reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Witam się świątecznie!!!!!!!!
BŁONKA..........DOCZEKAŁYŚMY SIĘ !!!!ZOSIA PIĘKNA!!!!!:tak: CUDOWNA!!!
Balbinka...
psiak jest słodki normalnie...ale mąż ma chyba rację no cielęcinka???Od razu kojarzy mi się z filmem kogel mogel jak tam babcia Wolańska swoją pusię cielęcinką karmiła:-D:-D
My tu o dietach a Balbinka mówi, że same kawy działają ...mh...trza to przemyślec...;-):-)
Mama...to u Was tak ciepło????Że na rowery pojechali???u nas zimno, że chyba w kominku najaramy...bo normalnie z domu nie da rady wyjśc....:no: a miało byc już od dzisiaj cieplej no...
KINIA- to kurcze gratulacje.... jak ten czas leci ..matko jedyna ... KINIA - PIĘKNIE TEMP. ODBIŁA...&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& BYŁOBY CUDOWNIE GDYBY SIĘ UDAŁO... jak się czujesz????
Koralikowa...to miłego popołudnia u teściów...pa
No mój wykres już dziś trzasł kompletnie z temp. 36.42 to ciąża na bank wykluczona...a taką miałam nadzieję...doła znowu łapię...

Nikusia, toż to dopiero 6 dzień f.lutealnej! Do końca cyklu daleko!
Kinga, ale fajnie z tym zębolem, moi rodzice moje zęby do tej pory chyba gdzieś mają w pudełku od zapałek hehe :-D
mama, heeeejjjj

U nas tez chłodno, ale nie pada. Jak Gagatek wstanie to pójdziemy na spacer. A śpi już glut 2,5 godziny,a nad ranem to nie łaska... :-D

Kahaka...no wiem... ale ja już taka jestem, gdyby coś się tam kluło ja już bym miała objawy...tak było w mojej 1 ciąży, temp była dośc wysoko i już 4 dnia fl miałam dziwne napięcie w piersiach... i rosły a moje...maleją :sad:
Ciągle to samo :dry:.... na prawdę wierzyc już mi się odechciewa...

Babeczki sorry że wpadam, jak po ogień. Wczoraj miałam zabieg a wieczorem gorączkę prawie 38. Dzisiaj ok 12-tej 37,5. Borę antybiotyk. Czy któraś z was tak miała, czy mam się zacząć martwić? Dodam, że nie mam jakiś specjalnych boleści tylko odczuwam skurcze macicy, ale to norma.

Błonka- gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pozdrowionka

Zjola, kochana przytulam Cię... podziwiam i dosłownie nie wiem co jeszcze...
Kochana
u mnie w pracy mówi się, że gorączkuje organizm walczący z infekcją... ale żadnej nie należy bagatelizowac. Bierzesz antybiotyk i leki przeciw gorączkowe...ale jeśli do jutra temp. będzie to ja bym zadzwoniła do ginekologa, bądź pojechała do lekarza pk.
Trzymaj się i odpoczywaj bo może za bardzo się forsujesz..

I bardzo dobrze.. leż!!! Ja siedzę bo znajomi mają wpaśc a też chętnie bym legła ...:tak: coś mi się zdaje, że będzie to wizyta typu...mh....przyjechaliśmy bo jestem w ciąży..., czyli spoko można mnie jeszcze kopac skoro i tak już leżę...:sad:
Nie wiem ale czuję taką bezradnośc, bezsilnośc i jakąś taką niemoc...co jest nie tak???Armia jest, dużo jej jest, jest żywa i gotowa do zapłodnienia,pęcherzyk też jest pęka i wszystko kur.... jest tylko efektu brak:sad:

reklama
Do góry