reklama
karola1986-21
Dream it. Wish it. Do it.
piaska dzięki za namiary, no drogi ten Gin ale porównując do swojego chodzę prawie rok, raz w miesiącu lub co dwa miesiące, za wizytę płacę 130 zł i co? nie ma żadnych efektów
tak więc może warto by odżałować te 300 zł ale przynajmniej będzie jakoś efekt i będą to dobrze wydane pieniądze
miłego dnia dziewczyny!!!
tak więc może warto by odżałować te 300 zł ale przynajmniej będzie jakoś efekt i będą to dobrze wydane pieniądze
miłego dnia dziewczyny!!!
karola1986-21 - trzymam kciuki. Daj znać, jak się na wizytę umówisz. On teraz będzie na urlopie, więc albo od razu Ci się uda, albo pewnie po 10-tym września.
Mama - nie pływaliśmy. Ja pływałam kiedyś z moimi podopiecznymi a tym razem musielibyśmy długo czekać aż uzbiera się spora grupa, więc odpuściliśmy sobie. Poza tym my stare konie jesteśmy, he he.
Co do badań. My robiliśmy kariotypy i wszystko jest ok a dziecka jak nie ma tak nie ma.
Co do badań. My robiliśmy kariotypy i wszystko jest ok a dziecka jak nie ma tak nie ma.
mama05
prrrryy szaaaalona :))
Karola
powodzenia z umówieniem sie do gina
Zjola
nam się udało bo grupa juz była uzbierana i się dokoptowaliśmy
Błoooneczkooo
jak się czujesz???
powodzenia z umówieniem sie do gina
Zjola
nam się udało bo grupa juz była uzbierana i się dokoptowaliśmy
Błoooneczkooo
jak się czujesz???
mama05
prrrryy szaaaalona :))
reklama
karola1986-21
Dream it. Wish it. Do it.
Karola
żyjesz?????????
żyję ale gorąąąąąco mi!!! czy nie dało by rady nałapać tego nadmiaru ciepła i wypuścić np w grudniu????
Podziel się: