reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

Kinia - nie masz w podpisie :no:...masz tylko wykres i dwa suwaczki... dlatego poprosiłam!!!
Ja nigdy nie stosowałam systemu odejmowania bądź dodawania nawet jak pomiar robiłam o innej porze i jakoś wykresy miałam ładne :tak:

reklama
niestety na owu jeszcze musze poczekać, nadal negatyw.

zapraszam na bloga, dodałam kilka nowych zdjęć z niedzieli :tak:

Nikusia
nie dawałam jednak w podpisie bo nie chce aby KAZDY z forum sobie zaglądał... wiesz jacy są ludzie. Wyśle ci pw i zapisz sobie gdzieś w kompie w folderze.

rozumiem że to wykorzystaliście?
ja też nie mierzę już temp.... mam dosyć tego.
3mam kciuki aby sie wam udało!

Miłego dnia dla wszystkich!
u mnie nie jest dobry, ale nie bede tu o tym pisała.

reklama
Heja :-)
Jestem ..mieliśmy dzisiaj ślubowanie pierwszaków... ehhh pamiętam jeszcze jak ja miałam ślubowanie a tu już moja gwiazda ...no poryczałam się ze wzruszenia...
No a poza tym korzystając z pięknej , cudownej pogody i WOLNEGO dnia :tak: umyłam okna w salonie, i opieliłam już po raz kolejny jesiennie skalniak...:-)...robiłąm to już kilka razy łudząc się, że zielsko poczuje nadchodzącą jesień ale ni cholery :no:...no ale obiecałam, że tym razem zostawiam już do wiosny :tak:
Ja mierzę temp. (od jutra bo dopiero teraz ma to znaczenie przed-owulacyjne :) bo lubię moje wykresy chociaż sama temp. mówi mi tylko kiedy zaczynam fazę lutealną...potem znaczenia nie ma....ale lubię i dopóki całkiem nie spadnę na dno to mierzę :-)
Koralikowa- warto dawac dziecku rutinaceę Junior...wzmacnia organizm w czasie takich miesięcy, kiedy dzieci dużo chorują :tak:
POZDRAWIAM

Do góry