reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Ewelinka a tak ..z Majqą tez mam kontakt...

Kahaka no to dzis nie pospałaś :-p

mmm jak tam tort :)?? pewnie wyszedł pysznie piękny ;)?

a nasza Zjola miała miec w poniedziałek ginka ..liczyłam,że wleci ,ale nie ....ja nie mam do Niej nr:-(

byłam na długim spacerze z dziećmi i Bono..potem zadzwoniła sąsiadka ,że chce hennę bo wyjeżdza wiec podeszłam zrobić i zapłaciła mi w naturze :))) dostałam siate fajnych ubranek dla Domisia :)

teraz siadamy do spagetti.

U mnie juz po gosciach......

HMMMM ja nie wiem co komu...o zjoiliiiiii caly czas mysle????????????
nikt nie ma nr do niej...lipaaaaaaaaa

Widze tu nowe postacie,ja nie znam,,miło mi:)))

Ja nie w temacie o lekach itp....wiec nie wypowiems ie nic....

mmm kliknelam

ja do Zjoli pisałam... narazie cisza... dam znać.

Zajrzyjcie na zamkniety proszę, poruszyłam ważny temat. Jak wrócę z rowerów to zajrze do was... :]

IMG20120814_001.jpg

nikusia cześć :p
ewelina no chcieć :-D
mmm ale ciachoooo, weź mi nie rób tego kobieto, zjadłabym sobie teraz tort taaaaki mega nadziany kremem i z wódką najlepiej żeby był mmmmniam... hmm, wiesz co, nieraz to by człowiek oszalał czekając na cud, a napewno badaliście się z m bardzo bardzo dokładnie...? bo jakaś przyczyna musi być, ja nie wierzę w to, że invitro jest jedynym ratunkiem, może coś przeoczyliście?
zjola co u niej?? właśnie, jak się czuje, coś nie widać jej tu ostatnio...
kinga idę oblukać co naq zamkniętym
koralikowa super koraliki ;)
tak wogóle to cześć wszystkiiiiim!!! ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
esmeralda tort jest z kremem kawowo adwocatowym :)
przebadaliśmy się dokładnie, nie miała tylko hcg alw lekarz twierdzi że nie ma sensu robic

reklama
Do góry