reklama
mama05
prrrryy szaaaalona :))
hejka
Błonka
kurcze....&&&&&&&&&&& trzymam,żeby jednak operacja nie była potrzebna..a jeśli jednak tak ,to żeby wszystko poszło gładko i sprawnie.
Kwiatek
jak tam Twoje kłucie??
Piaska
mąż bierze witaminy?
pozdrawiam .
Błonka
kurcze....&&&&&&&&&&& trzymam,żeby jednak operacja nie była potrzebna..a jeśli jednak tak ,to żeby wszystko poszło gładko i sprawnie.
Kwiatek
jak tam Twoje kłucie??
Piaska
mąż bierze witaminy?
pozdrawiam .
kwiatuszekq20
Fanka BB :)
kłucie ok dzis pojawil sie 1 siniak
na podgladaniu malo wiadomo narazie ale jajniki ruszyły moze bedzie widac wiecej w pon
endo narazie 3
na podgladaniu malo wiadomo narazie ale jajniki ruszyły moze bedzie widac wiecej w pon
endo narazie 3
Nikusia82 – dobrze piszesz. Niestety wielu osobom dieta kojarzy się tylko z odchudzaniem, a nie z dobrze zbilansowanym, zdrowym jedzeniem i stylem życia.
kwiatuszekq20 – jak tam twoje USG? :-)
mama05 – Proxeed kupiliśmy przez Internet. Teraz jest w promocji, więc się szarpnęłam na 3-miesieczną kurację, dzięki czemu 2 opakowania ma gratis. Poza tym ma lek na mikrokrążenie w organizmie, ale to już specjalistyczny na receptę. Mogę sprawdzić, jak będę w domu, bo nie pamiętam nazwy.
kwiatuszekq20 – jak tam twoje USG? :-)
mama05 – Proxeed kupiliśmy przez Internet. Teraz jest w promocji, więc się szarpnęłam na 3-miesieczną kurację, dzięki czemu 2 opakowania ma gratis. Poza tym ma lek na mikrokrążenie w organizmie, ale to już specjalistyczny na receptę. Mogę sprawdzić, jak będę w domu, bo nie pamiętam nazwy.
kwiatuszekq20
hej laseczki juz po wizycie padam na pysk mam 8-9pecholi i maja po 11-13mm) trzymajcie dalej kciuki
Nikusia82
KWIATUSZEK- kochana &&&&&&&&&&&&&&& najmocniej....
Siniakami się nie przejmuj...można się poświęcić... ja od 5 tyg ciąży na Clexanie ...codziennie 1 zastrzyk, brzuch miałam fioletowy...teraz łapkiale czego się nie zrobi dla malucha????
Błonia &&&&&&&& za wizytę z Zosią
Piaska - no jest dokłądnie jak piszesz... mentalności się nie zmieni...Ale warto być świadomym, że można, bez wyrzeczeń być zdrowym i sprawnie funkcjonować a jak ma to oznaczać jeszcze płodność :-)
Siniakami się nie przejmuj...można się poświęcić... ja od 5 tyg ciąży na Clexanie ...codziennie 1 zastrzyk, brzuch miałam fioletowy...teraz łapkiale czego się nie zrobi dla malucha????
Błonia &&&&&&&& za wizytę z Zosią
Piaska - no jest dokłądnie jak piszesz... mentalności się nie zmieni...Ale warto być świadomym, że można, bez wyrzeczeń być zdrowym i sprawnie funkcjonować a jak ma to oznaczać jeszcze płodność :-)
No Weteranki. jak się u Was sprawy mają? Weźcie napiszcie, co planujecie, jak się układa. Mnie już 2 lata staranek stuknęły, ale za to jeden plus, mam taką wiedzę na ten temat, że chyba mogłabym magisterkę napisać. :-) Poza tym w teorii to jestem świetna, ale w praktyce wielki leń. :-)
Wczoraj mój luby oddał trochę żołnierzyków na cele naukowe i jak będziemy mieli wyniki, to możemy śmiało stwierdzić, że zbadaliśmy się tak dokładnie, że już nic do zbadania nie zostało. W sumie to trochę załamujące. Ale z jednej strony fajnie, bo jesteśmy zdrowi, ale z drugiej, gdzie ta ciąża.
Wczoraj mój luby oddał trochę żołnierzyków na cele naukowe i jak będziemy mieli wyniki, to możemy śmiało stwierdzić, że zbadaliśmy się tak dokładnie, że już nic do zbadania nie zostało. W sumie to trochę załamujące. Ale z jednej strony fajnie, bo jesteśmy zdrowi, ale z drugiej, gdzie ta ciąża.
anuszka
stara-czka
my staramy się trochę dłużej niż ty ... trzy latka juz minęły ...
niby mam zawirowania w hormonach i leczę się ale nadal ciąży brak
jak to u weteranki :-(
a dziś sutka mi 31 . . . dodatkowy powód do zmartwień bo jestem coraz starsza :-(
niby mam zawirowania w hormonach i leczę się ale nadal ciąży brak
jak to u weteranki :-(
a dziś sutka mi 31 . . . dodatkowy powód do zmartwień bo jestem coraz starsza :-(
Ostatnia edycja:
kwiatuszekq20
dzieki za kciuki trzymajcie dalej jutro mocno mam 3 podgl
reklama
Podziel się: