reklama
karola1986-21 – super, kiedy masz to badanie?
mari27 – mnie lekarz powiedział, że torbiele nakłuwają i wysysają, żeby nie bawić się w czekanie. No nie wiem, co robić.
mari27 – mnie lekarz powiedział, że torbiele nakłuwają i wysysają, żeby nie bawić się w czekanie. No nie wiem, co robić.
Piaska myslalam ze sie laparoskopowo usuwa... zobaczysz co lekarz zaradzi &&&
Mariiiiiiiiiiii sto lat noo co u Ciebie?????????????
Kwiatek
my po ortopedzie tym z nfz.. prywatnie w piatek.. ogolnie lekarz cham i w ogole innych slow bym uzyla ale suma sumarum mamy przepisane szyny na nogi i rechabilitacje... czekam ze skierowaniem do piatku, zobacze co mi tamten lekarz pwowie a potem sie zapisze... eh
Mariiiiiiiiiiii sto lat noo co u Ciebie?????????????
Kwiatek
my po ortopedzie tym z nfz.. prywatnie w piatek.. ogolnie lekarz cham i w ogole innych slow bym uzyla ale suma sumarum mamy przepisane szyny na nogi i rechabilitacje... czekam ze skierowaniem do piatku, zobacze co mi tamten lekarz pwowie a potem sie zapisze... eh
Blonka u mnie pomalutku do przodu. Wychodze z tego mega dola po nieudanym ivf I potem po nieudanym transferze. Wciaz jeszcze mam jednego mrozaczka po ktorego wroce prawdopodobnie na wiosne. Choc zastanawiam sie nad jeszcze jednym pelnym podejsciem. Nie wiem musze pogadac z M. Wciaz jeszcze mam poczucie ze to nie koniec mojej drogi chociaz mija juz 5 lat....
Mysle o Tobie I o Zosi czesto. Trzymam kciuki zeby wszystko dobrze sie ulozylo.
koralikowa mowilam ze bedzie synus gratulacje jak Ty sie czujesz?
Karola ja mialam hsg wiec jak masz jakiekolwiek watpliwosci to pytaj.
Mysle o Tobie I o Zosi czesto. Trzymam kciuki zeby wszystko dobrze sie ulozylo.
koralikowa mowilam ze bedzie synus gratulacje jak Ty sie czujesz?
Karola ja mialam hsg wiec jak masz jakiekolwiek watpliwosci to pytaj.
no to mam trzymac kciuki za wiosne? teraz się na pewno uda, czasem za pierwszym razem nie wychodzi co nie znaczy ze trzeba rezygnowac, juz lepiej probowac na luzie bez spiny niz przestac calkiem. A Ty teraz chyba mozesz z refundacji startowac prawda?
Wiesz ja nie wiem czy mi sie nalezy z refundacji bo ja nie mieszkam w Polsce.
Ivf mialam tutaj w UK i mialam refundowane zarowno ivf jak i potem transfer. Niestety wyczerpalam limit. I teraz za wszystko musialabym zaplacic.
Myslalam ze moze wybiore Polske bo jest jednak duzo taniej porownujac ceny z obu krajow. Skomplikowane to wszystko. Na razie cos tam tylko swita w mojej glowie nie mam konkretnych planow.
Podczytuje przygotowania naszego Kwiatka i tak wszystko we mnie odzylo i zaczynam sie zastanawiac.
Choc rok temu powiedzialm basta koniec itd.
O kciuki poprosze bo wiem jaka maja moc. Nie dziekuje.:-)
Ivf mialam tutaj w UK i mialam refundowane zarowno ivf jak i potem transfer. Niestety wyczerpalam limit. I teraz za wszystko musialabym zaplacic.
Myslalam ze moze wybiore Polske bo jest jednak duzo taniej porownujac ceny z obu krajow. Skomplikowane to wszystko. Na razie cos tam tylko swita w mojej glowie nie mam konkretnych planow.
Podczytuje przygotowania naszego Kwiatka i tak wszystko we mnie odzylo i zaczynam sie zastanawiac.
Choc rok temu powiedzialm basta koniec itd.
O kciuki poprosze bo wiem jaka maja moc. Nie dziekuje.:-)
kwiatuszekq20
Fanka BB :)
dziewczyny dziękujęza kciuki ale transfer się nie powiódł. Lekarz nie mógł się przebić przez szyjke i kolejna próba w sobotę to będzie 5doba. O ile moje maluszki przetrwają. Przerwał bo poprostu nie chcial mi zrobić krzywdy. Jeśli się nie uda to czeka mnie zabieg. Mam 2mocniejsze i 2słabsze zarodki. Spotkałyscię się z taki problemem?? Pewnie też stres zrobił swoje. Do ost chwili a czekałam 5godzin nie wiedzieliśm!y czy mamy jakieś zarodki
reklama
Podziel się: