reklama
Koralikowa
Fanka BB :)
hej laski
Ja juz po pracy..ale jutro dziewcyzny do mnie sie zjezdzaja i plan ukladamy od 10.
Ja nie za bardzo zadowolona z planu,ale coz biore co dają...
Nikusia to odpoczywaj dos rody plackiem..
mama no nieźle nagadał...
Kingusia to ja trzymam mocno 7&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Nikusia u mnie leje caly dzien i leje...
Ja juz po pracy..ale jutro dziewcyzny do mnie sie zjezdzaja i plan ukladamy od 10.
Ja nie za bardzo zadowolona z planu,ale coz biore co dają...
Nikusia to odpoczywaj dos rody plackiem..
mama no nieźle nagadał...
Kingusia to ja trzymam mocno 7&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Nikusia u mnie leje caly dzien i leje...
kwiatuszekq20
kinga wracaj szybko z dobrymi wiadomosciami
mama a swoje rzesy bardzo sie niszcza i jak często trzeba uzypełniać slyszałam ze kępki lepsze?
mama a swoje rzesy bardzo sie niszcza i jak często trzeba uzypełniać slyszałam ze kępki lepsze?
mama05
prrrryy szaaaalona :))
Miłego weekendu Wam życzę
wleciałam na chwilę ..idziemy zaraz na 11 rocznice naszych przyjaciół...dzieci zdrzemnęły się w dzień 2 h wiec liczę ,że do północy poszalejemy--->mają być tańce hulańce
Kwiatek ja mam rzęsy na 5,6 tygodni...nie obciążają za bardzo moich własnych ..a wypadaja tak jak wypadaja Twoje naturalne..
do każdej rzęsy przykleja się 1 sztuczną i jak wypada Twoja to i ta sztuczna też..
kępki mają biały klej i to jest lipa
ja miałam rzęsy przez ostatnie pół roku teraz na urlop 2 tyg.dałam im "odpocząć" i od wczoraj mam znów
papaśki
wleciałam na chwilę ..idziemy zaraz na 11 rocznice naszych przyjaciół...dzieci zdrzemnęły się w dzień 2 h wiec liczę ,że do północy poszalejemy--->mają być tańce hulańce
Kwiatek ja mam rzęsy na 5,6 tygodni...nie obciążają za bardzo moich własnych ..a wypadaja tak jak wypadaja Twoje naturalne..
do każdej rzęsy przykleja się 1 sztuczną i jak wypada Twoja to i ta sztuczna też..
kępki mają biały klej i to jest lipa
ja miałam rzęsy przez ostatnie pół roku teraz na urlop 2 tyg.dałam im "odpocząć" i od wczoraj mam znów
papaśki
mama05
mama05
Lopop dziękuję
mama05
witajcie ..
wszystkim dzieciaczkom szkolnym i przedszkolnymi miłego dnia uśmiechu na twarzy i dobrego planu lekcji )
a mamuśkom i przyszłym mamuśkom życzę pogody ducha
Mój Domi juz w przedszkolu od 8.oo a z Zuzą jadę na 10.00.
paa
wszystkim dzieciaczkom szkolnym i przedszkolnymi miłego dnia uśmiechu na twarzy i dobrego planu lekcji )
a mamuśkom i przyszłym mamuśkom życzę pogody ducha
Mój Domi juz w przedszkolu od 8.oo a z Zuzą jadę na 10.00.
paa
K
Kinga85
Gość
Filip też od 8 w zerówce
pozdrawiam!
Co tu taka cisza????
pozdrawiam!
Co tu taka cisza????
reklama
kwiatuszekq20
witam laski to dobrze ze was tu za duzo nie było znaczy aktywnie spedzony weekend
Podziel się: