reklama
K
Kinga85
Gość
ojej jakie smutne
mama ale ja jakoś Ci nie wierzę
Ty kręcisz.... nie wierzę że tak zupełnie z gumą! no nie! nie? żart tak? przecież jeszcze niedawno pisałaś o jakiś tabletkach co łykasz bo ci znajoma podpowiedziała..i co? ech :/ kurde no...... aż dziwnie tak.
przeżywam co.... cała ja
wrażliwa ;(
Ty kręcisz.... nie wierzę że tak zupełnie z gumą! no nie! nie? żart tak? przecież jeszcze niedawno pisałaś o jakiś tabletkach co łykasz bo ci znajoma podpowiedziała..i co? ech :/ kurde no...... aż dziwnie tak.
przeżywam co.... cała ja
wrażliwa ;(
Koralikowa
Fanka BB :)
dobry
mama Kinga a ogladalyscie do konca,,,kibice i Gryf super go pozegnali((.....szkodaa
milego dnia w ta okropna jesien..
ja mykam do siory...
mama Kinga a ogladalyscie do konca,,,kibice i Gryf super go pozegnali((.....szkodaa
milego dnia w ta okropna jesien..
ja mykam do siory...
mama05
prrrryy szaaaalona :))
przeżywam co.... cała ja
wrażliwa ;(
Kinga no musisz uwierzyć ..
nie ma sensu zakładanie działalności w mojej branży jeśli miałabym zajść ...
kumpele ze studiów które otwierały gabinety zaraz po studiach do dzis nie ma dzieci bo salon dobrze idzie ...bo nie ma kiedy ..bo szkolenia ........
a kilka jest takich jak ja ...najpierw rodzina i dzieci a teraz salon...
baaardzo pragnęliśmy tego dziecka ...same wiecie ...
ale też przeszłam jeż wszelkie możliwe stymulki ...kilka m-cy monitoring,badania no nic nie pomaga...
trzeba przyjąć to z godnością ...
bałam się marzyć o swoim salonie ,ale jak już ruszyłam to tak jak nasza Zjola z prawkiem na motor i kupnem motoru ...najciężej zacząć ...potem już poleci siłą rozpędu .
tak więc zostajemy przy 2 dzieci ,mimo ,że w sercu żal to nic nie zrobię ..
Koralikowa tak ,ja oglądałam do końca ....Jego rodzice jak stali z tymi racami ...Jego mama mówiła w jednym z wywiadów ,że gdy odejdzie to Ona będzie wiedziała ,że zrobiła dla Niego wszystko ---> łącznie z meczami ,nie tylko z leczeniem ..
lekarze dawali Mu 5 lat życia...przeżył 14 ...
mały chłopiec o dużej sile ..
miłej niedzieli babeczki ..u nas słonko
mmm...
mama czesto jest tak, że gdy kobieta przestaje się starać i rzuca w wir pracy po prostu sama zachodzi...
dziewczyny co myślicie o zdjęciu? może być? http://właśnie podmieniłam zdjęcie ...cie miało smaczek...: zupa z mięsnymi kulkami
dziewczyny co myślicie o zdjęciu? może być? http://właśnie podmieniłam zdjęcie ...cie miało smaczek...: zupa z mięsnymi kulkami
mmm...
mama czesto jest tak, że gdy kobieta przestaje się starać i rzuca w wir pracy po prostu sama zachodzi...
właśnie podmieniłam zdjęcie na blogu, co myślicie?
http://zeby-zycie-mialo-smaczek.blogspot.com/2011/11/zupa-z-miesnymi-kulkami.html
właśnie podmieniłam zdjęcie na blogu, co myślicie?
http://zeby-zycie-mialo-smaczek.blogspot.com/2011/11/zupa-z-miesnymi-kulkami.html
Ostatnia edycja:
kwiatuszekq20
helloł mama super ze zostajesz,a u mnie ok wczoraj wyladowalam na imprezce z kumpelami ale sie wybawilam
Mama - zostań, zostań. Bez Ciebie ani rusz
A ja wczoraj na motórku pomykałam i zrobiłam 180 km :-). Jechaliśmy w 4 motocykle. Stresa miałam jak nie wiem co, że przeze mnie chłopaki będą się wlekli, ale jakoś znieśli moje ślimacze tempo
Buziaki dla wszystkich
A ja wczoraj na motórku pomykałam i zrobiłam 180 km :-). Jechaliśmy w 4 motocykle. Stresa miałam jak nie wiem co, że przeze mnie chłopaki będą się wlekli, ale jakoś znieśli moje ślimacze tempo
Buziaki dla wszystkich
reklama
Koralikowa
hej
Mnie chyba cos rozklada,na nic nie mam sily..masakra..
zjola ale fajnie musiało byc co.hehe zazdraszczam...
nikusia..ide czytnac...
kwiatku super ze sie wybawilas,odstresowalas..
A mama no ja ciebie rozumiem,,ja wogole juz nie staram si,nic a nic....zero...bedzie to bedzie,nie to nie...
a wpadam czasem do was....
Mnie chyba cos rozklada,na nic nie mam sily..masakra..
zjola ale fajnie musiało byc co.hehe zazdraszczam...
nikusia..ide czytnac...
kwiatku super ze sie wybawilas,odstresowalas..
A mama no ja ciebie rozumiem,,ja wogole juz nie staram si,nic a nic....zero...bedzie to bedzie,nie to nie...
a wpadam czasem do was....
Podziel się: