reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

heloł ..

Lilith
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& trzemam jak ode mnie do Ciebie,żeby po usg było wszystko si:tak: szybciutko wracaj napisać co i jak :tak:

Błonka
a u Koraliczka synek??
taki w sam raz z wagą ? a czemu CC miała wskazania czy poród nie postepował?
sto pytań do ...co??:sorry2:

miłego dziewczynki ..ja dziś ruszam na wyprzedaże .:-p

reklama
Czyli synek z 01.01 ? Wspaniale :D Pozdrow ja serdecznie od Nas wszystkich.

Mama kochana, ja miałam szybki scan 31.12, taki prezent na nowy rok :D Scan trwał chyba z 1 minute :D Ale uspokoili mnie, nie boje sie juz ciazy pozamacicznej. Widziałam serduszko, fasolka miała 22,7mm i byl to 9t0d.

Dzis jade na ten prywatny, ma trwac okolo 10-15 minut wiec spokojnie bedziemy mogli popatrzec. I tak sie trochu pietram :zawstydzona/y:

Czyli synek z 01.01 ? Wspaniale :D Pozdrow ja serdecznie od Nas wszystkich.

Mama kochana, ja miałam szybki scan 31.12, taki prezent na nowy rok :D Scan trwał chyba z 1 minute :D Ale uspokoili mnie, nie boje sie juz ciazy pozamacicznej. Widziałam serduszko, fasolka miała 22,7mm i byl to 9t0d.

Dzis jade na ten prywatny, ma trwac okolo 10-15 minut wiec spokojnie bedziemy mogli popatrzec. I tak sie trochu pietram :zawstydzona/y:
&&&&&&&&&&&&&& no to za usg :D nie bój się :) tylko oko nacieszysz, na pewno jest ok :) moze dostaniesz jaies ładne fotki to nam pokarzesz :)

a ja sie zeźliłam bo zapomnialam, że nie zapisałam się na wizytę do ginki.. miałam isc 10 stycznia a że sie zagapilam i dopiero dzis zadzwonilam się zapisac to jest miejsce dopiero na 3 lutego i co ja mam robic????? :/ jestem geniuszem normalnie

wróciłam z zakupów...
czemu tak jest ,że jak sie nie ma forsy to się maaaaase rzeczy podoba a jak kasa w kieszeni to nie ma co kupić???????:sorry2:

w każdym razie kupiłam zielone-taka butelkowa ciemna zieleń-kozaki, 2 bluzeczki, wagę elektr.:cool2:......weszłam już :szok: przeżyłam...2,5 kg na +...wybiło 59,5......pocieszam się ,że jutro @ przyjdzie to trochę wody zejdzie ,ale reszta to na bank słodkości:nerd:

dzieci wyszalały się w kulkach 2 h..potem Mc D...i na chatę :-D

pranie wstawiłam ,taka piekna ,wiosenna pogoda,że raz dwa na ogrodzie wyschnie:tak:

Błonka
dzięki za wszelakie info od Koralikowej :tak:

Lilith
nie bój się -za ręke trzymam i ...miłegooo oglądania dzidziolka:-)

Mama no tak to jest z tymi zakupami :) Czesto tak miewam z ubraniami dla malej, idziemy na zwykle zakupy spożywka etc, a tu mi mignie taka kiecka, takie gatki i jeszcze lepsze butki. To mysle, nie ucieknie, kupie pozniej a pozniej to co? Juz nie ma..
Ale zakupy i tak chyba udane masz a waga przeciez idealna. U Nas rowniez pogoda wspaniala, nic mi po niej bo i tak nie wiele z lozka wychodze, za to jutro akurat jak Jud ma konie zas sztorm bedzie :wściekła/y:to pewnie zas w gnojarni wyladuje :wściekła/y:

Blonka a jakbys w recepcji powiedziala, ze na taka date Ci ginka kazala przyjsc i tyle? Albo przyjdz i udawaj zdziwiona, ze przeciez dzis 10, tak sie zapisalas jak lekarka kazala :tak:

