reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

Koralikowa hahahaa..ja nie odrabiam --->ja pilnuję ..nie ma tak dobrze;-)

Amalfi -->kostki bez zmian narazie ,ale wzięłam się za a6w i ćwicze to może jak brzuch wyćwicze to i kostki trochę spalę:-D
a kiedy Ty masz to usg????

reklama
Zosia śliczna :)))

Mama też cię pytałam o twoje staranka ale na wątku o planowaniu płci:) Szkoda że się nie udało...wiem że liczyłaś też na tamten cykl... ech :/ mierzysz temperaturę normalnie tak ?

Amalfi lecę pędzę :))))))))))

Koralikowa życzę ,żeby sąsiad się szybko poustawiał z meblami ..&&&

Kinga no liczyłam na ten cykl..
ale cóż ...nie dość ,że przyszła to jeszcze po 24 dniach ..łapy i giry opadają :sorry2:
nic nie mierzę ,nic nie łykam ...tylko ten biosteron bo po nim mi się świetnie śpi :-p

MAMA no mowiłam, ze biosteron pomoze, jak nie w ciązy , to w czyms innym heheheh, w koncu młódki nie jesteśmy ;-), ale cicho:cool2:. Ja zle sypiam i poleciałam se kupić poduche taką długą , jak te nasze banany dla kobiet w ciazy, ty jest taka długa prostokątna, na 1,50 m chyba
KINGA czesc!

mama zobaczymy jak długo wytrzymasz bez mierzenia :-p już to przerabiałaś heh biosteron mówisz na sen:cool2: hehehe dobra ciii... :-D

amalfi witaj!! :happy2:

Kinga eeee..wytrzymam ..ja wejdziesz na mój cykl to zobaczysz ,że nie mierzyłam ostatnie 3 cykle ..w tym co był zmierzyłam tylko 3 raz ...
mam to gdzieś ..

Amalfi hahahaaa..no młódki nie jesteśmy ---> zgadza się niestety :-D
dlatego też wzięłam się za ćwiczenia ,żeby byc sprawna i gibka w łóżku

ja polecam basen:) bardzo dobrze działa na organizm i kondycje :tak: chodze co weekend. A poza tym codziennie jeżdżę na rowerze sama i z synem:)

reklama
mama ja to chętnie bym poćwiczyła, ale mam ciezko wejsc na 5 pietro bez zadyszki a tą wagą:dry::shocked2:. Nie moge sie juz doczekac momentu az chudnąć zaczne, ale to dopiero w przyszłym roku :errr::rofl2:

Do góry