reklama
mama05
prrrryy szaaaalona :))
mmm tak myślałam ,pytałam i dzwoniłam ,ale niestety każdy urząd ma swój podregulamin i na moją profesję nie dają ...muszę sobie radzić
ale wiesz co ??? bez łaski -dam sobie rade
ale wiesz co ??? bez łaski -dam sobie rade
mama05
prrrryy szaaaalona :))
mmm-dziękować
a Twój mikser na pewno da radę ;-)
a Twój mikser na pewno da radę ;-)
Mama - tak się zakręciłam, że zapomniałam o tym, że będę remontować mieszkanko, to nowo kupione. Mam już upatrzoną umywalkę do łazienki. Cena makabra ok 450 zł ale ja innej nie chcę 2660348802. Zaoszczędzimy na robociźnie, bo my Zosie samosie jesteśmy
a dzięki u nas okej, coraz lepiej, regoluje nam się dzien wiec myslę, że bede niebawem wpadac czesciej mloda zaczyna przesypiac wiekszosc nocy, jak zasnie o poldnocy spi do 4 rano, potem budzi sie o 7 albo i dalej potem zasypia okolo 10 do 13 - 12 mniej wiecej, popoludniem male drzemki, o 18 kompanko, a o 19 idzie spac wlasnie tak do 23 zazwyczaj albo 22 no i o polnocy zasypia znowu.Błonka--> i dla Ciebie buziaki
ukochaj Zosie
co u Ciebie kochana ??
Moje dziecie nie luibi sie kompac, nie wiem czemu, krzywi sie, pojekuje a jak za dlugo to trwa zaczyna poplakiwac... wiec szybko szybko w recznik, smoczek i wycieramy się...
ale za to zaczyna sie usmiechac do nas, nawet czasem na glos no i gaworzy oj gada tak samogloski opanowane oooo aaaa hehe Siedze wieczorami i patrze na nia jak spi i nie moge sie nadziwic jaki to cud, i ile czekalismy na nia... hormony mi jeszcze szaleją ale czasem nawet placze jak na nia patrze.
mama a nie wczytalam sie co to za dzialalnosc?, wybacz ale trudno mi czasem Was nadrabiac
zjola umywalka genialna.. droga ale warto!!
co do wypadu motorem na wakacje, super pomysl.. wiatr we wlosach ah ja bym tak chciala ale chyba tylko autem bez dachu
reszte babeczek sciiiskam przeogromnie!!
reklama
Nikusia82
Fanka BB :)
Na koniec weekendu dotarłam do Was kochane :-)
MAMA-humor zawsze mi się poprawia jak @ odchodzi ale generalnie zauważyłam, że przy diecie i lekach mam na parwdę dużo mniej stresu, dużo mniej takich depresyjnych myśli i załamań..także może coś w tych lekach jest????
Napiłabym się z Wami za nasze "Nowe-stare " życie ale wiecie ja na metformaxie czy staram się czy nie więc ja herbatką z ksylitolem ...
Weekend miałam rewelacyjny od piatku wieczór, karty ze znajomymi w sobotę wieczór wyjazd do naszych znajomych powrót o 2 nad ranem...ja prowadziłam i uwierzcie mi nie wiem jak dotarlismy cało i zdrowo ...no ale...
A dziś obiadek u mamusi i piękny jesienny spacer... MMMM rewelka... takie życie jest klawe....
Zjola-umywalka bardzo fajna... ja też jestem na etpie wykończeniówki już w sumie odmh.... 5 lat ale ile mam przyjemności he he ciągle jakies nowe pomieszczenie mogę urządzac i wymyślac... no ale ja gustuję raczej w tradycyjnej białej armaturze....bo...niestety tańsza
Błonka- kochana piękne niunia śliczna dosłownie...i wpadaj bo patrz jakie tu decyzje życiowe zapadają no
K I N I A - PIĘKNE ZDJĘCIA na fejsie wstawiłaś zapodaj dziewczynom niech podziwiają jaka ładna jesteś
Kahaka, Lopop, mmm, Tymonka, Kora, Balbinka, Amalfi, Koralikowa, Kwiatuszek - KOCHANE SERDECZNIE WAS POZDRAWIAM...niniejszym miłego wieczora życzę!!!!
MAMA-humor zawsze mi się poprawia jak @ odchodzi ale generalnie zauważyłam, że przy diecie i lekach mam na parwdę dużo mniej stresu, dużo mniej takich depresyjnych myśli i załamań..także może coś w tych lekach jest????
Napiłabym się z Wami za nasze "Nowe-stare " życie ale wiecie ja na metformaxie czy staram się czy nie więc ja herbatką z ksylitolem ...
Weekend miałam rewelacyjny od piatku wieczór, karty ze znajomymi w sobotę wieczór wyjazd do naszych znajomych powrót o 2 nad ranem...ja prowadziłam i uwierzcie mi nie wiem jak dotarlismy cało i zdrowo ...no ale...
A dziś obiadek u mamusi i piękny jesienny spacer... MMMM rewelka... takie życie jest klawe....
Zjola-umywalka bardzo fajna... ja też jestem na etpie wykończeniówki już w sumie odmh.... 5 lat ale ile mam przyjemności he he ciągle jakies nowe pomieszczenie mogę urządzac i wymyślac... no ale ja gustuję raczej w tradycyjnej białej armaturze....bo...niestety tańsza
Błonka- kochana piękne niunia śliczna dosłownie...i wpadaj bo patrz jakie tu decyzje życiowe zapadają no
K I N I A - PIĘKNE ZDJĘCIA na fejsie wstawiłaś zapodaj dziewczynom niech podziwiają jaka ładna jesteś
Kahaka, Lopop, mmm, Tymonka, Kora, Balbinka, Amalfi, Koralikowa, Kwiatuszek - KOCHANE SERDECZNIE WAS POZDRAWIAM...niniejszym miłego wieczora życzę!!!!
Ostatnia edycja:
Podziel się: