reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Dzięki dziewczyny :happy2:
Temat cholernie trudny...bo widzicie ona nie rozumie, że my już ziemię i niebo poruszyliśmy, że robimy wszystko co w naszej mocy... dla niej sprawy są jeszcze w miarę proste jest A to i B... nie ma nic pomiędzy... Ciocia ma dziecko w brzuchu i druga też to dlaczego Ty nie możesz??? I mimo iż na prawdę dużo z nią rozmawiamy, tłumaczymy to na prawdę ja jej smutek i żal rozumiem...bo przecież ja też tak czuję...Nie chcę aby mnie obwiniała, aby sądziła, że to moja wina itd... Robiłam i robię wszystko co w mojej mocy - reszta w rękach Boga!!!
Kahaka - bo widzisz dla faceta to takie chop siup lecisz, zarabiasz- damy radę... nie ma jak proste myślenie ;-)
Mama - DZIĘKI... moja na razie wykupuje wszystkie lalki z brzuchami i dziećmi w środku :-(... nie wiem - muszę to udźwignąć nooooo
MMM - też się poryczałam...chociaż obiecałam sobie, że nie będę już płakać, że będę silna, że dam radę, że kocham moje życie takim jakie jest....
Obawiam się, że ona będąc wtedy cały dzień u moich teściów mogła się nasłuchać jakichś głupot...bo przecież tam myślenie jest na zasadzie, chcemy-robimy- mamy...
OGŁASZAM, ŻE DZIŚ PIĄTEK I MAM WOLNE AŻ DO ŚRODY HUUUUUUUURA:-)

powitać z kawą u nas leje więc ..ale pospaliśmy do 8.00 więc nie jest zle ..choc teraz po sniadanku chętnie bym sie dalej położyła:sorry2:

a bo pracowałam i nie miałam za dużo czasu na siedzenie przed kompem ...
Co tam u Was ??

Pyscek ja tez od poniedziałku już wróciłam do pracy po urlopie i też mnie mniej :tak:

Nikusia brawooo!! ciesz sie wolnym :):)
Dominik niedawno w przedszkolu powiedział ,ża mama niedługo rodzi mu brata ...pani mi pogratulowała jak Go odbierałam a ja :szok:
a ona :baffled:
a ja --a widzi pani brzuszek
ona :no:
a ja ..no własnie.....dzieci chcą tak bardzo ,że aż wymyślają
kobieta :zawstydzona/y:..ale powiedziałam spoko niech pani przez 2 dzieli to co Domi mówi o ciąży i dzidzi..
powiedziałam ,że się staramy ale nie wychodzi i może kiedys będzie miał brata ,ale na pewno nie teraz...

także widzisz Nikusia ,że tez nie mam lekko:-(a pamietam jak dziś ten dzień bo wracając z pracy dostałam @ ...nadzieja prysła na tamten cykl ..zła byłam wiadomo jak to w pierwszy dzień @ a tu takie teksty słyszę ..

Kahaka o żesz......niefajnie wyszło ,że tak szybko miałas dac odpowiedz...a w związku z tym ,że karmisz (.) to przysługują Ci 2 przerwy po 30 min...albo 1 godzinna i w związku z tym możesz pracować na cały etat nie 8 a 7 h...ale to i tak pewnie Cię nie urządza......

u nas pada od wczoraj wieczór..dzis cały dzień w domu będziemy..jedynie po wypłatę jadę to mi jeszcze kumpel rzęsy zrobi-zagęsci i przedłuży..

miłego babki..

MAMA jak tam tam zmarszczki? Wygładzają sie po leku (bioster)? Kostki nadal Ci tyją?? :-D
NIKUSIA no ciezko wytłumaczyc dziecku takie rzeczy.

Amalfi cześć jajcaro :)))
zmary wygładzone a jakże...werwa taka ,że hej...
ale kostki tyją:sorry2: to znaczy generalnie waga idzie mi w dół,ale w kostkach widzę ,że mam utyte:-p

a Ty jak tam ?? do uesgie :-D jeszcze kilka dni co ??:)))

MAMA ale wczoraj czytałam o DHEA czyli o biosteronie i wyobraz sobie, ze nie tyje sie na tym, wrecz chudnie, tzn dokladnie likwiduje tłszcz, a rozrasta sie masa miesniowa, co nie znaczy, ze zmienimy sie w kulturystki oczywiscie. Ja sobie to zapodam po urodzeniu, moze przy okazji zwiekszonej energii i chudniecia machne tez drugie dziecko;-):-D

helloł mama tez myslalam o rzesach ale teraz bede musiala nosic okulary wiec chyba odpada

Kwiatek ---> okulary w niczym nie przeszkadzają :)możesz sobie rzęski zrobić ..tylko nie szalej z długością ..my mamy w salonie 9mm,11mm i 13mm..
ja robię te 9mm..mam swoje tak krótkie ,że te 9mm to i tak szał macicy:-D

Amalfi mówisz,że z rozpędu drugie bejbi machniesz :)) juz zaciskam &&&& kochana :))
no ja tłuszczu nie mam za dużo..może trochę na udach by się znalazło:-p
ale...mięśni tez nie mam:-D to niech biosteron działa :tak::-D
na coś pomorze

głowę umyłam ,ułozyłam i nie wiem po co:baffled: zanim wsiądę do auta to i tak zmoknę:dry:

Kurka a u nas taka patelnia, że ło matko :szok:... sandałki i krótki rękawek zarzuciłam normalnie...
No ja zaczęłam łykać Linocomplex (bo wcześniej jak robiłam badania to miałam cholesterol wysoki) i te jakieś tam też nie za dobre...więc olej lniany w kapsułkach do mojego kurka zestawu i już łykam rano 6 sztuk.... mówię Wam jeszcze chwila i zamiast żarcia będę kapsułki wpierdzielać no:dry:

reklama
witam Was

zaglądam aby dać znać że żyję. mam nadzieje że niedługo bede mogła wrócić dla Was i częsciej pisać.
3majcie kciuki teraz proszę za mnie bo zaczynamy działania o tego bejbika drugiego i to sa najważniejsze dni w cyklu. może będziemy mili prezent na 5rocznicę ślubu kto wie.Byłoby cudnie.
Brakuje mi Was... ściskam mocno!

Do góry