reklama
K
Kinga85
Gość
Zosia śliczna ))
Mama też cię pytałam o twoje staranka ale na wątku o planowaniu płci Szkoda że się nie udało...wiem że liczyłaś też na tamten cykl... ech :/ mierzysz temperaturę normalnie tak ?
Mama też cię pytałam o twoje staranka ale na wątku o planowaniu płci Szkoda że się nie udało...wiem że liczyłaś też na tamten cykl... ech :/ mierzysz temperaturę normalnie tak ?
mama05
prrrryy szaaaalona :))
Amalfi lecę pędzę )))))))))
Koralikowa życzę ,żeby sąsiad się szybko poustawiał z meblami ..&&&
Kinga no liczyłam na ten cykl..
ale cóż ...nie dość ,że przyszła to jeszcze po 24 dniach ..łapy i giry opadają
nic nie mierzę ,nic nie łykam ...tylko ten biosteron bo po nim mi się świetnie śpi
Koralikowa życzę ,żeby sąsiad się szybko poustawiał z meblami ..&&&
Kinga no liczyłam na ten cykl..
ale cóż ...nie dość ,że przyszła to jeszcze po 24 dniach ..łapy i giry opadają
nic nie mierzę ,nic nie łykam ...tylko ten biosteron bo po nim mi się świetnie śpi
amalfi
Fanka BB :)
MAMA no mowiłam, ze biosteron pomoze, jak nie w ciązy , to w czyms innym heheheh, w koncu młódki nie jesteśmy ;-), ale cicho. Ja zle sypiam i poleciałam se kupić poduche taką długą , jak te nasze banany dla kobiet w ciazy, ty jest taka długa prostokątna, na 1,50 m chyba
KINGA czesc!
KINGA czesc!
K
Kinga85
Gość
mama zobaczymy jak długo wytrzymasz bez mierzenia już to przerabiałaś heh biosteron mówisz na sen hehehe dobra ciii...
amalfi witaj!!
amalfi witaj!!
mama05
K
Kinga85
Gość
ja polecam basen bardzo dobrze działa na organizm i kondycje chodze co weekend. A poza tym codziennie jeżdżę na rowerze sama i z synem
mama05
a ja się boję wody więc lipa...
a roweru brak
także zostają ćwiczenia i sex
i jeszcze spacer z Bono..
a roweru brak
także zostają ćwiczenia i sex
i jeszcze spacer z Bono..
reklama
Podziel się: