reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

mama, pamiętam...Też mną to wstrząsnęło wtedy...Okropne rzeczy się dzieją :-(
kwiatek, chciałabym nie czuć senności o 3.35, jak Agatka się budzi hehe.
Balbinka, dobrze, że ktoś w porę zareagował :sorry2:

reklama
hejj
Jestem o dzio,nnawet szybko...17..wow...

Moj juz jedzie do PL....wiec musze isc na zakupy,,bo nie mam nic na kolacje...

mama ja pamietam Pati
[*]...to był wstrząs:((

kasiu o masakra
[*]...

balbinko ja bede plywac w tej papierologii..

Na weekend do domu wzielam paiery,,ale znajac zycie nic nie zrobie,hee
ale mocy urzedowej nabira jak poleza:)))..

Ja zjadam chinszczyzne....potem zakupy,,bigosik sie robi...

Kahaka ................ brak słów ...
tragedia..
pamiętasz jak całym bb wstrząsneła wiadomość o śmierci Pati26:-(
miała 2 synków...była w ciąży z córką i w 8 m-cu kiedy jechali dokupić z mężem wyprawkę dla Weroniki zginęła.....
młoda ,piękna kobieta w ciąży odeszła..a z Nią Weroniczka....
ryczałam jak to czytałam jak bóbr...

a to juz 2 lata jak zginęła...też był poślizg...

Balbinka dziękuje za pomoc kochana ..dałam rade i jeszcze z Bonusławem na spacerek poszła ..kończe kawe i jade po Zuzu..
a co teraz z Patisonkiem ?? zostaje u Was?

Lopop i ja tulę z powodu psiaczka :((((

hejka

Mama ja co troche tu wpadam zobaczyc co u Ciebie,widze ze chora to od razu zdrowka zycze
Pati i ja mpamietam pisala z nami na forum,miala termina na kilka dni po mnie,dojsc do siebie nie moglysmy,taka dobra osoba

buziaki

Dorotko kochana :)) witaj ;)
ja miło ,że wleciałaś ;)
dziękuję ;**

ja Tobie zyczę wszystkiego naj na kolejne Wasze współne lata w miłości i szacunku :) widzę ,że niedawno mieliście rocznicę ślubu

a ja kochana już z zajściem dałam sobie spokój ..po takim czasie trzeba już pokornie przyznać przed samą sobą ,że już nie zajdę i zajęłam się drugim swoim marzeniem czyi otwarciem gabinetu ..i po nowym roku sie za to biorę :))

ukochaj ode mnie dziewczynki ;)))

dzieki kochana ukocham moje perelki,Ty swoje tez ukochaj,
a co za gabinet otwierasz po Nowym Roku
wiesz ja caly czas mocno trzymam kciuki i wierze ze jeszcze los Was obdarzy czyms pieknym,bo TY taka dusza czlowiek jestes:-)
rocznice mielismy,za zyczonka slicznie dziekuje

Dorotka ja jestem kosmetyczką i taki też salon otwieram..
będzie też ze mną kumpela fryzjerka.
obie założymy swoje działalności osobno ,ale wynajmiemy 1 gabinet ,żeby ciąć koszty ;-)
ukocham moje bąki jak zejdą na dół bo teraz dokazują w góry:-p

ja mam 33 lata..Tomi 40 ..czas już się pogodzić...
jak zrealizuję drugie marzenie czyli gabinet to zostanie mi jeszcze jedno :)) podróż do Nowego Yorkuuuuuuuu:)))))

Kinia- czemu wykres schowałaś ???Coś na rzeczy jest
cool2.gif
no i jak się czujesz???
a usunełam z suwaczka bo mnie irytuje :-D hehehe nie ma na co patrzeć mówię Ci ;-)

ja szaleje w kuchni... na moment do was zaglądam
buziolki!!!

reklama
to zycze Ci tego z calego serca pierwszego marzenia juz niedlugo,drugiego w niedalekiej przyszlosci i trzeciego z nieswiadomosci
wiesz ja czasami jak patrze na take male dopero co urodzone to tak czasami mysl o trzecim mnie nachodzi,ale potem zaraz schodze na ziemie,na mysl o tym ze moze w tej trzeciej musialabym sie na maxa oszczedzac i rodzic przez cc to wracam do rzeczywistosci i mowie zeby opatrznosc sama zadecydowala bo mnie lek nachodz

Do góry