Widziałam malucha, oczywiscie serca bijącego znowu nie zobaczylam od razu :D Usg swietne, nie zaluje ani grosza. Byłam z mezem i mala. Super warunki, ja sobie leze, oni wygodnie siedza obok a przed nami wielki tv z fasolka. Posprawdzala babeczka jajniki, macice i wsio co mozna, zadnych problemow, zadnych krwawien czy innych wyciekow w srodku, na jajnikach nie ma torbieli. Serce pieknie bije, pokazala mi przeplyw na sercu i pepowinie, wszystko idealne. Od wtorku fasol wiekszy i dzis juz mial 25,1mm. Termin potwierdzony na 05.08.
Mam zdjecia, wkleje zaraz. w tym jedno z wtorku.

Teraz sie zastanawiam, chce isc na 4d i tak mysle, ze chyba zapisze sie na 16 tydzien. Od razu plec sprawdze. Ceny maja przyzwoite, bardzo mili wszyscy, pokoik taki prywatny, swietna atmosfera. Troche poszaleje w tej ciazy, takie cuda to u Nas sie nie zdarzają a na kolejna pocieche i tak nie licze, wiec czemu nie. Dzidzia ver 2.0 31.12.13..jpg02.01.2014 2.jpg02.01.2014 4.jpgDzidzia ver 2.0 02.01.14..jpeg

Załączniki

• Dzidzia ver 2.0 31.12.13..jpg
    Dzidzia ver 2.0 31.12.13..jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 29
  • 02.01.2014 2.jpg
    02.01.2014 2.jpg
    20,2 KB · Wyświetleń: 29
  • 02.01.2014 4.jpg
    02.01.2014 4.jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 28
  • Dzidzia ver 2.0 02.01.14..jpeg
    Dzidzia ver 2.0 02.01.14..jpeg
    33,9 KB · Wyświetleń: 34
ale cudo :D bomba :D uwielbiam ogladac zdjecia z usg :) swoje tez czesto ogladam :)
w 16 tygodniu na pewno juz plec zobaczysz jak jest super wypas usg :p chyba ze sie maluszek schowa :p ja tez mam fajny gabinet tam gdzie chodze na te prenatalne, emek w fotelu , przed nami wielkie tv chyba z 42 cale... i wszystko dokladnie widac :)
lilith tak sie nie da... one zawsze mowią, prosze sie pytac lekarki.. a co jaj powiem :p ze zapomnialam o wizycie na usg? stwierdzi ze zwariowalam :p niektore laski co chwile by chodzily a ja zapomnialam :p hehe... ale ide na genetyczne zaraz wiec sobie odpuszcze usg u niej a mam zapisana wizytke na 3 lutego :p

Błoneczka
&&&&&,żeby się udało szybciej z terminem niż w lutym ...
a Zosia jaka podobna do Cię :tak:

Lilith
cuuuudnie
cu-dow-nie!!
ależ piękny dzidziuś :tak::tak:
kamień z serca co?? zdrowa ciąża i brykająca dzidzia-czego więcej chcieć :-)
super!!

zapomniałam Wam napisać ,że jak staliśmy na światłach przed Centrum Handl.to koło nas na pasie stał wóz strażacki z ekipą strażaków..

moja córa mówi:
mamo ,tam jest dużo strażaków a jeden zrobił do mnie tak ;-)

ja Jej na to
córcia ,nic dziwnego-jesteś podobna do mamusi :cool2::-p:-D:-D

śpijcie dobrze..

Lilith Ty pewnie z fotkami z usg pod poduchą co ???:-p

reklama
Dziękuję kochane.

Mama, dobrze córci powiedziałas :)

Ja chyba usne ale na muszli znowu, nawet nie ma chwili by Wam cos spokojnie napisac, już tak późno a ja nadal wymiotuje..

Całuje Was mocno, jutro może będzie lepiej :D kolorowych snów kochane :*

Do góry