reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

balbinko całe szczęście, że ktoś zareagował i nie oddacie Patisonka w złe ręce, pisałaś o karafkach widziałam jakieś niedrogie w gazetce kauflanfu

nikusia 100 lat dla córeczki
a mi się @ zaczęła i umieram, M na pocieszenie zrobił mi ciacho :)

reklama
hej kochane

padam na cyceeeeeee...dopiero neidawno wrocilam,tzn godz temu,ale zas szybko w papierologi,,,jutro zebranie rada..blee

balbinko matko,dobrze ze ktos napisal,jejciu sprawdzaj ludzi..

AAAAAAAA dla solenizantow wszystkich buzioleeeeeeee:)))))))))))

zjola ucz sie ucz,,ile smigalas najwiecej,pochwal sie??

Ja ide zjesc,,kapac sie..spac..bo umierammm....

To ja z samego ranka DZIEŃ DOBRY !!!
Dziękuję Wam kochane za życzenia
:tak:

Kinia- czemu wykres schowałaś ???Coś na rzeczy jest :cool2: no i jak się czujesz???

U mnie jak na wykresie czyli za 10 dni @... :-:)baffled:szkoda nie powiem ale przynajmniej przez te 10 dni nadzieją żyła nie będę i na betę kasy wydawać nie muszę...
Już myślami jestem na wizycie u gina i mam nadzieję szybka decyzja co do HSG będzie... Małż dzisiaj kontrolny posiew ma...
Generalnie cieszę się przeogromnie, że za chwilę weekend :tak:
MIŁEGO DNIA :tak:

i ja się witam z rana ,choć choroba nadal trzyma ...

poodkurzałam ,pranie wstawiłam ..obym znalazła siłę je rozwiesić ..

Nikusia uściski dla córki ..

Lopop witaj ..

Koralikowa wytchnienia od papierów..

Kwiatek jak na froncie ?

mmm witaj ..

Kora?????????????

Kahaka?????????

Bree???????????

miłego babeczki ;)

Hej...
Ja od wczoraj w szoku, nie mogę się otrząsnąć...Zginęła w wypadku sąsiadka moja, 26 lat, nauczycielka w tej szkole, w której ja pracowałam wcześniej. Jechała do pracy...Wpadła w poślizg...Nie znałam jej nawet osobiście, po prostu wspólnych znajomych miałyśmy, mieszkała w moim bloku. Myślę o tym non stop - zasnęłam myśląc o niej, obudziłam się myśląc o niej...Taka ładna dziewczyna, 2 lata po ślubie...
Kuźwa, wychodzisz z domu i już nie wracasz...Moje całe miasteczko w szoku :-(

Witajcie Kochane! :-)
Kahaka
, aż mi ciarki przeszły :-( masakra :-(
Mama, daj pomogę :tak: zaraz swoje pranie też będę rozwieszać ;-)
Lopop przykro mi z powodu pieska :-(
Koralikowa, widzę że masz niezłe tempo w pracy :dry:
Nikusia, czasami szkoda że znamy tak dobrze własne organizmy...
mmm, dzięki za podpowiedź z karafką :tak:

A u nas dzisiaj słoneczko, Patison właśnie ciągnie mnie za nogawkę i jakiś taki lepszy humor mam ;-)

Mama - dzięki :tak:
Kahaka - brak słów, jestem w szoku...
[*]
Balbinka - wiesz ja bym chciała się chociaż połudzić, chociaż chwilę dłużej mieć nadzieję...mieć chociaż cień takiej niepewności "a może"...a ja po prostu wiem, że dupa czarna i nic z tego cyklu :no: no szkoda mi jak jasna cholera...bo same widzicie wykres ładny, serduszka trafione jak nic... no ale co mam zrobić???Przecież nie zamknę się już dziś i ryczeć nie będę...TRUDNO!!!
Tyle, że dla mnie to już jutro @ mogłaby przyleźć bo wiecie czekać 10 dni :-(...na wiadome ...ehhhh
Czekam na wizytę i bierzemy się z ginem do roboty albo clo albo drożność....Ja go na drożność namawiać będę :tak:

Kahaka ................ brak słów ...
tragedia..
pamiętasz jak całym bb wstrząsneła wiadomość o śmierci Pati26:-(
miała 2 synków...była w ciąży z córką i w 8 m-cu kiedy jechali dokupić z mężem wyprawkę dla Weroniki zginęła.....
młoda ,piękna kobieta w ciąży odeszła..a z Nią Weroniczka....
ryczałam jak to czytałam jak bóbr...

a to juz 2 lata jak zginęła...też był poślizg...

Balbinka dziękuje za pomoc kochana ..dałam rade i jeszcze z Bonusławem na spacerek poszła ..kończe kawe i jade po Zuzu..
a co teraz z Patisonkiem ?? zostaje u Was?

Lopop i ja tulę z powodu psiaczka :((((

reklama
Do góry