reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

Mama no dziękuję za zaproszenie:-)

Zuza żyję:-) mam się dobrze i podglądam co tam u ciebie od czasu do czasu:zawstydzona/y::-)

Nikusia a jak starsze dziecko zareagowało na to że rodzeństwo w drodze?? bo nasza Maja jest negatywnie nastawiona i wogóle się nie cieszy:no: teraz trochę jej przechodzi:tak:

Kwiatuszek kciuki za podglądanie:-)

reklama
Heja dziewczynki :-)
Co do proxeed plus - to jest bardzo dużo pozytywnych opinii na temat poprawy jakości nasienia po stosowaniu tego preparatu. Niestety nie wszystkich stać na kurację tym lekiem bo jest cholernie drogi :baffled: My zastosowaliśmy androvit i jak widać poskutkował.
Roza- Nasza Nikusia podobnie jak my czekała bardzo na rodzeństwo. Ba ona marzyła o tym aby mieć brata... Więc dla niej wiadomość była tak ogromną radością, że opisać się tego nieda. Każdego dnia całuje mnie po brzuchu gada do niego, robi plany na przyszłość...no mówię Ci mega odlot.

KWIATUSZEK &&&&&&&&&& kciuki ...skoro podglądacie tzn, że być może już nie długo transfer????
DAWAJ NAM KONIECZNIE ZNAĆ :tak:

Muszę się przyłączyć do pozytywnych opinio na temat Proxeed. W pierwszej ciąży nas wspomógł, mam nadzieję, że i w drugiej pomoże. Fakt, że jego cena powala, dlatego szarpnęłam się teraz w promocji można kupić 6 i dostać w tym 2 gratis. Jest to i tak drogo, ale jak sie wie, że trzeba go używać. Nam go przepisał lekarz, bo w przypadku jak jest 0% żołnierzyków w ruchu a i 0% w teście swim-up, to może być to leczenie skuteczne.

Bardzo ciekawy artykuł z Gazety.pl :
Dieta a płodność - najnowsze doniesienia naukowe

Ostatnia edycja:
Piaska- co do diety, to zaraz po wynikach badania nasienia, u nas poszła w ruch dieta. Fakt, że ja wtedy także musiałam przejść na dietę ale wyczytałam wszystko na temat diety dla starających się mężczyzn...nawet nie wiedziałam, że tak wiele ma to wspólnego z płodnością mojego męża. A JEDNAK.
UWAŻAM, ŻE suplementy swoją drogą ALE JEŚLI FACET...nie ma zbilansowanej diety bogatej właśnie w składniki będące budulcem dla nasienia....to niestety wyniki mają prawo być słabe. :-(
Mam też koleżankę, która dzięki diecie plus suplementacji z 0 % plemników w ogóle doszli do ilości ponad normę...w ciągu pół roku....COŚ W TYM JEDNAK JEST!!!!
kWIATUSZEK - &&&&&&&&&&&& kciukasy w takim razie :tak:

reklama
cześć Błoneczka ;))

no ja tez za często nie wlatuję-taki czas -początek szkoły,zebrania..
jak Zosi nóżki-lepiej cosik?

ciekawe jak tam Zjola???

a ma ktoś kontakt z WIKULĄ??? długo tu z nami pisała i tak nagle odeszła...

Do góry