reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

Tymonka
zaje......biście :)))) super,że Ci się udało prace zmienić :))
rewelka-powodzenia kochana i oddychaj pełną piersią :)

ale czad---> wszystkie mamy takiego luza ,że aż miło:):)

Nikusia
dokładnie ...żyjmy i cieszmy sie tym co mamy:):)

trza by się napić za nasze stare NOWE życie i podejście do tematu:):)

reklama
no i ja wczoraj popiłam w myślach z wami bo byłam na polterabencie :baffled: nie wiem czy wiecie co to jest inaczej na to mówią tłuczenie garów dzień przed weselem u kolezanki z pracy która już z nami nie pracuje no ale super dziewczyna
nikusia super sprawa z tymi pasjami córci:)
mama, tymonka, zjolka oraz Kinia (która się znowu ukrywa w krzaczkach) i nikusia robimy wreszcie coś dla siebie:):) mamy teraz mnówstwo czasu dla naszych eMków i
... kusi mnie żeby spróbować nauczyć sie na nartach- mam bliziutko do Przywidza więc nie muszę jeździć koniecznie do Zakopanego:):) jak mi się zachce pozjeżdżać :baffled: tylko wiecie ja jestem z tych wiotkich drobnokościstych i mam nadzieję że się nie połamię
mama pomysł z gabinetem podoba mi się tylko szkoda że mam tak daleko do Ciebie :-( bym Ciebie z miłą chęcią odwiedzała na pazurki... oj byśmy sie naplotkowały:-D:-D:-D:-D:-D

heloł kochane :))))

Kahaka
dziękuję słonko--->trzymaj &&& ,trzymaj :) bo wiesz jak jest ..kazdy && na wagę złota ;)
ukochac "naszą " Agatkę :)

Nikusia,Kinga
jak humorro??

Lopop
no troche daleko do siebie mamy ..fakt ;)
ucz się jeździć ..ucz! nie połamiesz się ---> pozytywne nastawienie to więcej niż połowa sukcesu:tak:

Tymonka
:sorry2:..ja już wczoraj poległam wieczorkiem ,ale dzis wypiję naleweczkę za nesze powodzenie w życiu:)

wszystkie babeczki ściskam:)

Bree,Błonka,Amalfi,Kora,Balbinka,Kwiatek ,mmm i reszta Gangu pozdrawiam i trzymajcie sie dzielnie :)

Błonka--> i dla Ciebie buziaki:)
ukochaj Zosie :)
co u Ciebie kochana :):)??

my po rodzinnym spacerku-->dzieci wylatane,pojeździły rowerami:)

teraz Zuza pojechała na zawody konne ze swoje koleżanką ze szkoły..
a Tomi poszedł z Domisiem po zakupy bo bedę robic ciasto:)

teraz kawa na tarasie ...pranko schnie.
pogoda miodzio :)

A ja po wizycie. Wszystko jest ok. Biorę Acard a od następnego cyklu Clo, jak zajdę dołączamy Clexan.
Nie zamierzam się jednak nakręcać. To już tylko takie ostatnie podejście na resztce Clo, które mam w szufladzie. A tak, to raczej myślę o zmianie pracy i przyszłorocznym wypadzie na motocyklu gdzieś dalej, bo w tym roku to marnie wyglądały nasze wakacje.

Buźka babki

reklama
witam się i ja ;)

Zjola
to zadziałaj według planu tak jak piszesz bez nakręcania ...
a w razie jak nie wyjdzie to plany masz super:):)

Kwiatek
dzięki:) kredyt to my dostaniemy tylko od tej poty nie brałam pod uwagę w kosztach raty ...ale to nic ..damy rade bo wezmę na taką ilość lat( 3 czy 4 ) żeby rata była mała..

wszystkim Wam miłej niedzieli ..
ja mam dziś szkolenie kosmetyczne będę w domu po 15.00.

Do góry