reklama
K
Kinga85
Gość
melduje- żyję.
za mną i tak się nie teskni wiec nie wyłażę z nory. może kiedyś.
nikusia u ciebie wogóle nie widzę suwaczka 28dni. nie widać który dzień cyklu itd.
za mną i tak się nie teskni wiec nie wyłażę z nory. może kiedyś.
nikusia u ciebie wogóle nie widzę suwaczka 28dni. nie widać który dzień cyklu itd.
Nikusia82
Fanka BB :)
Kinia- weź się cofnij stronę albo dwie... bo ja o Ciebie pytałam
Nie mam pojęcia dlaczego nic nie widać bo wklejam linka w sygnaturę tak jak to robiłam poprzednio ...więc nie wiem..nie znam się złośliwość tych urządzeń mnie przeraża ...
A ja mam dziś 3 dc więc @ odchodzi w zapomnienie...chciałabym bardzo aby poszła sobie na całe 9 miesięcy ale życie bywa okrutne więc wiecie jak jest
Zjola - uwielbiam czytać Twój blog...
Nie mam pojęcia dlaczego nic nie widać bo wklejam linka w sygnaturę tak jak to robiłam poprzednio ...więc nie wiem..nie znam się złośliwość tych urządzeń mnie przeraża ...
A ja mam dziś 3 dc więc @ odchodzi w zapomnienie...chciałabym bardzo aby poszła sobie na całe 9 miesięcy ale życie bywa okrutne więc wiecie jak jest
Zjola - uwielbiam czytać Twój blog...
K
Kinga85
Gość
serio? myślicie o mnie? to miłe...
u mnie do dupy......
zaczełam robić testy owu od wczoraj i czekam na plusa.
nikusia a wiec nowy cykl....ach.... 3maj sie kochana
u mnie do dupy......
zaczełam robić testy owu od wczoraj i czekam na plusa.
nikusia a wiec nowy cykl....ach.... 3maj sie kochana
Kinga - a ja wrzuciłam na luz. Nie robię testów, nie prowadzę kalendarzyka, nie mierzę temperatury. Ostatnio tylko kropkę w kalendarzu na ścianie postawiłam jak @ przyszła, bo dzisiaj idę do gina i nie wypada nie wiedzieć kiedy była ostatnia @
K
Kinga85
Gość
mi to już chyba nie zależy wogóle.... to jest takie stłumione....
mam to w dupie to wszystko... bez sensu
a życie ucieka miedzy palcami. koniec z tym. ja pasuje.
mam to w dupie to wszystko... bez sensu
a życie ucieka miedzy palcami. koniec z tym. ja pasuje.
Nikusia82
Kinia - pewnie, że myślimy...
No nowy nowy...ja Wam mówiłam, że dla mnie temp. znaczenia nie ma...równie dobrze mogłabym jej nie mierzyć ale lubię to...dla mnie ważne są odczucia i sygnały jakie wysyła mi moje ciało...tym się sugeruję i dlatego już 4 dnia po owu wiem, czy mogę mieć nadzieję...jak na razie od 33 cykli BRAK NADZIEI ... Ja już się z moją niepłodnością pogodziłam...takie życie... Przecież się nie zabiję, że zajść nie mogę...ja robię na prawdę wszystko co w mojej mocy a widocznie Ktoś tam na Górze ma inny plan!!
Ja chciałam sobie kupić te testy Clear Blue ale za drogie są jednak...
a te paski cienkie to mnie tak wnerwiają, że wolę olać niż się wkurzać, że odczytać się nie da...
No nowy nowy...ja Wam mówiłam, że dla mnie temp. znaczenia nie ma...równie dobrze mogłabym jej nie mierzyć ale lubię to...dla mnie ważne są odczucia i sygnały jakie wysyła mi moje ciało...tym się sugeruję i dlatego już 4 dnia po owu wiem, czy mogę mieć nadzieję...jak na razie od 33 cykli BRAK NADZIEI ... Ja już się z moją niepłodnością pogodziłam...takie życie... Przecież się nie zabiję, że zajść nie mogę...ja robię na prawdę wszystko co w mojej mocy a widocznie Ktoś tam na Górze ma inny plan!!
Ja chciałam sobie kupić te testy Clear Blue ale za drogie są jednak...
a te paski cienkie to mnie tak wnerwiają, że wolę olać niż się wkurzać, że odczytać się nie da...
K
Kinga85
Gość
Nikusia wiesz co, dobrze że mamy te nasze dzieciaczki prawda? Ty córunie ja synka. Jedno dziecko bo jedno ale jest. trzeba się cieszyć z tego co sie ma. Ja juz nic nie zmienie. nie da się.
trzba sie pogodzić.. ja tez tak do tego podchodzę.
nie mierzę temp. nie chce mi sie juz :///
trzba sie pogodzić.. ja tez tak do tego podchodzę.
nie mierzę temp. nie chce mi sie juz :///
reklama
Nikusia82
Kinia - uwierz mi jak właśnie tak zaczynasz patrzeć to serce się raduje... BO MASZ DZIECKO... Jesteś mamą!!!
Ja zawsze zaczynam myśleć o małżeństwach, które nawet jednej małej iskiereczki swojej nie mają ...to musi być trauma, to musi być dopiero dół za dołem... Dlatego choć ciężko jak jasna cholera musimy też cieszyć się z naszych skarbów!!!
Nie ukrywam, że dopóki nie zrobię HSG i Laparoskopii iskierka nadziei będzie...ale ja już inaczej na to patrzę, każda @ boli a i owszem zaprzeczać nie będę...ale każdego ranka buziak od mojej ukochanej córeczki to taki balsam na to zranione serducho w którym miejsce dla nowego maluszka zawsze będzie!!! Trzymaj się, olej temp. obserwacje, mierzenia itd. jeśli tylko to ulgę przyniesie ...ale pamiętaj masz wiele, masz synka, kochanego męża, pracę... Ciesz się tym bo niektórzy połowy tego nie mają...
Ja zawsze zaczynam myśleć o małżeństwach, które nawet jednej małej iskiereczki swojej nie mają ...to musi być trauma, to musi być dopiero dół za dołem... Dlatego choć ciężko jak jasna cholera musimy też cieszyć się z naszych skarbów!!!
Nie ukrywam, że dopóki nie zrobię HSG i Laparoskopii iskierka nadziei będzie...ale ja już inaczej na to patrzę, każda @ boli a i owszem zaprzeczać nie będę...ale każdego ranka buziak od mojej ukochanej córeczki to taki balsam na to zranione serducho w którym miejsce dla nowego maluszka zawsze będzie!!! Trzymaj się, olej temp. obserwacje, mierzenia itd. jeśli tylko to ulgę przyniesie ...ale pamiętaj masz wiele, masz synka, kochanego męża, pracę... Ciesz się tym bo niektórzy połowy tego nie mają...
Podziel się: