reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

witam sie
kahaka dzis tempa 36.7 spada z dnia na dzień :(((( coś czuje a nawet wiem że przyjdzie wredna@ tak testuje jutro rano zobaczymy dzis znowu miałam jakiś po pieprzony sen strasznie przezywam to testowanie zresztą jak każde nienawidzę testów ciążowych !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nikusia ja mam dokładnie tak samo wiem że nie potrzebnie będe robić test ciążowy ale jak nie jestem to bynajmniej duphaston odstawie bo tylko przez niego sie zapalenia nabawiłam:( zawsze jaka robie test to na 2 dzień dostaje@ zawsze tak mam zawsze:(((((((((((

Ostatnia edycja:
reklama
olunia &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
ja zawsze tez tak mialam,,zrobilam test i na drugi dzien @..wiec juz ich nie robie wogole....chyba ze z tydzien by mi sie spoznila:)

Koralikowa ja nawet jeśli mi sie spóznia tydzień i zrobie test to na 2 dzień dostanę sama nie wiem czy robić jutro czy jeszcze dać sobie 3 dni zawsze będę żyła nadzieją przez weked :)tym bardziej że rodzinna imprezka w niedziele po co mam być smętna i smutna a tak to jeszcze bym sie pobawiła oczywiście bez procentowo bo kto wie???

Pyscku juz pisalam na staraczkach ze mnie wczoraj kul lewy tez ale nie robie sobie nadziei
jeszcze wczoraj moj gadal do brzucha ze w koncu dzidzius by mogł juz tam zamieszkac i nazwal go Alfredem hehe a mamy miec Antka jak cos hehe

A ja się wtrącę ni z gruszki ni z pietruszki. Zaczęłam pisać bloga. Link w mojej sygnaturze. Na razie malutko ale mam nadzieję, że nudno nie będzie. Wstawiłam dwie fotki, jak maluchem byłam.

reklama
Do góry