reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

PALEMKA GRATULACJĘ niech się niunia zdrowo chowa:))))))

dzis 9 dc d gina dopiero w poniedziałek mam nadzieje że i ten cykl bedzie owocował w chociaż jeden pęcherzyk ale dowiem sie dopiero w poniedziałek ale my zaczynamy od dziś kolejny maraton co 2 dzień :))))))) Zbynio w przedszkolu w domu cicho i spokojnie jak nigdy a ja nie mam co z czasem zrobić:( Miłego dzionka miłe panie:)

reklama
Palemka...GRATKI :tak:
Olunia -
to za maraton &&&&& oby wam armii starczyło do owulacji ;-):tak:
Mi niby ovufriend już zapodał, że mam dni płodne ale czekamy do piątku i wtedy działamy albo codziennie albo też co dwa... bo owulacja u mnie zawsze pomiędzy 14 a 17 dniem cyklu także szmat czasu :tak:
Jutro już do pracy lecę MASAKRA :-(...a dziś nerwa miałam bo koje dziecko zostawiło w szkole książkę i piórnik..i oczywiście zadane było z tej książki...no tak się wnerwiłam, ona ryczała ja wrzeszczałam no bo jasna cholera pierwszy dzień i już taka wtopa no... a teraz z tego wszytskiego wzięła i usnęła noooooo...a miałyśmy na rowery jechac na odstresowanie....ehhhh
A jakby mało było to kupiłam jej w smyku przez neta buty i co oczywiście za małe :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:...a pytałam się jej bo ma już ze smyka buty jakirozmiar 31 czy 32 nieeee mamo 31 bo mi 32 chlapac będą no i kur:wściekła/y::wściekła/y: za małe więc cholera mam teraz dwie pary za małych butów.... i 74 zł w plecy... no tylko się pochlastac mówię Wam :cool:

witam ;)

Pyscek no teraz będzie szał macicy ,ale ogarniemy wszystko i bedzie czas na pisanie ;)

Olunia ,Kwiatek &&&&&&&&&&& za ten cykl ;))

Nikusia no żesz .... współczuję nerwów:sorry:

Koralikowa cięszę się !!! że u Ciebie oki..

Amalfi już &&&&&&&&& zaciskam za usg:)))

Balbinka ?????????????????????????????????

Kora ???????????????????????????????

Kahaka :szok:?????????????????????

pozdro babki:)

HALO????:nerd: jest tu ktoś???
Normalnie wątek nam zamarł czy co???
Kwiatuszku- moja zapewne też za jakieś kilka tyg mieć będzie :baffled:... ale co poradzisz...
Witam się środowo, chociaż czuję się poniedziałkowo (może z tego względu, że w robocie dopiero jestem 1 dzień, po 2 dniach wolnych)...... W każdym razie obrobiłam się i głowa mi pęka...a to dopiero 11 się zbliża...matko jedyna jak ja dotrwam do 14:30 :eek:
Lecę dziś jeszcze po pracy po nast. parę butów dla mojej gwiazdy, bo tamte za małe wzięła siostra dla córki...
Pozdrawiam Was serdecznie!!!!

reklama
Hej
u nas jakoś leci, Agatka w poniedziałek szczepienie miała i noc mieliśmy koszmarną...Po szczepieniu wszystko było dobrze, a w nocy obudziła się z takim rykiem, jakby ją ze skóry obdzierali :-(dałam jej czopek przeciwbólowy, o 1 zasnęła biedna, ale przez sen chlipała jeszcze...
A, no i waży 7500 i ma 67 cm :-)
Poza tym siedzi już Agacia, ale muszę non stop być przy niej, bo się przewraca czasem :tak:no i na spacery chodzimy 2 razy dziennie, bo pogoda świetna, uwielbiam taki wrzesień.
mama, ja na zamknięty zaglądam, nie zginęłam, chociaż ostatnio dziewczyny mało piszą, to co się będę wychylać ;-)
palemko, gratuluję Ci serdecznie!!!!!!!! To Twoja Malutka jest równo pół roku od mojej Agatki młodsza :)
Nikusia, dobrze, że się z butami udało.

Do góry