reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

Błonko
mnie pytasz?
znalazłam właśnie pania doktor tzn już ją znałam kiedyś, pracowala w mojej przychodni, ma super opinie w necie ...
bede chodzic na monit do niej
50zł usg a 80 zł wizyta
ale laski też mi dały namiary na swoja pania doktor więc jak z ta nie wypali to pójdę do tamtej ...

wiecie co nie jestem w tym szpitalu ... byłam na izbie ale mnie nie przyjęli ze względu na leki ... ku...wa a pytałam, dzwoniłam nawet dwa razy ... to nie ... przyjedz i odsiedź swoje ...

napisałam skargę bo to już drugi raz się tak zdarzyło, że mnie odesłali stamtąd, że nie pytali o leki i dolegliwości i na marne tam jeździłam,
potem jak juz byłam w domu do mnie oddzwaniali i mam wizytę u profesora w klinice na konsultacji wyjaśnić skargę i sprawę mojego zdrowia ...
ciekawa jestem jak to będzie, czy zajmie się tylko skargą czy mną też ...

[FONT=&amp]aaaa
mam wyniki tsh
1,93 ...

wysoko to czy ok?
bo do 5 mam na wynikach normę

no i PRL mam znów wyższą a biorę leki na to ... jak nie brałam jakis czas to miałam niższą ...[/FONT]

Ostatnia edycja:
reklama
hej

mamita joo,ja uwielbiam kawusieeee.....

anuszka oo wez lapka,,albo w tel neta i z nami bedziesz pisala...bedzie razniej....a ja z pomorksiego..miedzy koszlainem a gdanskiem...

dzisiaj ciepelko na maksaa...

P.s. anuszka wlasnie przeczytalam,mam andzieje,ze skarge wpisalas w ksiazke ze stronami ponumerownaymi,,bo jak na kartce to wywala...chyba ze masz dwa egzempl i jedna podbili i ci oddaLI....

Ostatnia edycja:
no widzisz ... nie zauważyłam ...

skarga jest na kartce
ale z pieczęcią że wpłynęła, mam kopię ...

parę godz później zadzwonili do mnie i zaprosili na konsultacje z profesorem do tej kliniki
wyjaśnić skargę i stan mojego zdrowia
może coś zyskam ...
no ale hormonki dopiero w następnym cyklu beda badane
:/

mamita to ja dalej pomarudze...ja pijam sypana tylko i wylacznie i to bez cukru i bez mleka,,z 3 lyzeczek:))) haaaaa

ale dziekuje slicznie.....

Koralikowa
Ty to prawdziwa kobita..nie dość ,że podasz kawe to jeszcze nie taką
:-D:-D:-D
z 3 łyżeczle ...yyyyy...siekiera taka raczej bardziej :-p

Anuszka
kpina i żenada jak z Toba postapili..walcz o swoje !!

Błoneka
miłego dnia i uściski dla Zosi :*

ja lecę do pracki;)

6825627_krokusikowe-pozdrowienia-.jpg

mama jak tam szal na ogrodniczym? :) upolowalas cos? ja chce jakies kwiatki do doniczek, zeby potem je na zime zabrac.. a jak sprzedamy dom to kwiaty zabieram ze soba bo nie zostawie ich obcym.. moje pupilki zostana z mamusia... mama polecasz cos ladnego????

aniu tak do ciebie to pisalam, o tym forum, to dobrze ze juz cos upatrzylas, lekarz dobry i zaufany to podstawa.

koraliczku hop hop kawusia?? :)

a to myyyy Wiosna.jpg

Załączniki

• Wiosna.jpg
    Wiosna.jpg
    44,9 KB · Wyświetleń: 38
gdzie się podziewacie . . .

piękny słoneczny dzień u mnie się zapowiada a ja do roboty :-\
mam nadzieję że po pracy jeszcze trochę z niego skorzystam

zaczęłam mierzyć tempke :-D
jestem dumna bo miałam dłuuuuuugą przerwę i nie chciało mi się wracać do mierzenia.
ciekawa jestem jak wyjdzie wykres z pierwszym cyklem z CLO
a we środę usg ciekawe co wyhodowałam

błonka
pięknie, masz szczęście

a ja stukam się:

63539fb37fdca53895af3fc9c4653225.jpg

Załączniki

• 63539fb37fdca53895af3fc9c4653225.jpg
    63539fb37fdca53895af3fc9c4653225.jpg
    15,5 KB · Wyświetleń: 17
Ostatnia edycja:
wszyscy na dworze siedza bo wiosna :p zima poszla precz i wygrzewamy plecki :D
my duzo spacerujemy teraz, fotek napstrykalam ze glowa boli.. musze chyba dokupic pamiec zewnetrzna do lapka hahaha
no a jak w domu jestesmy to szalejemy na podlodze bo zoska zaczela sie sama przemieszczac wreszcie, tzn turla się, siada, przekreca, proboje wstawac i raczkowac ale jeszcze nie zsynchronizowala do konca rak i nog.. ale tylko patrzec jak zacznie.. oby :)
Aniu stuknela bym sie piwkiem ale zapomnialam kupic, a ze sama w domu jestem do rana a Zosia spi to juz do sklepu nie skocze :p

reklama
Wtajcie dziewczyny po baaaaardzo długiej nieobecności...
Odpoczęłam niesamowicie a dziś wracam z dobrą nowiną :-) jestem w ciaży.... To cud po trzech latach starań, walki, łez i wszystkiego co tylko staraczkę weterankę spotkac może...Przyznam się, że nadal nie możemy w to uwierzyc...

Do góry