reklama
Koralikowa
Fanka BB :)
kasiu nom ten kod to jaja,,ja tez wpisywalam co chwila inny....slepa ja czy co...
olunia &&&&&&&& mocno trzymam kochana....
Ja ogladam filmek na polsacie,,dzieci spia
olunia &&&&&&&& mocno trzymam kochana....
Ja ogladam filmek na polsacie,,dzieci spia
Pyscek
:)
Nie rozumiem kobiet: przekłuwają sobie uszy, nosy, pępki, brodawki, rodzą dzieci, często mają cesarkę, wstrzykują silikon w różne części ciała, depilują gorącym woskiem włosy na nogach, pod nosem, na wzgórkach łonowych; robią sobie lifting, tatuaże, odsysają sobie tłuszcz, zmniejszają pośladki; usuwają żebra, operują biusty, usuwają skórki na palcach i robią mnóstwo innych bolesnych rzeczy... A nie można ich bzyknąć, ... bo je, k**wa, głowa boli!
Nikusia82
DZIEŃ DOBRY WETERANKI MOJE KOCHANE...
Pyscek- dzieciaku a Ty to spać nie możesz???...
ależ żem się uśmiała... a po czym do takich wniosków doszłaś ...no masakra... ale muszę Wam powiedzieć, że ból głowy to już nie wymówka to ZACHĘTA ....nasi kochani mądrzy badacze- wybadali, że sex jest najlepszym, najszybciej działającym (tu możemy polemizować ;-):-)) środkiem przeciwbólowym :-)
Zjola- blog super ale ja nie komentowałam więc nie wiem czy trudności będę miała...;-)
DZIEWCZYNY DZIŚ PIĄTEK NARESZCIE :-)
Pyscek- dzieciaku a Ty to spać nie możesz???...
ależ żem się uśmiała... a po czym do takich wniosków doszłaś ...no masakra... ale muszę Wam powiedzieć, że ból głowy to już nie wymówka to ZACHĘTA ....nasi kochani mądrzy badacze- wybadali, że sex jest najlepszym, najszybciej działającym (tu możemy polemizować ;-):-)) środkiem przeciwbólowym :-)
Zjola- blog super ale ja nie komentowałam więc nie wiem czy trudności będę miała...;-)
DZIEWCZYNY DZIŚ PIĄTEK NARESZCIE :-)
K
Kinga85
Gość
witam się
kciuki trzymam za testtujące! &&&& u mnie już końcówka @ wiec niebawem się zacznie od nowa ;]
miłego...
kciuki trzymam za testtujące! &&&& u mnie już końcówka @ wiec niebawem się zacznie od nowa ;]
miłego...
witam się dziewczynki
pyscku ja także sie uśmiałam ale to samo życie))))
KINGA dzięki:-)
Dziś termometr kochany wskazał 36.85 skoczyła o 1.5 kreski jutro niby planowo ma być@ ale ja mam nie regularnie pobolewają mnie jajniczki ciesze się że nie zrobiłem tego testu leży w łazience na półeczce i czeka na poniedziałek :-):-)
Zabieram sie za jakieś sprzątanie i muszę upiec biszkopt na niedzielne ciasto na odpust u teściowej bedzie pyszne z kremem capucino delicjami i galaretką :-):-) jak by jakaś pani nie wiedziała co upiec to ja sie polecam :-):-)Lece do sklepu po kaszanke od kilku dni nie jem nic innego takiego mam na nią smaka . Smak dzieciństwa nie jadłam jej z 10 lat mmmmmmm pyszotka szkoda, że tylko ja ją w domu jem moi panowie mają inne upodobania a to straszne utrapienie bo wymyślenie co mam ugotować aby każdemu dopasować koszmar.DZIEWCZYNKI miłego piątku jeszcze tu zaglądne z kaszanką w ręku
pyscku ja także sie uśmiałam ale to samo życie))))
KINGA dzięki:-)
Dziś termometr kochany wskazał 36.85 skoczyła o 1.5 kreski jutro niby planowo ma być@ ale ja mam nie regularnie pobolewają mnie jajniczki ciesze się że nie zrobiłem tego testu leży w łazience na półeczce i czeka na poniedziałek :-):-)
Zabieram sie za jakieś sprzątanie i muszę upiec biszkopt na niedzielne ciasto na odpust u teściowej bedzie pyszne z kremem capucino delicjami i galaretką :-):-) jak by jakaś pani nie wiedziała co upiec to ja sie polecam :-):-)Lece do sklepu po kaszanke od kilku dni nie jem nic innego takiego mam na nią smaka . Smak dzieciństwa nie jadłam jej z 10 lat mmmmmmm pyszotka szkoda, że tylko ja ją w domu jem moi panowie mają inne upodobania a to straszne utrapienie bo wymyślenie co mam ugotować aby każdemu dopasować koszmar.DZIEWCZYNKI miłego piątku jeszcze tu zaglądne z kaszanką w ręku
mama05
prrrryy szaaaalona :))
Witajcie
Olunia noo piekna tempka ..nadal &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&..
Pyscek hahahahaaaaa..dokładnie
Nikusia -nie polemizuj )) ja sprawdzilam i sex działa na ból głowy w te pędy...
szybciej oddychasz--->dotleniasz mózg--->ból głowy przechodzi )
moj Tomi jak słyszy ,że mnie boli glowa to mówi-oki..ide po prysznic
Kahaka dokładnie ..wczoraj tez byłam na blogu naszej Zjoli i nie mogłam dodać komenta...
czy dziś Agatka też tak ładnie pospała??
Bree,Błonka-pamiętamy o Was karmiące mamy )
miłego kochane
Olunia noo piekna tempka ..nadal &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&..
Pyscek hahahahaaaaa..dokładnie
Nikusia -nie polemizuj )) ja sprawdzilam i sex działa na ból głowy w te pędy...
szybciej oddychasz--->dotleniasz mózg--->ból głowy przechodzi )
moj Tomi jak słyszy ,że mnie boli glowa to mówi-oki..ide po prysznic
Kahaka dokładnie ..wczoraj tez byłam na blogu naszej Zjoli i nie mogłam dodać komenta...
czy dziś Agatka też tak ładnie pospała??
Bree,Błonka-pamiętamy o Was karmiące mamy )
miłego kochane
Nikusia82
Ja no nie polemizuję, której ile czasu potrzeba aby ból głowy przeszedł ..ważne, że działanie jest przyjemne :-)
Mój już też odpowiednio reaguje jak tylko mu powiem, że mnie głowa boli ...he he.. no te teges...aaaa
co ja miałam napisać..
Olunia- no to &&&& ale coś mi się zdaje, że ty z tą kaszanką powinnaś test zrobić no...
Kinia- zazdroszczę u mnie się zapewne zaraz zacznie jak nie dziś to jutro ehhhh życie...
Mój już też odpowiednio reaguje jak tylko mu powiem, że mnie głowa boli ...he he.. no te teges...aaaa
co ja miałam napisać..
Olunia- no to &&&& ale coś mi się zdaje, że ty z tą kaszanką powinnaś test zrobić no...
Kinia- zazdroszczę u mnie się zapewne zaraz zacznie jak nie dziś to jutro ehhhh życie...
reklama
kwiatuszekq20
witam laski
pyscku dobre i racja
a u mnie @ za zakretem dzis 26dc i plamie wiec dupa znow
pyscku dobre i racja
a u mnie @ za zakretem dzis 26dc i plamie wiec dupa znow
Podziel się: