reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
hejjjj
Kinga, wykresik masz piękny :tak:
olunia, niestety tak to jest z tymi chorobami. Moje dzieciaki z zerówki w tamtym roku we wrześniu bardzo chorowały, były dni, że miałam tylko 12 osób, a w grupie 25...

U nas pada. Na spacerze nie byłyśmy nawet. Poza tym nic ciekawego...:confused2:

Olunia już Ci dychra? :/ ech.... tak to jest... u nas Fiol jest po półrocznej kuracji szczepionką na wzmocnienie i zobaczymy jak to z nim bedzie w tym okresie jesienno-zimowym:sorry: sporo kasy poszło na te szczepionki mam nadzieje ze nie na darmo.

U nas mimo że pogoda nie rozpieszcza to cały dzień prawie poza domem. Filip wrócił z przedszkola po 15 i pojechaliśmy razem na zakupy do galerii... potem wrócilismy do domu na podwieczorek i na nowo wsiedliśmy na rowery i pojechaliśmy do sklepu:) Filipowi kupiłam wodę toaletową Scooby Doo woda toaletowa - : Wymagająca.pl młody bardzo zadowolony sam wybierał zapach :cool2: po czym dodał; mamuś ale to tylko na specjalne okazje! :-) heh dzieciaki! :rofl2: jak tu nie kochać dzieci!

Hej dziewczyny!

Melduję, że żyję ;-)
Oczywiście cały czas jestem myślami z Wami, tylko czasem po prostu czasu brak... :sorry:
Mały Patisonek rośnie bardzo szybko i rozrabia niemiłosiernie :-)
Kuchnia już po remoncie :tak:
Bardzo mocno trzymam za Was kciuki i wypatruję czy aby jakaś weteranka nie zafasolkowała :happy:
Palemko, gratulacje ogromne!
Koralikowa, 3mam kciuki &&&& aby w pracy wszystko wyszło na prostą. Wierzę, że wsio będzie oki :tak:
Nikusia, dzięki za pamięć o mnie ;-)

u mnie 10dc. wieczór bardzo miły - drinkujemy, jemy niezdrowe ale pyszne rzeczy i zaraz szykujemy wspólna gorącą kąpiel w blasku świec;-)

Pozdrawiam Was WSZYSTKIE bardzo gorąco :rofl2:

Mh...Balbinka...brzmi romantycznie :rofl2:..znaczy się szmaty będą latały :tak::tak: u nas też :tak::-)...normalnie po 5 dniach postu jak dorwę mojego to nie zdąrzy butów zdjąc :-p:-):-D...nie no żart ale chcię owulacyjną mam ...
MIŁEGO WIECZORKU LASECZKI

Hejka!
Dzisiaj byłam na wizycie. Wynik histopatologiczny niczego oczywiście nie wyjaśnił, ale chociaż zaśniadu nie było. Hormony jeszcze nie spadły do końca i muszę betę powtórzyć. Macica w porządeczku ale na jajniku zrobiła się po owu torbiel krwotoczna. Gin twierdzi, że się wchłonie. Wizytę mam za 3 tygodnie żeby to sprawdzić. Co do dalszej walki - rura mu zmiękła i jak wszystko dojdzie do normy, to chce przed zajściem w ciążę już podawać mi Akard a jak zajdę to Cleksan. Planuje też stymulowanie mnie clo ale bez inseminacji, bo to po nim właśnie na drugi miesiąc mnie ruszyło, w sensie zaszłam. Dobra, stwierdziłam że jeszcze raz dam mu szansę :tak:

Udanej nocki babki ;-). Mój też dzisiaj po tygodniu naszego niewidzenia wraca :-D

Witam się

ZJola to powodzenia i oby sie udało

a u nas zimno Zbynio zapalenie oskrzeli i antybiotyk:(((((((((((((( dzis spałam tylko 3h mały całą noc kaszlał M w pracy a ja sama działam ze sprzątaniem:( nieco nie przytomna no to tydzień w domku :-( siedzimy oszaleje:szok:

olunia nie było tylko tyle ze moja okolica,a co do wyprawki my po 2 latach staran i ja jako jedyna z 7rodzenstwa nie mam potomstwa to wiesz co oni wszyscy dla nas maja juz chca nas zasypywac ale sie bronie przed tym
milego weekendu laski
balbinka relaksuj sie i wpadaj czesciej

reklama
Do góry