sercu i pepowinie, wszystko idealne. Od wtorku fasol wiekszy i dzis juz mial 25,1mm. Termin potwierdzony na 05.08.
Mam zdjecia, wkleje zaraz. w tym jedno z wtorku.
Teraz sie zastanawiam, chce isc na 4d i tak mysle, ze chyba zapisze sie na 16 tydzien. Od razu plec sprawdze. Ceny maja przyzwoite, bardzo mili wszyscy, pokoik taki prywatny, swietna atmosfera. Troche poszaleje w tej ciazy, takie cuda to u Nas sie nie zdarzają a na kolejna pocieche i tak nie licze, wiec czemu nie.