reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

Błonka
karmienie piersią to super sprawa mecz małą tak długo aż zaskoczy jak będzi bardzo głodna to jak sie dorwie to będzie doiła ja karmiłam synka 18 miesięcy i bez cyca sobie nie wyobrażam wiem że ci ciężko b ciężko słuchać jak mała się do maga i jej nie dać ale mam sposób skorzystaj z niego może sie uda doradziłam go siostrze i sie udało zagotuj w garnuszku odrobinę wody z dodatkiem sporej ilości cukru i zimnym posmaruj otoczki i sutki małej na pewno zasmakuje słodki cycuś POWODZENIE i nie odpuszczaj bo to najcenniejsze co możesz jej dać !!!

reklama
właśnie się wziełam za robienie sosu pomidorowego do złoików, stylko obrałam pomdory a szyja mnie boli masakrycznie :(

Błonka, ale jak Ty ściągasz już 140 ml z piersi to jest bardzo dużo!!!!!!! :szok: co Ty chcesz jeszcze rozbujać? :sorry:dziecko to najlepszy laktator :tak:wiadomo, że Zosi się nie chce ciągnąć, bo z piersi trudniej ssać niż z butli. Ale nie poddawaj się, siedź z nią na piersi ile się da, chociaż to męczące, ale zobaczysz, że szybko efekty będą i mała się nauczy!
mama, bardzo ładnie wyszło, podoba mnie się :tak:

Mama - UFF ZAŁAPAŁAM SIĘ ...bardzo ładnie wyszło... :tak:
Tak mnie rzuch boli jakbym już miała @...no masakra jakaś no:eek:...jak mam okres mnie nie boli ale zaraz przed musze się najeśc prochów no:cool:

Nikusia - witaj w klubie. Mnie się już tymi tabletkami odbija. Najpierw antybiotyk równolegle z przeciwbólowymi i osłonowymi a teraz antybiotyk i oczywiście osłonowe a mnie ten brzuch cholerny ćmi. Przechodzi, jak leżę ale jak pochodzę albo stoję to go czuję, wrrrr.
No właśnie ale coś ten wykres wcale @ nie zapowiada.

Hejka wieczornie..

Kwiatek dzięki ..jaką sukienkę kupiłaś ?pokaz foto:)

Zjola eee tam posiadłość ..dom 100m a działka 400m bo to bliźniak :sorry:
ale dziękuję :)

Kahaka mnie też się bardzooo podobuje ;)
kupiłas spodnie?

Nikusia dzięki ..
współczuję bólu brzucha i podaję no-spę ...

a my podziałaliśmy sobie i mąż poleciał na siatkę ..dzieci śpią a ja z Wami w sypialni-leżakuję se:cool2:

reklama
mama, znaczy się nietoperzujesz? :-D spodni nie mam dalej, w sobotę obeszłam chyba wszystkie sklepy, są same rurki, a ja w nich wyglądam tragicznie :sorry:
Nikusia, no właśnie - patrzę na miniaturkę wykresu, a tu jakoś podejrzanie do góry skoczyło :-D aż mi puls podskoczył no! :-D

Do góry