reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

Hello ;-)

Kwiatuszq, my zgłoszeni i w niedziele będziemy :tak:
Mama, &&&&&&&&&&&&&& za salon :rofl2: ale fajnie :-)
Nikusia, 100 lat dla córci :-)
Koralikowa, wytrwałości życzę
:happy:
Wiecie co, wczoraj normalnie miałam lawinę złych wiadomości :confused2: co chwilę COŚ i wiecie co? Dostałam wczoraj maila z zapytaniem czy takiej i takiej osobie sprzedaję Patisonka. Odpisałam, że tak, to ta osoba. I co się dowiaduję? Ponoć ma jakąś nielegalną "produkcję" psów. Patiś miał jej posłużyć jako reproduktor do biednych, już wyeksploatowanych suczek :-( jak ja to przeczytałam to przez kilka dobrych minut miałam tak :szok::szok::eek::szok::szok::eek::szok::szok::eek::szok::szok:
Całe szczęście, że w porę się dowiedziałam!!! Łzy mi z nerwów poleciały. Że ja sama tego nie odkryłam? :-( Dzieki Bogu, że Patiś jest z nami, nie wybaczyłabym sobie, gdyby trafił do takiego miejsca :(
Potem jeszcze kilka "niusów" dostałam z innej sfery życiowej i miałam dosyć :crazy:

Nikusia, chlebek wyszedł pyszny i chrupiący :tak: Leczo też dobre, mąż się zajadał ;-)

Buziaki dziewczyny, niech ten dzień będzie lepszy...

reklama
Kahaka - bo ja taka dziwna jestem :confused2: jak coś z nazwy mi nie podchodzi to nie ma szans :no:
Zjola - to ładnie ładnie tyle kilosów!!! No i już &&&&&&&&&&& za egzamin :tak:
Balbinka - wiesz co???No ale ja to się zastanawiam jak ktoś może wiedzieć co i jak jest u kogoś innego i mało tego mieć jeszcze kontakt do Ciebie???No to jest dla mnie zagadka... no i od kogo wiedział, gdzie Patisonek idzie ??? Musieliście komuś to powiedzieć... nie dla mnie to za bardzo zawiłe...
Co do złych wiadomości... kurcze no widzisz bo to tak zawsze jest...człowiek się nie spodziewa a tu bach....jak cegłą...:cool: współczuję...
No ja dziś na jogurtach jadę bo mąż zapomniał chlebka wstawić :-p...ale już musiałam sobie odmienić więc luzzzz...ja dziś tylko do 13:30 w pracy jupi :-)

ale sie ciesze..... kasiora jest! w listopadzie bedziemy robić remont kuchni i przedpokoju :-) fajnie! w końcu się odświeży... !!!

a puki co to czeka mnie mega impreza w sobotę i muszę juz jutro bede gotować miecho..:)

ZJOLA ja tam rozumiem...ucz sie ucz:) bedzie ok! uda ci sie
Nikusia to dziś razem skończymy pracę bo ja też około 13 kończę

Balbinka fajnie ze bedziecie
O kurde jak ja słysze o rozmnażaniu takim to maskakra my nasza sunie dopuscilismy raz bo myslelismy ze jej urojone ciaze mina niestety nie pomoglo wiec dupa ale wiecej nie zamierzam ale za to zostawilismy jedna coreczke mamusia zadowolona własnie wariuja jak szalone
prosze dla porownania nasz kochany albinosik jak urosl
Balbinka sprawdz jeszcze ich
DSC01499.jpgDSC01903.jpg

Nikusia, świat jak się okazuje jest bardzo mały, jest FB.
Osoba, która go od nas rezerwowała, często dawała komentarze przy zdjęciach Patisia, wręcz sugerujące, że do niej pojedzie (mimo, ze prosiła nas, aby nikomu na razie nie mówić, dokąd pojedzie maluch!).
Napisał do mnie facet z tej samej (małej) miejscowości i zapytał czy ona kupuje Patisia (przesłał mi link do jej profilu). Jak potwierdziłam, że to ta osoba, zaczął mi wysyłać fotki jej psów (o których nie miałam pojęcia!!!). Psy trzymane w kojcach etc. Tragedia!
Napisałam do tej babki, czy to prawda (bo brałam pod uwagę fakt, że czasami ktoś z zazdrości może podsyłać fałszywe informacje). Od mojego zapytania telefon milczy, na e-maile nie odpowiada, wszystkie wpisy pod zdjęciami jak i samo konto na FB zniknęło. Także dla mnie, to sprawa oczywista. Umowa kupna-sprzedaży do tej pory do nas nie przyszła, a zapewniała, że wysłała priorytetem (w niej mam zapisy, że pies musi być w takich a takich warunkach, że rozmnażany może być tylko jak będzie przebadany i pod patronatem organizacji FCI i wiele, wiele innych chroniących naszego Orzeszka).
Gdzie ja bym go tam znalazła? Taki kawał od naszego domu? Ech, dobrze że ktoś czuwał nad nami

BALBINKA - JAK tak to spoko...bo wiesz debili nie brakuje niestety :-(
Kinia - no ja małej jadę prezent kupić i na panieńskie dla siostry coś także ten teges :tak:

reklama
Nikusia sto lat :):) dla córuni:):)
mój tez wrześniowy:)
Balbinka ochhhh:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: brak słów

:-( w zeszły czwartek pożegnaliśmy naszego pieska tak chorował biedaczek
mamy juz młodziutkiego małego kundelka synuś zakochał się w nim od pierwszego wejrzenia:) słodki maluch

Ostatnia edycja:
Do góry