reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

witam z herbatą .

Kahaka moje bąki dobrze sobie radzą ... Dominik od kilku tygodni czyta...liczy,zna miesiące,sylabizuje ...pewnie widzi jak Zu sie uczy ..
a teraz Zu siedzi koło mnie i czyta książkę ..każdego dnia czytamy kilka stron książki..mam taka książkę "365 opowieści na dobranoc Baśnie polskie"
napisana jest większymi literami niż normalna książka i Zu ją czyta..
a "matmy " też oki bo ostatnio mieli test przypominający I kl.to na 20 ptn zdobyła 19 ..

życzę aby Agacia jak najmniej marudziła a Ty znalazła chwilę wytchnienia..

u nas wieczoram był dziki sex więc rano mąż chodzi w skowronkach :)bo przecież ja juz tydzień choruję wiec tydzień postu było.

miłego babeczki for all.

reklama
u mnie 22dc dopiero
wiecie co se mysle czemu nasz androlog nie zrobil mojemu m posiewu

laski ktorej maz robil posiew nasienia jak to wyglada itp?tak jak zwykle badanie?

Ostatnia edycja:
Kwiatek ja wiem odnośnie posiewu tyle ,że jak mąż oddaje nasienie to "część" z niego biorą na posiew a to trwa jakieś 10-14 dni czy coś koło tego ..
mój robił takie podstawowe badanie nasienia..

Witam się sobotnio :tak:
U mnie standard czyli na pewno z cyklu dupa :-( no szkoda ale nie załamuję się...
Miłego dnia wszystkim...nie nadrobię bo lecę jeszcze poodkurzac i wieczorem idę na panieński do siostry BUZIOL DLA WAS KOCHANE &&&&&&&&&& ZA TESTUJĄCE :-)

HEJ U MNIE W PORZĄDKU. MAM JUŻ WSZYSTKO PRZYGOTOWANE, JESZCZE Z PSEM IDĘ NA DŁUGI SPACER I POTEM CZEKAMY NA GOŚCI :happy2:

NIKUSIA JA TEŻ SIĘ NIE ZAŁAMUJĘ ŻE NIC NIE WYJDZIE Z MOJEGO CYKLU. ZAŁAMKA I TAK NIC NIE DA :/ 3MAJ SIĘ

reklama
witam sie kobietki:)

Balbinka i ja ściskam :)))
wiesz czego Ci życzę :tak: :)

u nas pogoda do bani ..nic tylko spac ..i taki miałam plan ,ale po 7.się obudziłam wyspana to wstałam ..życzę Wam leniwej ,rodzinnej niedzieli:)

Do góry