reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

Kinga, a ja z kolei od lat używam owulacyjnych z allegro i są ok. Zawsze ładnie wszystko pokazują.
Miałam już z różnych firm i zawsze jest ok.

reklama
Cześć babeczki!

Wróciłam z delegacji. Jestem wypluta i przeżuta :baffled:

Palemko - gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A tak poza tym, co słychać?

Buziaki dla wszystkich :tak:

Kora - widzisz to może ja tylko jakoś felernie trafiłam moje były takie cieniutkie paskowe ....i na prawdę non stop pozytywne...za każdym razem były widoczne obie kreski...Natomiast po tych z Rossmana wszystko było jasne i czytelne...kiedy mnus to minus kiedy plus to plus:tak:
Zjola -
kochana witaj...jak rozpoczęłaś rok szkolny ;-)... mh... co słychac???W sumie u nas jakoś cicho :baffled:... ja jak wykres pokazuje w fazie płodnej czekam na owulację i męża :-D...bo ma drugą zmianę więc zgwałcę go jutro....no i myślę, że może akurat się wstrzelimy bo to 14 dc będzie...a reszta to jak czytałaś :tak:

Laski...wyciągam nas z czeluści drugiej strony???
MIAŁO MNIE BYĆ MNIEJ..A co zaglądam to pusto
:confused::dry:...coś się kurna stało???Plaga masowych zniknięć czy co???
Mama ?????gdzie się ukrywasz????
BALBINKA??? Ty to już całkiem masz w nos... tyle czasu nas zaniedbywać:-p
Bardzo proszę wątku nie zaniedbywać nooo...

ja wczoraj zasnełam jak dziecko krótko po 21.

teraz zjadłam tabliczkę czekolady i zastanawiam sie co dalej robić...
do dupy jestem dziś :/ pogoda miażdży

Kinia &&&&& jest pięknie i niech tak zostanie:-)...mówię o wykresie...a pogoda do dupy racja :tak: a na pocieszenie powiem Wam, że jutro ma lać...a ja oczywiście wczoraj w salonie okna myłam...

reklama
Kwiatuszek

ja zawsze oglądam M.G jak mogła bym to przegapić a co ktoś znajomy był:)????

Ja zwariowałam jak byłam u siostry to pozabierałam ciuszki i pościel dla dziecka siostra nie ma miejsca i kazała mi zabrać dawno chciałam kupić jakiś śpioszek dla dziecka żeby czekał na dzidzię a maż mi nie pozwolił powiedział że już bzikuję :( no ale jak tu nie bzikować po 3 latach starań .a niech sobie ciuszki czekają a co może teraz się uda może to jakiś znak ze siostra mi je dała:)

4 dni w zerówce i Zbynio juz chory kaszle, mam nadzieje że sie to nie przerodzi w coś gorszego na razie syrop z cebuli herbata z miodem i
elofen i nie wychodzimy z domu oby pomogło.

Do góry