reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

Witam Kochane, chciałabym do Was dołączyć, jestem Hania, mam 26 lat, mieszkam w Krakowie pochodzę z Gdańska staramy się o dzidziusia już prawie 3 lata. Raz udało się zajść w ciąże, ale niestety poroniłam od tego czasu minął ponad rok, a ja nadal czekam na upragnione II kreski. Mam nadzieję, że przygarniecie mnie do swojego grona.
Pozdrawiam:-)

reklama
Cześć dziewczyny :-D
100 lat mnie tu nie było:szok:
wpadłam tylko, żeby wszystkie starające się Weteranki podnieść na duchu. O pierwszą ciążę walczyłam długo, doczekałam się po długim leczeniu, milionach wizyt u gina i wspomagaczach. Wtedy też usłyszałam, że to moje pierwsze i ostatnie dziecko. Nadzieja jednak umiera ostatnia, a ja znów jestem w ciąży:sorry:
Życzę kochane powodzenia i wytrwałości!

Ostatnia edycja:
Witam,

Mam do sprzedania zastrzyk Ovitrelle w penie. (oferta tylko na Rzeszów, gdyż produkt musi być przechowywany w lodówce, więc w grę wchodzi jedynie odbiór osobisty)
Preparat Ovitrelle stosuje się u kobiet, które są poddawane leczeniu mającemu na celu stymulacjęjajników w celu wywołania owulacji (uwolnienia komórki jajowej przez jajniki) i wytworzenia wjajniku specjalnej struktury (ciałka żółtego), która ułatwia zajście w ciążę. Może on być stosowany ukobiet leczonych z powodu bezpłodności (techniki wspomaganego rozrodu, takie jak zapłodnienie invitro) oraz u kobiet, u których nie występuje owulacja (ich jajniki nie uwalniają komórek jajowych)lub funkcja owulacyjna jest niewystarczająca (ich jajniki rzadko uwalniają komórki jajowe).Preparat Ovitrelle jest dostępny wyłącznie na receptę.

Zainteresowanych prosze o PW.

Pozdrawiam :)

anuszka – teraz to nawet 70-cio latki zachodzą w ciążę (czytałam w Fokusie) więc 31 to luzik :-)

kwiatuszekq20 – no i jak?

hania$ - znamy się ze Staraczek2013, ale i na Weterankach będzie fajnie Cię poczytać :-)

rruurrkkaa – super czytać takie informacje :-) :-) :-)

Dziewczyny, dziś na 17-stą lecę zobaczyć, czy moje wielkie jajo (nie pęknięty pęcherzyk) się wreszcie wchłonął i czym zielone światło do starań. Mam nadzieję, że wszystko jest ok, bo ile można być w takim zawieszeniu. A mój luby codziennie pije lekarstweka, więc się pięknie przykłada, zatem mocno wierzę w powodzenie w najbliższym czasie. :-)

do tego czasu to chyba jajko zniosę!!!
Nie przeraża Cie wizja 2 maluchów? ja byłam w takim szoku:szok: nie potrafię sobie na dzień dzisiejszy wyobrazić jak to będzie z 2!

reklama
Do góry