reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
mama no bajerancko gratuluje,,supoer wiescii...
a szampana oczywiscie,,,

aaaa na parapetowe tez sie wpraszam do salonu:))))))

w pracy ok,,duzo papierologii....:rofl2:

Amalfi,Kinga-eeee nie ,ja już teraz sex tylko z gumką :)

no i babki !!!!
jestem dziś szczęśliwa bo babeczka u której będziemy wynajmować lokal poszła na wszystkie nasze ustalenia ;))))))))))))))
niedługo ruszamy z remontem ...!!!
szampan dla wszystkich
MAMA sex z facetem (a nie z gumą) jest przyjemniejszy ;-):-p

I gratki, ze tak Ci dobrze idzie w planach biznesowych :-)

ZJOLA to co teraz? Bedziesz stymulowana znow?

Amalfi - gin zdecydował, że poda mi Clo i tylko tyle. Bo ja zaszłam po Clo ale nie w cyklu inseminacji tylko miesiąc później. Podobno tak się zdarza, więc Clo i naturalne staranka. Przed zajściem będę brała Acard a jak zajdę dołożymy Clexan. Jak z tym się nie uda, to już pozamiatane, bo prawdopodobnie jest jakaś wada genetyczna, której jeszcze nie potrafią wykryć. No ale jeżeli w grę wchodzą jakieś sprytne przeciwciała, których nie wykryły badania a tak się zdarza, to te leki mogą zniwelować problem. Zatem przed nami ostatnia próba.

ZJOLA na mam nadzieje, ze Ci sie uda, bede kibicować, daj znac jak zaczniesz stymulacje i nie nakrecaj sie za bardzo, wez to na spokojnie, wiem , ze to nie jest łatwe, bo jak ja bylam na clo, to sie przejmowałam jak cholera.

witam kochane ;)

Amalfi wiem ,że z gumką jest inaczej ,ale jak przez 2,5 roku nie wyszło to teraz ~~~~o mają zakaz wstępu.:-p
nie będę łykać anty bo po nich źle się czuję ,tyję a poza tym ja i tak nie mam owu to po co mam się truć

Zjola &&& za stymulkę Clo i działania ;)

u nas pogoda barowa:baffled::blink:

reklama
Do góry