reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

hejo wieczornie

Moje dzieci bajke na dvd ogladaja,zjadajac popcorn:))) jakw kinie....haa

mamita chata wow.....a to biały kolor?? a ty dzialaczko,,,

Błonia słonka ,pokaz nam niunie:))

mmm jak sosik??

reklama
pyscku a co zapalenie masz?

nie wiem, ostatnio mam biały grudkowaty śluz i swędzi mnie strasznie :-( ale gin przepisał mi maść ale boje się jej teraz używać bo jak udało się to mogę przez nią poronić, więc używam tamtum rosa :-) ale pomaga na chwilę ...

Pyscek przez stan zapalny moze sie przesunac,,ale trzymam &&&&&&&& zeby wogole jej nie bylo...
hmm... czyli już mam przyczynę :) dzięki :*

Pyscku widze ,że jedziemy na tym samym wózki ja także mam zapalenie:(((((((((((((((( tobie się nie pojawia@ i z całego serca życzę 2 pieknych kreseczek ja testuje w piątek rano zobaczymy co będzie.
no zobaczymy, jeżeli do 30 się nie przypałęta to zrobię test przed wizytą :)) Tobie również życzę II kreseczek :) jedna dziewczyna na forum ze starań zaciążyła właśnie jak miała stan zapalny :) więc może i nam się uda :)

Noo ... ja po pracy, po kolacji i kąpieli a teraz piwko i relax :D

MMM, Kahaka, - sprowadzam Was na ziemię...wiem, że bardzo chciałybyście ujrzeć u mnie plusa ....O SOBIE NIE WSPOMNĘ...bo zacznę ryczeć:sad:
Kahaka może zaświadczyć, że moje wykresy takie właśnie są na ostatniej prostej wybijają tak, że dupa w 14 d fl boli jak spadają...

Niestety mam tak mocne bóle @, że na prawdę to coś strasznego...nie boli mnie tak w czasie @ jak teraz na dzień przed :baffled:... ten cykl już stracony...a w przyszłym mam tyle pracy, kursów i imprez, że nie wiem czy dam radę wpadać na forum i w ogóle robić notatki i pomiary :baffled:... no ale odpoczynek od tego kołowrotku płodnościowego też ma swoje dobre strony...
Zjola - ja już garść leków łykam... teraz jeszcze od 3 dni ibuprom przeciwbólowo... no i wczoraj zapodałam sobie urosept bo coś mi tam nie pasuje w tych moich nerkach... i nie ukrywam MAM DOŚĆ ...

Pyscek - &&&& ja też znam dziewczyny z 28 dni, które miały stan zapalny i okazywało się, że fasolka jest dlatego Tobie tego serdecznie życzę!!!
Mama- kochana &&&&&&&& niech się WRESZCIE KOMUŚ UDA NO....:tak::tak:
Błonka- BOSZZZZZZ jak ja Ci zazdroszczę tego aniołka - piękna jest no....

witajcie ..ja przy kawie..

Kahaka hahahahaa..nie ,nietoperzowania nie było ..choc jak tak leżałam to mi sie Nikusia przypomniała ;))))

Nikusia tempka nadal wysoko ..nad linia podstawową więc ja jeszcze &&& nie puszczam-noł łej ...

Pyscek witaj ;)

Koralikowa-biały jest sąsiadów z bliźniaka ..nasz jest beżowy + budyń wokół okien..

Błonka miód ..malina ;)))) piękna Zosia :))wycałować stópki:-)

miłego wszystkim ;)

Mama - no wiesz..trzeba było sobie powisieć :tak:;-):-)
Kochana dla mnie temp. to żaden wyznacznik...jutro już całkiem padnie...ja wiem, że ciąża wykluczona...tak już mam...nawet testów robić nie muszę....także dzięks...

Mama - oj dla mnie to posiadłość, bo ja działki zero a mieszkanko 51,5 m, no ale nie marudzę bo się powiększamy o 37,25 m :-)

Błonka - jaka Zosia :-) Śliczności!

Hellloł :-)
mama Tobie również miłego dnia!
Nikusia, ja też kciuków nie puszczam, nie zaszkodzi :-D
zjolka, a jakim cudem powiększacie mieszkanie? Do sąsiadów się przebijacie czy co? :-D my też mamy 52 metry.
olunia, jak tam? Teściora robisz jutro?
a pyscek jak?
A Balbinka gdzieeeeeeeeeeeee?

U nas pogoda cudna. Idę około południa na spacer z koleżanką, na pocztę muszę zajść Agatki sukienkę wysłać babeczce.

reklama
Do góry