reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
kwiatku to gucio.....beda owocne:tak:..

A ja paznokietki zapuscilam i na ciemnyyyy braz walnelam,na nogach tyz....jutro ma byc ciepło,wiec poszaleje kolorami...
a jeszcze roz kupilam,,to pojutrze,heee

Kiniu - No ładny się zrobił dziś...chociaż ja nie lubię ovufriend bo jakoś tak dziwnie robi analizę...Jak wpadnę w jaki sposób załączyć wykres z 28 dni to wtedy zobaczysz jak fajnie wygląda... Problem w tym, że moje wszystkie wykresy są takie ładne, piękne itd...a wiemy co z tego...Chociaż nie ukrywam ten wykres pierwszy raz mnie zaskoczył...temp. tak nisko mi spadła, że zaczęłam się zastanawiać czy żyje ;-):-)... no ale wczoraj i dziś odbiła więc jest ok... Czy jestem po owu???Chyba tak, wskazuje na to śluz...i ciągnie mnie tak prawy jajnik, że ledwo chodzę siedzę i zaraz się chyba położę...No ale teraz dla mnie najważniejsze 2-3 dni i ja już wiedziała będę czy ktoś mały tam zamieszkał :tak:
Za Ciebie &&&&&&&&&&&&& i kwiatuszka :tak:
Twój wykres też jest ok...a ja już nie raz widziałam objawy choroby na tym etapie (a ta choroba to zwała się ciąża)... więc &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
MIŁEGO DNIA DZIEWCZYNY

kochana a że niby czego to dobry zwiastun? najpierw zgon bo kac gigant teraz to choróbsko się mi przyplątało... no kuźwa.... ryczeć sie chce 00020160.gif

reklama
Do góry