reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Hej dziewczyny! :-)

Kahaka, najlepszego z okazji 3 rocznicy :-)
Błonka - Zosieńka jest cudna!!! :rofl2:
Kinga, zdrówka życzę :tak:

Mama, Koralikowa, Nikusia, Bree, Esmeralda, Kora, Kwiatuszq, Lopop, Mari, Martusia, MMM, Palemka, Suzi, Tymonka, Zjola, Wikulaa, Pyscek, Ola (kogoś pominęłam? :confused:) - miłego dnia Wam życzę, staraczkom II oczywiście ;-)

U nas pogoda się popsuła :crazy:
Ja zagniotłam już ciasto na chlebek, za 3 godzinki będę piekła. Myślę nad obiadem - mam cukinię, patisony, piersi z kurczaka. Chyba leczo jakieś zrobię :tak: dodam cebulkę, paprykę, pomidory. Coś trzeba wyczarować ;-)
Patisonek zaczął przesypiać całą noc :tak: wczoraj skończył 7 tygodni i od kilku dni prosi już na spacer! Zdolniacha mój kochany :cool2:
W listopadzie jedzie do nowej rodziny, aż do Hiszpanii (jak już o tym pisałam, to sorki :sorry:). Będzie się nazywał Pontus. Szkoda, że tak daleko od nas... Ale mam jeszcze 2 miesiące na rozpieszczanie mojego "wnusia" ;-)

Dopijam kawkę i zabieram się za robotę ;-)

KAHAKA najlepszego z okazji rocznicy! 00020155.gif

u mnie dziś lepsze samopoczucie ale tempka dziwnie podwyższona nadal :/// ech zaznaczam jako zakłócona bo nadal mam katar.

Kahaka- skoro mąż chce to do dzieła :tak:
Balbinka - 7 tyg już ma :szok: matko jak ten czas leci... No i rzeczywiście daleko ale taki los...No ja na dziś zero pomysłów obiadowych mam :cool:...no sama nie wiem co jeść będziemy bo przecież zanim wrócę, zanim zrobię to zdechnę z głodu no :eek:

Koralikowa - dziękujemy również miłego... u nas lada chwila i lunie jak nic a tak było ładnie ...
Kinia... no na dwoje babka wróżyła... albo dzidź albo choroba...ja obstawiam 1 :-):tak::tak::tak: czego życzę nam tu wszystkim :happy:

Nikusia, ja też nie wiem kiedy te 7 tygodni zleciało :eek:

Mąż mi wczoraj kupił śliczne słoiczki na przyprawy i dzisiaj jadę do babki kupić jakieś fajne, pachnące + laski wanilii bo mi się skończyły :tak:

Nikusia nie sądzę aby dzidz bo tak wysoko jeszcze nigdy nie było u mnie. to pewnie na ten katar! i tylko czekać aż zacznie spadać........ zobaczysz :-(
3mam kciuki za ciebie!

Kinia ...no kurcze wiesz... co ja Tobie mówić będę!!!
Ja mam przed sobą 2 najważniejsze dni i nawet na betę lecieć i kasy wydawać nie będę musiała więc ja Wam za 2 dni powiem czy coś na rzeczy jest...
No jeśli nie znasz aż tak dobrze swojego organizmu to musisz poczekać... Staraliście się tak :tak:...więc najważniejsze zrobione - teraz trza czekać :tak:
Balbinka - ja też muszę kupić sobie pojemniki ale czekam na dopływ gotówki :-D...tylko kiedy to nastąpi :eek:

reklama
Nikusia, mój eMek wyczaił wczoraj w Ikea 4 słoiczki na przyprawy za 6zł i wziął dwa komplety :tak: ja wcześniej oglądałam podobne, to prawie 3zł jeden...
Jeden kupił większy za 7zł, bo do cukru waniliowego miałam taki brzydki. A ja robię sama cukier waniliowy, więc się przyda :tak:
Jeszcze muszę poszukać niedrogiej karafki, bo chcę ekstrakt z wanilii zrobić i nie mam za bardzo w czym :cool:

Do góry