reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

Mama - my mamy dom parterowy z poddaszem użytkowym i na tym poddaszu mamy schody takie wyciągane z sufitu...czy jakoś tak no i ostatnio mąż tam poodkurzał i ja mówię Boże ale tu miejsca jest i....popakowałam wszystkie maluśkie rzeczy mojej córeczki w kartony, zapakowałam czekam teraz na nowe kartony i zabawki nadające się też popakuje...potrzymam 5 lat na tym najwyższym strychu w najwyższym kącie- POTEM ALBO sprzedam albo wywalam... Ale też chcę z tym zrobić porządek bo zawsze o nie sprzątnę, bo jak w ciąży będę, oj nie bo coś tam...KONIEC taki los :no:
Także wiesz...
Kinia - obyś miała rację... ale czegóż my tu już nie próbowałyśmy????

reklama
Nikusia a co Ty się nie chwalisz że masz taką śliczną temperature???? 00020662.gif

Kinia - wiesz...no nie ma się chyba czym chwalić... :-(wiesz jak było w poprzednim w 12 dniu fl miałam 36;85 a dwa dni później @...także czekam...moim zdaniem objawy bardziej na @ niż na ciąże. Nie liczę bo 31 razy się już przeliczyłam... JEST OK..Nowy cykl nowa nadzieja!!!!!

Kinia - wiesz...no nie ma się chyba czym chwalić... :-(wiesz jak było w poprzednim w 12 dniu fl miałam 36;85 a dwa dni później @...także czekam...moim zdaniem objawy bardziej na @ niż na ciąże. Nie liczę bo 31 razy się już przeliczyłam... JEST OK..Nowy cykl nowa nadzieja!!!!!
no ale nie każdy cykl jest taki sam i nie wmawiaj sobie tego. tem może być zupełnie inny naprawde &&&&& 3mam

Kinia- wiesz chyba za długo już staraczką jestem, żeby cokolwiek wmawiać sobie :tak: :-)...chociaż mądre głowy mówią dopóki @ nie ma nadzieja jest!!! We mnie co cykl nadzieja jest.... Dzięki za wsparcie a wszystko rozstrzygnie się dopiero we wtorek...a do tego czasu mam po drodze weselicho i takie tam :-)

Cześć babolki :)

Mama - poprawkę mam 17 października

Nikusia - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& zawsze się przydadzą :tak:

A ja w przyszłym tygodniu mam wizytę u gina. M chce dalej próbować, no i ja też :)

reklama
Zjola no to &&&&&&&&&&&& za 17 październik i za wizytę u gina ;)
Brawo dla Was :))

Koralikowa to dobrze,że dzis lepiej ..mam nadzieję ,że w pracy oki?

Amalfi,Kinga-eeee nie ,ja już teraz sex tylko z gumką :)

Nikusia dobrze robisz z tymi rzeczami ...mnie najbardziej bolało jak przy każdym otwarciu szafy u Zuz y patrzyłam na te sprzęty typu fotelik czy ubranka ....
a teraz bedzie po sprawie ..

no i babki !!!!
jestem dziś szczęśliwa bo babeczka u której będziemy wynajmować lokal poszła na wszystkie nasze ustalenia ;))))))))))))))
niedługo ruszamy z remontem ...!!!
szampan dla wszystkich

kończymy z Zuza krewetki i o 15.00 idziemy po Domisia :)

Do góry