reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

nakładasz sline na czczo albo min 2 godz po posilku nakladasz sline i czekasz az wyschnie ustawiasz ostrosc i obserwujesz cze pojawiaja sie paprotki
paprotki pokazuja aie na 24godz przed owulacja mniej wiecej mi np pokazuja sie od 11dc a owu mam w 13 dc to z dnia na dzien sa intensywniejsze

reklama

Załączniki

• images.jpg
    images.jpg
    14,6 KB · Wyświetleń: 29
Kinia - paprotki to coś w rodzaju testów LH... po prostu zbadano tą płodność pod wszelkimi możliwymi postaciami. Jak nie sikasz to plujesz i zawsze któreś pokaże w jakiej fazie jesteś :-)...pytanie brzmi po co???
Zobacz mierzysz temp. , obserwujesz śluz, zapisujesz swoje odczucia np. ból jajników itd., no i nie jednokrotnie już dla takiej pewności robi się jeszcze testy LH. No i w sumie masz na prawdę kilka bardzo ważnych i dających w miarę wyraźny obraz metod określenia płodności...Wydaje mi się, że jeszcze mikroskop w to wciągać???Mh... no nie wiem???
CO DO WYKRESU - A NIE MÓWIŁAM ŻE PÓJDZIE W GÓRĘ :tak::-) &&&&&&& kochana obyśmy obie cieszyły się wrześniem jak jeszcze nigdy dotąd :tak:

Nikusia ale ja pytam z ciekawości!!!! :-D nie chcę pluć na szkiełko heheh nie no bez przesady..... :rofl2: a pytałam bo gdziesz dziewczyny pisaly też o tym i nie rozumiałam... i wogóle czy to daje efekty...
czego to ludzie nie wymyślą parodia :-)

Ja od nast cyklu tylko minitoring robię :)

Łoj tam :-) może będziesz musiała ale serduszko zmonitorować :-)
Życzę Ci tego...ja zobaczę może dziś kupie testy owulacyjne ale zapewne już wyjdzie mi pozytywny...:happy2:

kinia ja poprostu go dostałam od kuzynki ktorej sie udalo z mikroskopem w 3cyklu ale ja poprostu patrze czy owu mi sie pokrywa z innymi obserwacjami a u nas akurat inny problem wiec widzisz

nikusia na allegro kupujesz testy O? bo ja też musze kupić kilka już na nast cykl. bez nich ani rusz. tak myślę ze jak zacznie się ledwo pojawiać druga kresunia to wtedy pójdę na monit własnie. Tak radzi gin.

kwiatuszek rozumiem.. :)

reklama
Kinia- NIE NIE NIE!!!!Odradzam testy z allegro ba odradzam te z apteki :no:
Zmarnowałam na nie całe 50 zł i ciągle cholera widziałam pozytywny wynik...Ja przekonałam się do testów z Rossmana...Są to testy bardzo fajnie zbudowane bo w takiej stabilnej obudowie plastikowej i wynik jest niesamowicie czytelny... Od razu wiedziałam czy jest pozytyw czy nie... ostatnio napaliłam się na Clearblue ale cholernie drogie 116,00 zł 10 sztuk i nie dam rady w tym cyklu :no:

Do góry