reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

mama nozki beda chyba operowane ale na 100 % dowiemy sie 1 i 4 pazdziernika bo tak mamy wizyty u lekarzy... ide spac, obejrzalam film.. teraz kima bo zoks awstanie nieldugo na mleko eh :) jutro zajrze na dluzej :*

reklama
hejka
Błonka
kurcze....&&&&&&&&&&& trzymam,żeby jednak operacja nie była potrzebna..a jeśli jednak tak ,to żeby wszystko poszło gładko i sprawnie.

Kwiatek
jak tam Twoje kłucie??

Piaska
mąż bierze witaminy?

pozdrawiam .

Nikusia82 – dobrze piszesz. Niestety wielu osobom dieta kojarzy się tylko z odchudzaniem, a nie z dobrze zbilansowanym, zdrowym jedzeniem i stylem życia. :tak:

kwiatuszekq20 – jak tam twoje USG? :-)

mama05 – Proxeed kupiliśmy przez Internet. Teraz jest w promocji, więc się szarpnęłam na 3-miesieczną kurację, dzięki czemu 2 opakowania ma gratis. Poza tym ma lek na mikrokrążenie w organizmie, ale to już specjalistyczny na receptę. Mogę sprawdzić, jak będę w domu, bo nie pamiętam nazwy.

KWIATUSZEK- kochana &&&&&&&&&&&&&&& najmocniej....
Siniakami się nie przejmuj...można się poświęcić... ja od 5 tyg ciąży na Clexanie ...codziennie 1 zastrzyk, brzuch miałam fioletowy...teraz łapki:confused2:ale czego się nie zrobi dla malucha????
Błonia &&&&&&&& za wizytę z Zosią
Piaska - no jest dokłądnie jak piszesz... mentalności się nie zmieni...Ale warto być świadomym, że można, bez wyrzeczeń być zdrowym i sprawnie funkcjonować a jak ma to oznaczać jeszcze płodność :tak::-)

No Weteranki. jak się u Was sprawy mają? Weźcie napiszcie, co planujecie, jak się układa. Mnie już 2 lata staranek stuknęły, ale za to jeden plus, mam taką wiedzę na ten temat, że chyba mogłabym magisterkę napisać. :-) Poza tym w teorii to jestem świetna, ale w praktyce wielki leń. :-)
Wczoraj mój luby oddał trochę żołnierzyków na cele naukowe i jak będziemy mieli wyniki, to możemy śmiało stwierdzić, że zbadaliśmy się tak dokładnie, że już nic do zbadania nie zostało. W sumie to trochę załamujące. Ale z jednej strony fajnie, bo jesteśmy zdrowi, ale z drugiej, gdzie ta ciąża. :baffled:

my staramy się trochę dłużej niż ty ... trzy latka juz minęły ...
niby mam zawirowania w hormonach i leczę się ale nadal ciąży brak
jak to u weteranki :-(
a dziś sutka mi 31 . . . dodatkowy powód do zmartwień bo jestem coraz starsza :-(

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry